Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש קצר יחסית, יכול להיות שמצאתי את המיני שחיפשתי, אבל לא כ"כ בטוח לגבי כדאיות.

1979, לבנה, יד ראשונה, מקורית, יחסית יפה.

הבעיה: עמדה כ-15 שנה בתוך מחסן כאבן שאין לה הופכין. אתם יכולים לתאר את המצב של הרכב...

המחיר: 5,000 ש"ח (לדעתי אפשר יהיה לסגור גם ב-3,500).

אני קצת בדילמה אם זו הרפתקאה או איזשהו ברוך בלהחיות את הרכב? או שעדיף אחת שנוסעת (או במצב נסיעה)?

פורסם

הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות - לשפץ? לנסוע לעבודה?

אם אתה באמת מתכוון לשפץ ההבדל במחיר זניח לעומת מה שתשקיע בחלקים ועבודה.

פורסם

לפי דעתי שווה - אם אתה אוהב את התהליך של השיפוץ

מיני זה רכב שיחסית לא יקר יהיה לשפץ, חלקית יש גם בשפע בארץ ואין סוף בחו"ל לחלקים (גם מכנית וגם חלקי פח).

אם זאת חשוב שתבין שבמידה והרכב במצב מזוויע כפי שאתה מתאר,

לשפץ אותו לרמה טובה (לא לרמת הבורג, לרמה שתספק אותך ותהנה מהרכב) יעלה בערך כמו לקנות רכב משופץ (אלא אם אתה עושה הכל לבד בלי בעלי מקצוע).

אם תחליט לא לקחת, אני אשמח לפרטים, יכול להיות שזו תהיה המיני השנייה...

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אם אתה מעוניין בשיפוץ פשוט ולנסוע יהיה לך יותר משתלם לקנות מיני משופצת ב20k (למשל הסגולה ביד2) מאשר לשפץ את זאת.

פחחות וצבע שיחזיקו יותר משנה יעלו לך 7000-10000 לפחות, ועוד ריפודים, נילקים, מכניקה, זמן עבודה = הרבה כסף.

ואם אתה לא קונה אני אשמח גם לדעת איפה המיני הזאת :wink:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ידידי היקר

אל תיתן לזה להפריע לך.

אתה אוהב את הרכב? הוא מעניין אותך? זה מה שרצית? אז תקנה!!!

תשפץ , ותהנה מהרכב!

אני קניתי את ה 127 שלי אחרי שעמדה מספר דומה כמעט של שנים בשדה קוצים בצפון הארץ.

הוא היה במצב גרוע עד גרוע מאד ויותר מזה.

והאמת אני מאושר שרכשתי אותו .

נכון שעלה לי כמה עשרות אלפי שקלים להחזיר אותו לחיים ולשקם אותו אבל היום אני נהנה ממנו מאד.

בקיצור תקנה בלי לחשוב יותר מדי.

בהצלחה מכל הלב

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תבדוק אם אין "נפילות" רציניות כמו רקבונות רציניים,תאונות לשעבר,נסה לסובב את המנוע ידנית על מנת לבדוק שאינו תפוס,בלמים תצטרך לשפץ בכל מיקרה,יש לך פה כמה יתרונות כגון-יד ראשונה,אחסנה במחסן ומחיר שפוי מאד.

יש עוד מעוניינים ברכב סימן שזו לא עיסקה גרועה,אני מצטרף לדעתו של צביקה קודמי :לך על זה ,גם אם תיתחרט שזה לא יקרה לדעתי ,תוכל למכור

• תוכן חדש...