Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

דיברתי היום אם פלפון על מנת לשנות את המסלול של השיחות והאס מ ס למסלול מישתלם יותר

סוף השיחה הם ביקשו מס' פקס על מנת לישלח "כמה דפים" שצריך לחתום עליהם ואז לישלוח אליהם בחזרה.

רק 14 דפים הם שלחו.

האם גם כשאתם עברת מסלול בחברת סלולר כל שהיא, ביקשו שתחתמו על ניירת בסדר גודל של כמה עשרות דפים?

פורסם

אתה חותם על אחד, כל השאר זה התנאים והסעיפים.

לא יכלו לשלוח במייל ושתפקסס להם דף אחד בחזרה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

גם לי שלחו 14 דפים. צריך למלא שם את הדפים (כל מיני סעיפים) ולקרוא את החוזה.

הצרה היא שצריך להחזיר את הכל, כולל כל הדפים של התקנון וכו', וזה לא תמיד מגיע בשלמותו אליהם. אחרי שתשלח- תרים טלפון לשירות הלקוחות, שם יש פניה לבירור קבלת הפקס ותבדוק שהשליחה הצליחה.

אחרי שהם מאשרים טלפונית אתה מקבל פקס חוזר עם סיכום ואישור שינוי המסלול.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לדעתי זה צעד מבורך.

לא עוד סיכומים בטלפון וחיובים הזויים ומונפצים לאחר מכן. מהיום הכל שקוף וברור.

הסבר מפרט וממצה על החוק החדש:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4121270,00.html

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

ממש מוזר,

בכל הפעמים שלקחתי מכשיר מאורנג' הם טענו שהם לא יכולים לתת לי שום מסמך חתום על ידם והכל יכול להסתכם רק בע"פ ו\או בהקלטה..

בכל מקרה אני מרוצה מכל הדילים שלי איתם ועד היום הם עמדו בכל התחייבות, וכשהם טעו הם פיצו אותי.

• תוכן חדש...