Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ההתרשמות שלי בכמה מילים:

היינו שם (אני והקבוצה שלי) מהשעה 16:30 ועד 23:00. כאשר ההערכה הייתה לסיים ב-20:00. וזה מבלי שעשינו תחנות מרכזיות כמו אופניים 360 ורכב מתהפך. ההתנהלות הייתה צולעת, והציוד והמתקנים צולעים עוד יותר (במיוחד הסימולטור - מה זה?!). תיזוזים בוינגייט חשבתי שכבר סיימתי אחרי השחרור מצה"ל.

ת'אמת שלא ציפיתי להרבה מארגון ישראלי חובב רווחים שמנים, אבל זה ירד אפילו מתחת לציפיה הנמוכה שלי. אז יפה מאוד שדאגו לחבר נחמד כאן שיענה לנו תשובות יפות בפורום, אבל תדעו לקחת את הביקורת הזאת ופעם הבאה להשקיע טיפה יותר ולצאת עם שם טוב.

מילה טובה אני מוכן לתת לאנשים שהגיעו לאירוע - אחלה של חברה שבאו להאמין שאפשר לעשות כאן ספורט על גלגלים.

אה, ותתלבשו יפה כי אתם הולכים להופיע בריאלטי בערוץ 5.

תבלו באילת!

אהלן טומי,

מקבלים את הביקורת ומבטיחים לשפר דברים, אני קשוב לקהילה כאן בפורום וחלק ממנה ומבטיח לדאוג להכניס את כל הדברים שנאמרו כאן לישיבות הצוות על מנת להרים אירוע גדול יותר וטוב עוד יותר בשנים הבאות וגם באירוע עצמו השנה.

בהצלחה!

פורסם

חברים,

חבל על העצבים! עקצו אותנו וזהו. ככל שתקבלו את זה יותר מהר כך יפחת הנזק לבריאותכם.:?

בפעם הבאה נבקש את התוכנית מראש וכך כל אחד יעשה את האחד ועוד אחד שלו.

אני הבנתי את גודל העקיצה רק לאחר 3 שעות. מי שלא מאמין שיעשה את המכפלות.

יאללה, נתראה במירוץ הבא.

פורסם
חברים לא אנסה להצטדק, רק אגיד שאתם שוכחים שמדובר ביום שהיה מכוון לכלל האוכלוסיה וככזה היה צריך להיות חוויתי ומאתגר אך ברמה נמוכה יחסית על מנת שכולם יכולו להנות ואנחנו נוכל לבחור את ה-10% שהראו יכולות כלליות גבוהות מהממוצע.

שלב ב' יורכב מתחנות קשות ומקצועיות יותר.

בכל מקרה הזמנים הארוכים אכן היו בעיה ואנחנו מתנצלים על כך אנחנו באמת עושים הכל על מנת לשפר זאת בימים הבאים.

בכל מקרה אני לוקח לתשומת ליבי את כל ההערות שלכם על מנת לשפר את האירועים העתידיים.

מה שאתה אומר פה פשוט לא הגיוני, אם אתם רוצים לבנות נבחרת פורמולה ישראלית, זה לא מובן מאליו שכלל הציבור בכלל לא מתאים להיות חלק מנבחרת כזאת? אני מדבר על האנשים שההבנה שלהם בנהיגה היא איך לתקתק תקוד התנעה, לשים בדרייב, ולהגיע בסופו של דבר לעבודה. זאת לא נהיגה, זה מה שנקרא באנגלית commuting, וזה שונה לגמרי מ driving. אז אל תכוונו את המבדקים לקהל הציבור הנרחב, אלא לאלה שיש בהם פוטנציאל אמיתי להיות חלק מנבחרת פורמולה ישראלית, אחרת יהיה לנו בושות כשאירופה ושאר העולם יראה איזה אנשים התקבלו, ומייצגים את מדינת ישראל בספורט המוטורי.

Think. Feel. Drive.

פורסם

אני יגיד לכם מה שאמרתי לאשתי- "זה החצי יום הכי מבוזבז שעשיתי בחיים שלי". פשוט ביזיון, אין שום קשר לנהיגה, מבחנים מטומטמים והשיא הוא קארטינג+ניסן מיקרה של 15 שניות.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
מה שאתה אומר פה פשוט לא הגיוני, אם אתם רוצים לבנות נבחרת פורמולה ישראלית, זה לא מובן מאליו שכלל הציבור בכלל לא מתאים להיות חלק מנבחרת כזאת? אני מדבר על האנשים שההבנה שלהם בנהיגה היא איך לתקתק תקוד התנעה, לשים בדרייב, ולהגיע בסופו של דבר לעבודה. זאת לא נהיגה, זה מה שנקרא באנגלית commuting, וזה שונה לגמרי מ driving. אז אל תכוונו את המבדקים לקהל הציבור הנרחב, אלא לאלה שיש בהם פוטנציאל אמיתי להיות חלק מנבחרת פורמולה ישראלית, אחרת יהיה לנו בושות כשאירופה ושאר העולם יראה איזה אנשים התקבלו, ומייצגים את מדינת ישראל בספורט המוטורי.

זאת לא הגישה שלנו, אנחנו מאמינים שגם בציבור הרחב ניתן למצוא כישרונות וראינו לכך עובדות בשטח.

מלבד זאת ראינו נהגים מקצועים שהגיעו והוכיחו את עצמם בתחנות ואת כישורי הנהיגה שלהם.

הנבחרת שתטוס לצרפת תהיה נבחרת של אנשים כשרונים שנבחרו מתוך אלפים לאחר שני ימי מיונים ויעברו גם קורס בצרפת, הם לא יגיעו למסלול "טאבולה ראסה".

וכמו בכל ספורט או בכל דבר בכלל בחיים צריך להתחיל איפשהו בכדי להתקדם.

פורסם
אני יגיד לכם מה שאמרתי לאשתי- "זה החצי יום הכי מבוזבז שעשיתי בחיים שלי". פשוט ביזיון, אין שום קשר לנהיגה, מבחנים מטומטמים והשיא הוא קארטינג+ניסן מיקרה של 15 שניות.

אהלן ניב,

לא מסכים עם האמירה הגורפת הזאת שאין שום קשר לנהיגה, ביום המיונים הראשון נבדקו יכולות נהיגה (קורדינציה, זריזות, סגנון נהיגה ועוד), נכון עדיין לא נבדקו יכולות נהיגת מירוצים ובמסלול אך לשם כך יש את שלב המיונים השני.

ביום השני עברתי בין התחנות וראיתי חבר'ה שמתחרים באופן קבוע (חברים בקבוצת סובארו כולשהי לא בדיוק יודע מה) והם בלטו מאוד בתחנות וגם בתוצאותיהם, לכן אני לא מסכים עם האמירה הזאת.

בכל מקרה מאחל לך המון בהצלחה ומקווה שתעלה לשלב הבא.

פורסם

אני קורא פה את הביקורות ומנסה לדמיין את גודל הזוועה.

יש לי חברים שנרשמו לזה, אמרתי מהתחלה שזה חארטה, לא האמינו לי...

האמת? אפילו אני לא ציפיתי לתגובות כאלה נוראיות על המיונים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...