Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי סוזוקי sx4 שנת 2011 עם 10.000 ק"ם 1.6 אוטומט

כל פעם שאני פותח את פקק מיכל הדלק אני שומע רעש שאני לא מצליח להבין האם זה יניקת אוויר או פליטת אוויר נשמע יותר כמו יניקת אוויר עקב וואקום במיכל דלק! זה נשמע כמו בן אדם שחנקו אותו ופתאום נתנו לו לנשום!

למיטב ידיעתי הפקק אמור לאזן ! ולא ליצור ריק שיפגע במשאבת דלק! האם אני צודק?

או שככה זה צריך להיות?

תודה מראש

פורסם

אם יש לחץ במיכל זה תקין, המערכת הזו סגורה כדי למנוע שיחרור אדים רעילים לאטמוספרה, לכן הם נצברים במיכל ובפיקוד מחשב נפתח שסתום שמעביר את האדים לסעפת היניקה לשריפה.

פורסם
כמו שצביקה אמר - תקין.

איך אתה מצפה ממשאבה לעבוד אם המערכת איננה סגורה ?

משאבה יכולה לעבוד בלי כל בעייה גם כשאין לחץ יתר במיכל.

אין כל קשר למשאבה.

הלחץ הזה הוא תוצאה של פעולת מערכת למניעת התאדות דלק, כמו שהוסבר בתגובה מעלי.

רק צריך להוסיף, שהאדים לא מועברים ישירות מהמיכל לסעפת היניקה, הם עוברים סינון בדרך ב"מיכל קניסטר" שהוא בעצם מסנן פחם.

פורסם

אני לא בא להתווכח פה עם אף אחד כי אני לא מומחה לעניין!

אבל חוקי פיסיקה אומרים שלמשאבה יותר קל לשאוב ממיכל שיש לו כניסת אוויר מאשר לשאוב ממערכת סגורה!

דוגמא פשוט לקחת בקבוק מים ולשפוך פעם אחת כאשר יש חור בתחתית ופעם כש אין. ואיזה הפתעה הבקבוק עם החור מתרוקן יותר מהר יותר !

וממה שאני מבין שאם להתעלם מעניין הזיהום אוויר אז כדאי לאזן את כמות האוויר באופן עצמאי מדי פעם?

פורסם

המערכת יוצרת לחץ יתר מסוים במיכל, לא תת לחץ.

לפי הדוגמא שלך, אם במקום חור בתחתית הבקבוק תחבר אליו משאבה של אופניים ותתחיל לנפח, המיים רק יזרמו ביתר קלות.

פורסם

מערכת בעירה לא יכולה להרשות לעצמה לעבוד כששני הקווים פתוחים (כניסה ויציאה). לכך התכוונתי כשאמרתי תאר לעצמך משאבת דלק עובדת במערכת פתוחה. אין צורך להכניס מילים מקלדת שלא לצורך...

פורסם

רק כדי לתאר את כוחה של משאבת ההזרקה, אז היא מסוגלת לישאוב דלק גם כשיש תת לחץ חזק מאוד, ואפילו היא בעצמה עלולה להגדיל את התת לחץ במיכל עד כדי כך שהמיכל יתכווץ מהתת לחץ, וקרו מקרים שמשאבת הדלק הצליחה לכווץ את המיכל תחפש אשכולות וזאת כתוצאה מנשם סתום ועוד כמה סיבות.

• תוכן חדש...