Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אחרי הרבה הרבה זמן מצאתי את מה שחיפשתי בדמות הונדה סיוויק, ידנית עם מנוע VTEC 1.6 שנת 2000 האוטו שמור מאוד והמנוע פשוט תענוג.

יש לי כמה שאלות:

1. משום מה החלונות של האוטו לא נסגרים לבד בנעילה - איך אני עושה שהם יסגרו לבד בנעילה של האוטו מהשלט ?

2. מאיפה אני יכול להביא ספויילר חמוד ומה המחירים בערך ?

3. האוטו בא בלי סן רוף ואני ממש רוצה שיהיה לי, האם אפשר לשים לו סאנרוף ? אם כן איפה ? ומה המחירים ?

פורסם

1-יכול להיות שאין לך מרימי שמשמות,לא בכול רכב יש כזה דבר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

1. אין לך מרימי שמשות, אם שהם לא עובדים.

זה לא מגיע במקור עם הרכב, זו התקנה נפרדת, לפעמים מתקינים ביחד עם מערכת עזעקה ולפעמים בניפרד.

2. בחנויות שמתעסקות בקישוטי רכב, או חפש מישהוא שמוכר יד שניה. לדעתי מיותר לחלויטין ונראה רע.

3. אפשר להתקין סאן רוף, יש חברות שזו ההתמחות שלהם, חפש באינטרנט. העלות גבוהה, סביב 5000 ש"ח ומעלה.

4. תקרא את כלל הפורום וכתוב כותרת עיניינית להודעות (דגם הרכב, שנה, ומה אתה רוצה לשאול), אחרת כל השאלות שלך ימחקו.

5. במקום להתעסק בהוספת מרימים, סאנרוף וספויילר ממליץ לעשות טיפול מקיף לרכב שרכשת, והחלפת צמיגים אם צריך.

בברכה.

פורסם
1. אין לך מרימי שמשות, אם שהם לא עובדים.

זה לא מגיע במקור עם הרכב, זו התקנה נפרדת, לפעמים מתקינים ביחד עם מערכת עזעקה ולפעמים בניפרד.

2. בחנויות שמתעסקות בקישוטי רכב, או חפש מישהוא שמוכר יד שניה. לדעתי מיותר לחלויטין ונראה רע.

3. אפשר להתקין סאן רוף, יש חברות שזו ההתמחות שלהם, חפש באינטרנט. העלות גבוהה, סביב 5000 ש"ח ומעלה.

4. תקרא את כלל הפורום וכתוב כותרת עיניינית להודעות (דגם הרכב, שנה, ומה אתה רוצה לשאול), אחרת כל השאלות שלך ימחקו.

5. במקום להתעסק בהוספת מרימים, סאנרוף וספויילר ממליץ לעשות טיפול מקיף לרכב שרכשת, והחלפת צמיגים אם צריך.

בברכה.

תודה על התשובות וסליחה אם עברתי על החוקים.

אני אתחיל מהסוף - אח שלי מכונאי, ברגע שקניתי את הרכב, כמובן לאחר בדיקה שלו, הוא לקח אותו למוסך ועשה לו יישור קו (פילטר, שמנים וכאלו), הרכב במצב פשוט מויין ואין צורך לשום דבר מעבר לזה.

איפה יש מקום טוב שעושה עבודה טובה לשים מרימי שמשות באזור ת"א-בת-ים-חולון-ראשון ?

בקשר לסאןרוף, מצאתי רק חברה אחת שעושה את זה באופן מקצועי ואכן העלות היא גבוהה, אבל לא משהו שמרתיע אותי .. יכול להיות שיש רק חברה אחת באמת ?

• תוכן חדש...