Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיאט פונטו 2001 SX (בלמי תוף מאחור, עם ABS). מעט לאחר שקניתי את הרכב, בזמן בלימה במהירות נמוכה אפשר היה לשמוע מעין נקישה מחזורית מכיוון הגלגלים האחוריים, שתדירותה הולכת ופוחתת ככל שהרכב מאט עד לעצירה מוחלטת. נשמע כיאילו יש איזה מגרעת בנקודה מסוימת בתוף או משהו בסגנון. אחרי כמה חודשים (ואולי מכה מאיזה אבן בנהיגת שטח, לא סגור על זה) הנקישה הפכה לרעש חזק ומתכתי שלא נשמע תקין, הלכתי למוסך והוחלפו התופים והסנדלים (אין לי מושג איזה כי לצערי הייתי לא מודע ותמים באותה תקופה בכל העניין של חלפים ועבודות מוסך).

הרעש המתכתי נעלם, אבל בשלב מסוים (נגיד חודש אחרי ההחלפה) הנקישה המחזורית הראשונית שוב נשמעת. מבחינת עוצמת הבלימה אני לא מרגיש שינוי, הכל מרגיש בסדר, חוץ מהרעש הזה.

מעבר ללחזור למוסך ולהגיד לו שייבדוק (עברו כמעט חודשיים מאז ואני לא סומך על המוסך הזה יותר גם בלי קשר), יש משהו שאני יכול לעשות? לבדוק, לנקות? לחיות עם זה?

תודה רבה

פורסם

יתכן וזה לא הבעיה והבעיה היא בברקס עצמו שיכול להיות שהוא דיי גמור והברזל מתנגש בברזל ובגלל זה אתה שומע נקישות

בבלימה..

לך למוסך אחר אם אתה לא סומך על הנוכחי תגיד לו שיבדוק את העניין יכול להיות שהבעיה זה רק ברקסים..

• תוכן חדש...