Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל חברי הפורום הנכבדים !

נפלתי על מודעה של חברת ליסינג גדולה המוכרת רכבים יד ראשונה.

הם הציעו לי את ההצעה הבאה :

רנו מגאן 2008 שהייתה יד פרטית, שעברה 44,000 ק"מ לפיהם ללא תאונות במצב מעולה במחיר של 45,000 ש"ח.

הלכתי לחברה ראיתי את הרכב והוא באמת במצב שמור ונראה כאילו התייחסו אליו יפה.

הם הציגו לי בדיקה שנעשתה בקומפיוטסט לפני כחודש וחצי (משמע לא מצליחים למכור את הרכב כבר הרבה זמן) :

הרכב נמצא לא תקין בכמה קטגוריות :

בלוק מנוע, רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות, הספק נמוך

מערכת הצתה ודלק לתיאום

בלמים קדמיים , לתקן צלחות/דיסקים/תופים

לפי המוכר הנלהב מדובר בכיסוי תחת אחד גדול והוא כמובן טוען שזה כלום, הוא אומר שאת הבלמים הוא בעצמו בדק אחרי והם בסדר גמור.

רציתי לשאול אתכם:

א. אילו בדיקות כדאי לי לעשות לפני שאני קונה את הרכב ?

ב. האם לפי הנתונים הנ"ל כדאי לי בכלל ללכת על העסקה ?

תודה רבה ושבת שלום :wink:

פורסם

בלי שום קשר לתוצאות הבדיקה הספציפית, רנו מגאן הוא אחד הרכבים הפחות אמינים שקיימים היום בשוק. אני אומר לך את זה לא רק מידע אישי אלא גם מסקר פנימי של חברות הליסינג עצמן שפורסם לא מזמן באתר- motocar.co.il. (חבל שלא שמרתי את הלינק).

בכל מקרה, אכן מכוני הבקישה מכסים על עצמם וזאת מהסיבה שהם ניתנים 3 חודשי אחראיות על הבדיקה ולכן גם אם תביא למכון רכב חדש הם קרוב לוודאי ימצאו בו ליקוים כאלה ואחרים. אבל, וזה אבל גדול מאוד- אחרי ביצוע הבדיקה , הבוחן אומר למוכר ולקונה מה הוא המצב של הרכב בתחלס והוא יסביר לך מה הם הדברים השוליים ומהם הדברים הקריטיים.

לכן המלצתי החד משמעית היא זו- בלי שום קשר לרכב שאתה קונה- אסור בשום פנים ואופן לסמוך על הבדיקה של חברת הליסינג וחובה לקחת את הרכב לבדיקה במכון שאתה בוחר.

בהצלחה

פורסם

שילכו לעשות איתך בדיקה ומה שלא טוב יתקנו .

מוכרים = חרטטת .

אין מה לעשות הכסף שלהם בא על חשובנך.

בסוף עסקה לחיצת יד 2 בוסות ושלום על ישראל..

בעשירי יקבלו מימך את הכסף .

והכי מצחיק? בלמים אין פה פשרות . זה בטיחות .

פיג'ו 206 CC שנת 2002 מנוע 1.6 גיר רגיל.

מאזדה לנטיס 323 שנת 1999 מנוע 1.6 גיר אוטומט.

טויוטה פריוס שנת 2009 מנוע 1.5 גיר רציף.

רנו קליאו שנת 1998 מנוע 1.4 גיר אוטומט.

פורסם

אז ההמלצה היא בעצם להתקשר אליהם ולהגיד להם שנלך לבדיקה במכון שאני בוחר ואם יימצאו תיקונים שצריך לעשות זה יהיה על חשבונם ? ..

ומה בקשר לממצאי המנוע שמצאו בבדיקה שלהם ? .. רכב שעבר 44,000 ק"מ ויש לו בעיות במנוע זה לא דבר מדאיג ?

פורסם

לרוב חברות הליסינג הגדולות אין בעיה לבצע השבחה מלאה לרכב בהתאם לתוצאות הבדיקה, לכן שאלתי אותך באיזו חברת ליסינג מדובר.

אבל כדאי שתדע שגם לרכב עם 10 קילומטרים על השעון יהיו ליקויים במנוע בבדיקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...