Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מחשב בשביל חבר סטודנט, שבעקרון משתמש במחשב בעיקר לעבודה גרפית (פוטושופ ועוד בסגנון) מתוקף היותו סטודנט לצילום, ובנוסף הוא אוהב להוריד ולצפות בסרטי HD.

מכיוון שהוא סטודנט, התקציב הוא בין 1000 ל 1500 עם עדיפות כמובן למחיר הזול ביותר למחשב שיענה על צרכיו.

מצאתי את המפרט הבא -

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB

והוא נראה לי דיי טוב, לענייני הגרפיקה הוא יספיק, אך הבעייה שאינני צופה בסרטי HD ולכן אין לי מושג איך המחשב הנ"ל יעבוד איתם.

אשמח אם אלו ממכם שרואים סרטי HD באופן קבוע או להבדיל מבינים בנושא ויודעים אילו רכיבים עיקריים ישפיעו על איכות ורציפות הצפייה בסרט יוכלו לומר לי אם המחשב הבא יכול להריץ סרטי HD באופן סביר ובאילו רזולוציות פחות או יותר.

תודה רבה לכם!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

סרט, hd או לא, זה לא משנה, מגיע ברזולוציה קבועה. אתה לא יכול לבחור.

מה שיותר חשוב אפילו מהמפרט של המחשב (לא ראיתי אותו, אבל קשה לי להאמין שמחשב חדש שנמכר היום לא יצליח להתמודד עם קבצי hd) הוא הנגן בו אתה משתמש, צריך קודקים שיודעים להתמודד עם קבצי h263 ו h264. לפי מיטב הבנתי wmp 11 מסתדר איתם סבבה ככה שאם זה לא סופר קריטי אפילו לא צריך להוריד נגן אחר.

With that said, דווקא בשביל פוטושופ ועבודות גרפיקה צריך מחשב עם הרבה כח

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני יודע שגרפיקה צורכת הרבה כוח, אך אצלי עם מחשב נייד של SONY שהמפרט שלו פחות "טוב" מהמפרט של המחשב בקישור שנתתי מבחינת זה שיש לו מעבד ולוח אם ישנים יותר (מבחינת זכרון שניהם אותו דבר) אני עובד בפוטושופ בשלושה או ארבעה גליונות גרפיים במקביל והכל עובד חלק - אז אני מניח שגם במחשב ההוא זה יהיה אותו דבר אם לא יותר טוב.

בנוגע למה שאמרת על ה HD - כנראה שטעיתי, חשבתי שניגון סרטי 720P מעמיס על המחשב, וניגון של 1080P מעמיס יותר וכן הלאה.

אם אתה אומר שזה תלוי בעיקר בנגן ובמקודדים, כנראה שבגלל זה אף פעם לא הצלחתי לראות סרטי HD בנייד שלי כמו בן אדם :lol:

אף פעם לא התעמקתי בעניין וניסיתי להתקין שפצורים, הורדתי סרט HD, ניגנתי אותו ב VLC PLAYER, ראיתי שמקרטע, חזרתי ל DVDRIP, משום מה מספיק לי מבחינת איכות וויזואלית :roll:

תודה רבה לך, וכמובן אשמח לשמוע דיעות מאנשים נוספים בנוגע למפרט הספציפי שקישרתי אליו בהקשר ה HD ובכלליות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אל תבין אותי לא נכון, 1080p מעמיס יותר, ללא ספק, פשוט הוא לא מעמיס מספיק כדי לאתגר מחשב חדש/חזק יחסית.

ד”א, ההעדפה בין 720 ל1080 צריכה להתבצע לפי סוג המסך. מסך hd ready יעדיף 720 על 1080 (כלומר 720 יראה טוב יותר מ1080 בגלל עניין הרזולוציה היעודית (native resolution)) ואילו מסך full hd יעדיף 1080.

תקנו אותי במידה ואני טועה אבל זה מה שהבנתי

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...