Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתכנן להיפרד מהספייס 01 ולהשתדרג לא לספייס\פנדה\גרנדה פונטו נוספת.

חשבתי על סיריון, עושה רושם היחידה שתיתן איכשהו יחס אוטומט\צריכת דלק\שנתון-כסף יחסית לפיאטים.

התקציב שלי הוא גג גג 40, מעדיף כמובן איזור ה-35, ירגיש נוח.

איזה שנתונים אני יכול להסתכל עליהם? 2006? 2005?

איך הצריכת דלק?

ובעיקר - אמינות ועלויות טיפולים\תקלות?

מליסינג - יש בשנתונים האלו?

לקנות מפרטי שיד קודמת הייתה ליסינג?

פורסם

מודל 2006 זה סיריון מ"הצורה החדשה", 2005 זה הדגם הקודם. הדגם החדש טוב ועדיף משמעותית.

במסגרת התקציב שהגדרת לא תמצאי סיריון יד ראשונה מליסינג במצב צבירה נורמלי. כן, אני יודע שיש מודעות בעיתון שאומרות שכן. בדרך כלל מדובר ברכבים עם קילומטראז' גבוה, מהשכרה, אחרי תאונת קצה שלדה ותקלה בגיר. לפעמים גם שילוב של כמה מהכתובים לעיל. כן תוכלי לנסות ולמצוא רכב ישן יותר, מודל 2006 או 2007, שהוא יד שנייה מליסינג. אם את רוצה סיריון, אין לך הרבה בררות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני בן :)

לגבי מודל - האידיאל זה 2006, ברור ש2007 אם התקציב מאפשר.

ז"א לפי מה שאתה כותב אני מבין שיד שניה שקודמת הייתה ליסינג זה פחות טוב ישירות מהליסינג...? (כי אני יכול לדרוש מהליסינג יישור קו על חשבונם אני מניח...?)

בכל אופן - ריאלי בתקציב שלי (סביבות ה-35) למצוא 2006 (או 2007) יד קודמת מליסינג?

(זה נחשב "רע" או שאין לי מה לחשוש?)

פורסם

אין כאן עניין של רע או לא רע. זה מה יש.

רוב הסיריון נמכרו לחברות ליסינג והשכרה, גם אם זה לא מופיע ברישיון.יהיה לך רשה למצוא סיריון נורמלית בתקציב הזה, קשה אבל אפשרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סיריון זו אופציה מצוינת

בחברות הליסינג, יש רכבים ממודל 2008 ומעלה, אז יהיה קשה למצוא אחת ב-40K.

אני אישית מחבבת מאד את התצורה הישנה של הסיריון, המחירון שלה מ2005 (1.3) -42K, בטוחה שאחרי בדיקת הרכב תוכל להתמקח על המחיר.

אגב, מצב הרכב לאו דווקא טוב יותר או פחות אם הוא נרכש ישירות מליסינג, או מיד שלישית.

את מצבו האמיתי תוכל לבדוק רק בבדיקה במכון מורשה.

ענת

אוויס

לגבי מודל - האידיאל זה 2006, ברור ש2007 אם התקציב מאפשר.

ז"א לפי מה שאתה כותב אני מבין שיד שניה שקודמת הייתה ליסינג זה פחות טוב ישירות מהליסינג...? (כי אני יכול לדרוש מהליסינג יישור קו על חשבונם אני מניח...?)

בכל אופן - ריאלי בתקציב שלי (סביבות ה-35) למצוא 2006 (או 2007) יד קודמת מליסינג?

(זה נחשב "רע" או שאין לי מה לחשוש?)

פורסם

מחיר הזוי לכזה רכב,אפשר גם לשקול את הגטס 2006 אולי פחות חסכונית אך מנוע טוב,תחזוקה זולה כמובן להימנע מGLF.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...