Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי של סרטון, ממש עושה חשק לשפץ את ה 5 טורבו 2.

מכונית מאד דינאמית, אבל עם השהיית טורבו נוראית- מתחת ל 3000 סלד כאילו אין מנוע, אבל כאשר הטורבו נכנס ״הבעיטה בגב״ מדהימה.

משנת 1983 בתור בעלים של טורבו 1 או 2 יכולת לרכוש ערכת כוח שהעלתה את התפוקה מ-160 כ״ס בערך ל180, 210 ו230. לפי דעתי חיי המנוע בתצורת ה-230 היתה נמדדת בשעות לא חודשים או שנים.

קלאסיקה של שנות השמונים, והיו שתיים בישראל. שחורה ולבנה.

אלעד

פורסם

ההשהייה גדולה כי המגדש גדול יחסית לנפח המנוע, אני יכול לאמר לך שבGT הם התקינו במקור טורבו קטן יותר שנכנס יותר מהר.

לא דיברנו על הצליל שהמנוע מפיק, אומנם הוא לא V6 או V8 אקזוטי, אבל יש לו צליל יחודי שדורש ממך ללחוץ, במיוחד שהמנוע מאחורייך.

פורסם
קלאסיקה של שנות השמונים, והיו שתיים בישראל. שחורה ולבנה.

רק תיקון קטנטן, היו בזמנו 3 כאלה בארץ (השלישית הייתה אדומה).

בזמן המרוצים באשקלון הגיעו לפה מספר פעמים נהגי מרוצים מקפריסין, אחד מהם קנה את האדומה ולקח אותה איתו לחו"ל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק 50 אלף פאונד? :shock:

פורסם

בניגוד לרנו 5 אלפיין טורבו, לטורבו II היה מנוע מוזרק ומחוזק ומגדש טורבו ענק, גארט T3 אם זיכרוני אינו מטעני, הביאו אותו להספק המכובד.

הטורבו II לא יוצרה במפעל הראשי של רנו אלא בדיאפ, במפעלי אלפיין.

לרוע מזלה, סמוך להצגתה, אודי הציגה את הקוואטרו קופה, שהפכה את כל המכוניות בעלות הנעה אחורית ללא אקטואליות בעליל, וכך נגוז חלומה של רנו להשתלב גם במירוצי הראלי, בנוסף להצלחות הלא מבוטלות במירוצי פורמולה 1.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וואללה, בזמנו הוצעה לי הלבנה במחיר זנות (הייתה מושבתת עם קלאצ גמור), עם מחיר כזה צריך להכות על חטא שלא רכשתי אותה. :wink:

פורסם
וואללה, בזמנו הוצעה לי הלבנה במחיר זנות (הייתה מושבתת עם קלאצ גמור), עם מחיר כזה צריך להכות על חטא שלא רכשתי אותה. :wink:

אותו קלץ עבד מספיק זמן בשביל שאני ישתכנע... :-), לאחר 25 קילומטר הדבק שהידביקו אות הקלאצ נמס ומאז היא מושבתת, אבל באיחסון טוב.

ניראה לי שהיום קרב יותר מאי פעם והשיפוץ יתחיל, אבל ניראה לי שזאת עבודה שאמורה להיתבצע בחו"ל.

אלעד

פורסם

אני מדבר על לפני בדיוק 20 שנה, היא הייתה בזמנו בבעלות של ג'קי מ"אוטו מיני".

ממנו רכשת אותה?

פורסם

לא חושב, רכשתי מבחור שאז גר בשיכון דן, בשנת 2004.

זול, אבל המכונית לא חיה חיים קלים... עדיין בזמן הקצר שהיא פעלה החוויה היתה מיוחדת.

צריך לשפץץץ

אלעד

פורסם
זול, אבל המכונית לא חיה חיים קלים...

אני מדבר על סביבות שנת 93.

כבר אז סימני הגיל וההזנחה ניכרו ברכב :cry:

לא יכלתי אפילו לעשות סיבוב מאחר והקלאצ פשוט לא הפריד ולא יכלת לשלב שום הילוך.

המקסימום היה להתניע ולעשות וווום-ווום בעמידה :lol:

פורסם

אני ממש אוהב את הלוק המוחצן של האוטו,

מעניין אותי לדעת אם יש לרכב הזה מה להציע מול (לדוגמא) אימפרזה טורבו במסלול סללום.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...