Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת.. בדגש על צריכת דלק. היצרן מציין ~20 ק"מ לליטר ובנסיעת מבחן (אם כי קצרה) זה היה בסביבות ה 14 ק"מ לליטר שאפשר להשיג ברכב לא היברידי (למעשה הממוצע שלי היום אפילו יותר טוב מזה !)

פורסם

מניסיון של אלפי קילומטרים על הרכב, אני יכול להגיד שצריכת הדלק רחוקה מנתוני יצרן (כמו כל רכב).

צריכת הדלק בפועל היא סביבות ה20 קמ"ל בשיוט על כביש 6 למשל

18 קמ"ל בנסיעה בינעירונית עם האצות ביניים ורמזורים מפעם לפעם

ובערך 15 קמ"ל בנסיעה עירונית.

ומומלץ מאד, כדי לשמור על צריכה נמוכה, להעזר בצג שמחליף צבעים ובמחשב דרך, זה עוזר מאד למי שצריכת הדלק חשובה לו.

פורסם

אתה יכול להרחיב קצת על ההתנסות שלך על הרכב?

נהגתי כמה ימים על 1.4 אוטומטי (CVT) והתרשמתי מאוד לטובה מהרכב.

מעניין אין מרגישה ההיברידית? לפי היצרן יש הבדל משמעותי במומנט. זה מורגש בפועל?

מה אומרים הצבעים בצג?

תודה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נסיעה באינסייט של כ 15K בתנאים מעורבים במרכז הצפוף, מעלה צריכה ממוצעת של כ 17.5 ק"מ לליטר. אני מעריך שלג'אז המצויידת בהנעה וגיר זהים תהיה צריכה דומה, אולי טובה מעט יותר בשל יתרון משקל. הג'אז אגב אוטו נחמד עד מאוד, אם נסיעת מבחן של כשעה יכולה ללמד משהו. וצבע כחול בצג מראה על נסיעה בזבזנית, ירוק על חסכונית.

פורסם

הזכרת נסיעה במרכז הצפוף, אבל אני רוצה לציין שבמהירויות גבוהות לאינסייט אולי יש יתכן שכן יש לה צורה יותר אוירודינמית ?

אגב, הגאז יותר מרווחת לדעתי (אם כי התא מטען אולי טיפה יותר קטן).

מה לגבי מזגן ? לא מציק שהוא נכבה ברמזורים בימים חמים ?

פורסם
אתה יכול להרחיב קצת על ההתנסות שלך על הרכב?

נהגתי כמה ימים על 1.4 אוטומטי (CVT) והתרשמתי מאוד לטובה מהרכב.

מעניין אין מרגישה ההיברידית? לפי היצרן יש הבדל משמעותי במומנט. זה מורגש בפועל?

מה אומרים הצבעים בצג?

תודה.

הרכב מצויין, נוח, מרווח, קטן ונוח לתמרון בעיר\חניה.

המומנט בהיברידית הוא 17 קג"מ ב - 1500 סל"ד, מורגש הבדל משמעותי לעומת הבנזין הרגילה.

הצבעים הם מצבי חיסכון: ירוק - הכי חסכוני, כחול - הכי פחות חסכוני ובינהם מצב ביניים - טורקיז.

הזכרת נסיעה במרכז הצפוף, אבל אני רוצה לציין שבמהירויות גבוהות לאינסייט אולי יש יתכן שכן יש לה צורה יותר אוירודינמית ?

אגב, הגאז יותר מרווחת לדעתי (אם כי התא מטען אולי טיפה יותר קטן).

מה לגבי מזגן ? לא מציק שהוא נכבה ברמזורים בימים חמים ?

האינסייט קצת יותר חסכונית, בגלל המבנה האווירודינמי שלה.

כן, הג'אז יותר מרווחת מבפנים, בעיקר מאחור. תא מטען קצת קטן בגלל הסוללות שיושבות מתחת לגלגל ספייר.

בימים חמים באמת מציק הקטע עם המזגן אבל אפשר לבטל את אופציית כיבוי המנוע.

• תוכן חדש...