Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז ככה לא ממזמן רכשתי רכב מסוג שברולט קוואליר קופה שנת 96

עשיתי את כל העברת בעלות הענתי את הרכב והתחלתי לסוע לבית שלי, אני עולה על כביש 4

ופטעום אני שם לב שהמד חום של המנוע התחיל לעבור את ה 90 מעלות עלה ועלה , אז עצרתי בצד

התחיל לצאת לי הנוזלר קירור מהפתח שלו ננתי לרכב להתקקר ואז אני מנסה להניע וכלום לא מניע פשוט

בא איתי חבר נתן קבלים וגם כלום , ועד עכשיו ברגע שאני מסובב תסוויץ' פשוט הרכב לא מניע הוא עושה רעש מהיר קזה " צי'ק צ'יק צ'יק צ'יק ממש מהיר והמנוע לא זז רק שומעים את הסטרטר עובד , התיעעצתי אם מישהו שגם יש בבעלותו רכב מסוג זה אמר לי שצריך להביא מכות בסטרט אם פטיש כי הו ננעל / נתקע או משהוא כזה , אבל לא בטוח שזאת הבעיה תמליצו לי מה אני אמור לעשות במצב הזה איזה חלק להחליף או מה קרה לרכב

תודה מראש :]

פורסם

אולי הלך ראש מנוע? אולי שרשרת תזמון קפצה?

כל הקומפרסיה של המנוע בורחת בזמן שאתה מנסה להניע, וכשאין קומפרסיה הניצוץ חלש הדלק בורח לפליטה או שמציף את המצתים שמלכתחילה כבר מפוייחים ובקיצור בלגן שלם.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

"צ'יק צ'יק" זה לא ממש מפרט.

המנוע מסתובב או לא? אם לא ויש רק רעש של נקישות מהירות זה מצבר חלש.

אם הוא מסתובב צריך לבדוק הצתה ולאח"מ אם תקינה לבדוק מערכת דלק. יכול להיות אפילו ריליי משאבה תקול.

פורסם

קשה לאבחן דרך האינטרנט.

זה בטוח לא משהו שתוכל לתקן ע"י "עשה זאת בעצמך"

גרור את הרכב למוסך שאתה סומך עליו - לבדיקה, אבחון ותיקון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טמפ' המנוע ברכב שלך היא נשמעת חריגה אבל המנוע הזה תוכנן לעבוד ב 105מעלות טמפ' עבודה תקינה, אם הטמפ' עברה את ה 110מעלות אז יתכן ונגרם נזק.

ליתר דיוק המנוע בנוי לעבוד בין 105 מעלות לבין 110 מעלות.

אתה צריך נוזל קירור מקורי של שברולט שטמפ' הרתיחה שלו לפחות 130-125מעלות, אם יש מים מהברז אז אל תתפלא למה המיכל מבעבע והמים נפרצים!.

אם בניסיונות התנעה עם כבלים תקינים אתה שומע חריקות ז"א או שהסטרטר לא תקין או שהמנוע נתפס(נזק בילתי הפיך) כתוצאה מהתחממות יתר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
טמפ' המנוע ברכב שלך היא נשמעת חריגה אבל המנוע הזה תוכנן לעבוד ב 105מעלות טמפ' עבודה תקינה, אם הטמפ' עברה את ה 110מעלות אז יתכן ונגרם נזק.

ליתר דיוק המנוע בנוי לעבוד בין 105 מעלות לבין 110 מעלות.

אתה צריך נוזל קירור מקורי של שברולט שטמפ' הרתיחה שלו לפחות 130-125מעלות, אם יש מים מהברז אז אל תתפלא למה המיכל מבעבע והמים נפרצים!.

אם בניסיונות התנעה עם כבלים תקינים אתה שומע חריקות ז"א או שהסטרטר לא תקין או שהמנוע נתפס(נזק בילתי הפיך) כתוצאה מהתחממות יתר.

זהו הרכב במוסך! וכן הבעיה שהלך לי הסטרטר מהתחממות + נתפס לי המונע מחליפים לי מנוע ...הנזק היה שמשאבה במזריקה שמן למנוע נסתמה ולפי כך המנוע לא קיבל שמן! והלך המנוע ביקצור ... בנוסף רציתי לדעת כמה עולה מנוע חדש או מפירוק של שברולט קוואליר 96?

פורסם
ועל זה גם נאמר להשתמש בשמן איכותי ולהחליף בזמן (חלקיקים שצפים בתוך השמן סותמים דברים).

אשמח אם תפרט את מה הם סותמים... :shock:

• תוכן חדש...