Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה: אני בתהליכי התקנת מערכת ברכב ועלה בראשי רעיון.

יש לי מגבר מונובלוק וסאב. חשבתי אולי במקום לחבר את המגבר לגב המשענת של הכסא האחורי (כמקובל), פשוט לחבר אותו לגב הסאב. כך לפחות לא אעשה חורים במשענת ותכלס העבודה עצמה הרבה יותר קלה. כמה שיקולים שאני מתלבט לגביהם:

1. אולי כל העניין של השדה המגנטי של הסאב עצמו יכול להפריע לעבודה של המגבר.

2. אולי הברגים בדופן התיבה ישנו את הצליל המופק.

אלו שיקולים דיי זניחים לדעתי אך בכל זאת רציתי להתייעץ עם המקצוענים :)

אשמח אם תתחלקו בדעותיכם. תודה מראש!

פורסם

תחשוב סאב כשהוא מנגן יש לו וויברציות וזה לא בריא למגבר מה גם שסאב לא מקובע לרכב והוא גם זז וזה גם לא בריא למגבר. הכי טוב זה שתכין פלטה מעץ ותצפה אותה בבד לבד ותחבר למשענת האחורית, זה הפיתרון הכי פשוט אומנם אבל אולטימטיבי.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תאמת. אחרי שנים של מחשבה. שזה לא יעבוד טוב.

אמרתי רגע. הסאבים המקצועיים המגבר יושב עליהם!

סאבים של בית. המגבר יושב עליהם.

סאבים של מערכות קונוע ביתי. המגבר ... עליהם.

סאבים מוגברים של רכב. המגבר? נכון עליהם.

ואחרי שהתקנתי בעבר כמה פעמים מגברים על סאבים.

אין עם זה בעיה בכלל!.

תזכור לחבר חזק. את המגבר לסאב.

רק חובה שהתיבה תהיה באמת אחת חזקה. ולא עץ מעפן.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קח:

http://www.youtube.com/watch?v=BNQJfIOauTM&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

סתם סרטון שמצאתי. תעביר ישר ל0:20.

אתה רוצה להגיד לי שהסאב שלך יותר חזק מאלה??

אם למגבר שלו לא קורה כלום...

בהצלחה!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

או שתקבע את תיבת הסאב למקומה בתא המטען, או שתשאיר כבלים מספיק ארוכים למקרה שהתיבה תתחיל לרקוד.

מתחדשת*

• תוכן חדש...