Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא מניע לאחר החלפת סטרטר שברולט קווליאר 98 l2.4

isralex
שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

לאחר שהלך הסטרטר והרכב עמד כשבוע ימים עד שלא היה לי זמן לפרק אותו , פירקתי את הישן ושמתי משופץ חלופי (מסתבר שקשה למצוא לנפח מנוע שלי סטרטר ) הרכבתי את הסטרטר חיברתי את כל הכבלים כמו שהיו על הישן וכשבאתי להניע את הרכב הסטרטר הניע אך המנוע לא (מין הרגשה שאיןן ניצוץ לפלאגים ) הרכב מנסה להתניע אך לא מצליח ניסיתי להניע עם כבלים מרכב אחר וכלום .

יש לציין שאין אפשרות לקחת אותו למוסך (יש לי נסיון רב עם מאזדה ופורד מבחינה טכנית אך עם שברולט כזה לא )

התיאשתי כבר עם הרכב הזה , האם יש למישהו מושג מה יכולה להיות התקלה ?

תודה מראש על התשובות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הניצוצות? ראיתי אחד שפשוט נותן סטרטר ומישהו אחר ניתק את אחד החוטים ומקרב למנוע לראות אם יוצא ניצוץ. אני לא יודע אם יש בזה סכנה לזרם אבל מה שבטוח ההוא המשיך לחיות אח"כ..

יש מכשיר שבודק ניצוצות אבל לא קונים פרה בשביל כוס חלב.

את ההצתה צריך להוריד שרטוט של המבנה של הסוויץ' ולבדוק.

היו עוד כמה בעיות ברכב הזה בזמן שקר בחוץ, ז"א אם הרכב בשמש הוא כן מניע אבל זו לא הבעיה שלך.

אתה צריך להתחיל בהצתה, אח"כ לבדוק משאבת דלק.

בעיקרון אתה עם רכב אמריקאי, תשמח אם אתה קורא אנגלית. כל בעיה שיש לך כבר פתרו אותה שם מאות פעמים והעלו תמונות והכל. זה היתרון ברכב כזה.

חפש בגוגל אני בטוח שתמצא הרבה חומר. cavalier 98 wont start.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...