Jump to content

Geriman

  • הודעות

    28
  • כאן מאז:

הנקודות של Geriman

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. תודה! נדבר בפרטי..
  2. אהלן, אני צריך גורם באזור אשקלון/אשדוד/ירושלים/תל אביב שאצלו ניתן לאפס תקלת כרית אויר בסיאט מי (2013) במחיר סביר. לא צריך דיאגנוסטיקה ולא שום דבר אחר - רק להגיע, להתחבר ולאפס. תודה מראש!
  3. אז ככה: אני בתהליכי התקנת מערכת ברכב ועלה בראשי רעיון. יש לי מגבר מונובלוק וסאב. חשבתי אולי במקום לחבר את המגבר לגב המשענת של הכסא האחורי (כמקובל), פשוט לחבר אותו לגב הסאב. כך לפחות לא אעשה חורים במשענת ותכלס העבודה עצמה הרבה יותר קלה. כמה שיקולים שאני מתלבט לגביהם: 1. אולי כל העניין של השדה המגנטי של הסאב עצמו יכול להפריע לעבודה של המגבר. 2. אולי הברגים בדופן התיבה ישנו את הצליל המופק. אלו שיקולים דיי זניחים לדעתי אך בכל זאת רציתי להתייעץ עם המקצוענים אשמח אם תתחלקו בדעותיכם. תודה מראש!
  4. שלום רב! לאחרונה העברתי מנוע וגשר קדמי ממכונית אחת לשניה ואני לא בטוח שמיקמתי את הבולמים נכון. ז"א אחרי שחיברתי אותם בחלק העליון ע"י 3 ברגים את החלק התחתון עדיין ניתן לסובב. איך ניתן לדעת את המיקום הנכון של הבולם?
  5. שלום! זמן מה אני מחפש מגבר 4 ערוצים שיגביר לי זוג קומפוננט לפרונט וסאב. בזאפ יש מבחר לא קטן של מגברים, ביניהם כמה עם מפרטים ממש דומים אבל ההבדלים במחירים בשמיים. כנראה ההבדל הוא לא סתם (או שכן) .. משהו יודע למה?
  6. שבת שלום! לאחרונה, כשאני עוצר לאחר נסיעה (משמע האוטומט עובר לניוטרל) הטורים יורדים מעבר ל 1000+- לכיוון ה 500 ואפילו לעיתים המנוע כבה. אותו מצב קורה גם כשאני מעביר לניוטרל עצמאית במהלך נסיעה. אם המנוע כבה לוקח למנוע להידלק יותר זמן מהרגיל (זמן הסטרטר מתארך). חשוב לציין שה"ל קורה מדי פעם, לא עקבי. אתמול, עמדתי ברמזור וקרה מצב שהטורים זזו בין ה 500 ל 800, ניסיתי להעביר לניוטרל ואז הטורים עלו למצב נורמלי. החזרתי למצב אוטומוט והם שוב ירדו והמנוע החל לקרטע. קצת לפני עשיתי טיפול, החלפתי שמן בקופסת הילוכים, במנוע וכו' וכו'. יש מצב שלפני הטיפול, זה עבד נורמלי (האוטו יד שניה). אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהתחלק בנסיון.
  7. שבת שלום! ברשותי אופל אסטרה שנת 2000, מקדימה יש לי 6.5 ודיי ברור לי שאני שם קומפוננט משהו בסגנון של מורל פולס 6. מאחורה יש לי 5.25 ואני מתלבט אם לשים קומפוננט או רמקולים רגילים. אני מבין שרמקול 5.25 קטן ולא אמור להפיק תדרים נמוכים בכל זאת אני שואף לכמה שיותר. חשבתי שבתור קומפוננט וופר שלך 5.25 יפיק יותר באס מאשר בתור רמקול רגיל 2 way. אשמח לשמוע תגובות לגבי ההשערה שלי וגם לגבי עניין של במה קידמית, עד כמה זה משפיע וכו' וכו'.
  8. כך חשבתי. תודה!
  9. במכלול החוטים מאחורה קיין חוט כתום\לבן ולגביו כתוב: Connect to lightning switch terminal. אין לי מושג לאן לחבר אותו ולמה הוא נועד.. אשמח לקבל עזרה!
  10. תוכל להפנות אותי לחנות במחירים הנ"ל? תודה מראש!
  11. אני רוצה לייבא מארה"ב רדיו דיסק (דיי סגור על פיונר, דגמי 2009). הבנתי שקיימת אפשרות לבעיה ברדיו בגלל שוני בתדרים או משהו. האם באמת קיים דבר כזה? אם כן, איך אפשר לפתור את זה?
×
×
  • תוכן חדש...