Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה התקנתי דבורית bluetooth בגולף שלי. הדיבורית עצמה מאוד פשוטה, ומגיעה רק עם פסטיק קטן שיש בו כפתורים כמו send, stop, volume up & down. מדובר במשהו דומה לזה:

הבעיה היא שכאשר הדבקתי אותו על הפלטיק של פנים הרכב, אחרי יום הוא נפל לגמרי, כנראה בגלל החום.

נסיתי מדבקה אחרת אבל גם היא לא החזיקה מעמד.

מישהו מכיר משהו שיכול להחזיק אותו גם כאשר יש חום כבד ברכב?

צרפתי תמונה של איך בערך נראה הפלסטיק של ה bluetooth שאני צריך להדביק.

תודה מראש

unnamed.jpg

פורסם

יש לי משהו, זה בא בגליל מאוד יקר (450 ש"ח) אז לא נראה לי אתה תקנה בשביל חתיכה מסכנה אבל אם אתה נמצא קרוב למעונה, מעלות תקפוץ אני יביא לך חתיכה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
יש לי משהו, זה בא בגליל מאוד יקר (450 ש"ח) אז לא נראה לי אתה תקנה בשביל חתיכה מסכנה אבל אם אתה נמצא קרוב למעונה, מעלות תקפוץ אני יביא לך חתיכה

תודה רבה. איך קוראים לזה? אפשר לחפש את זה בכלל באינטרנט אולי? אפילו מחו"ל לא אכפת לי.

פורסם

יש לי דיבורית זהה. היא מחוברת באמצעות מגנט ל-clip אשר נתפש על הצילון.

הדיבורית לא חייבת להיות מחוברת למתח באופן קבוע והיא מחזיקה ללא טעינה שעות רבות עד מספר ימים.

פורסם
תודה רבה. איך קוראים לזה? אפשר לחפש את זה בכלל באינטרנט אולי? אפילו מחו"ל לא אכפת לי.

אני לא יודע מה השם כי הספקים שלנו מביאים כל פעם שנגמר. כמו שאמרתי גליל כזה עולה פה 450 ש"ח זה חומר גרמני מאוד איכותי ואני מחזיק איתו מספר דברים לדש בורד של האוטו הפרטי שלי.

אם אתה יכול לבוא, בכיף אני יביא לך

עריכה: בדקתי לך וקוראים לזה pressure sensitive tape של חברת ORAFOL. כמו שהשם מרמז הוא "נמעך" ובהדבקה ונדבק טוב משמעותית מכל דבק "רגיל" דו צדדי אפילו מהטובים (לדוגמת ה3M שצילמתי לידו) כשמדביקים על חומרים כמו דש בורד.

מצורפת תמונה

DSC02280.JPG

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

יש לי אותה דיבורית כמו שכתב החבר מעלי, הדיבורית מגיעה עם קליפס ממתכת אשר מתלבש על הסוכך שמש. על הגב של הדיבורית יש מגנט חזק שנתפס על הקליפס בסוכך שמש.(הקליפס בנוי כך שאפשר לשים אותו משני צידי הסוכך)

הדיבורית נמצאת מעל הראש שומעים אותך מצוין, וגם השמיעה טובה.

דיבורית מצוינת רכשתי אותה באי ביי ב170 ש"ח כולל משלוח.

פורסם

מחזק את כל מי שמעלי .. גם אצלי הדיבורית הנ"ל מחוברת לסוכך שמש, הוא מגיע עם מגנט מאוד חזק, ואצלי הדיבורית מחזיקה גם שבועות.

לפי דעתי אין טעם להדביק אותה לרכב

פורסם

דבק דו צדדי על בסיס אקרילי (לא קצף) של 3M או SCOTCH

הסקוץ' ניתן למציאה באופיס דיפו והוא נקרא OUTDOOR - חבל על הזמן. 30 שקלים ואתה מסודר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...