Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם

במשך חודש וחצי אני מחפש רכב ולא סגור על עצמי איזה רכב

אני צריך את עזרתכם במציאת רכב, מה שחיפשתי עד כה זה מאזדה 323 או הונדה סיויק 02-04.

אני מחפש רכב אמין חסכוני מחפש כמה שאפשר להמנע ממוסכים וכאלה

מחפש רכב בין השנים 01-04, שעלות הביטוח שלו לא תיהיה יקרה.

בסוף השנה אני יחשב כנהג רגיל- כרגע אני נהג צעיר עד חודש דצמבר השנה

התקציב הוא 40K מה טוב אם יש פחות, הרכב לצורך נסיעה בקריות בתוך העיר

תודה ויום טוב

פורסם

ידני גם מתאים?

אתה מחפש רק משפחתי או גם סופר מיני ומיני? כיוון שהרכב הולך להיות רכב עירוני לפי מה שאתה רושם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוטומט בלבד

מחפש רכב שיתאים לצרכים שלי כמו שתארתי למעלה מבחינת חסכון בדלק ביטוח וכו'

ולמה אתה מתכוון שאתה אומר מיני?

איזה הצעות ?

פורסם

לדעתי אין ממש טעם לרכב משפחתי,עדיף לקנות סופר מיני למשל ספייס עם רציף חסכונית קטנה וזריזה הגרסת ה 80 כ"ס מודל 2006 או פיאט גאנדה 2007 אבל עדיפות ל 1400 אך כיוון שזה נועד להיות רכב עירוני אצלך אפשר גם 1.2,אמנם יש לו גיר רובוטי,תבדוק אם אופן הפעולה מתאים לך.אופציה נוספת היא גטס אחרי מתיחת פנים החל מ2007,כמו כן גם סיריון מודל 2007.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לדעתי אין ממש טעם לרכב משפחתי,עדיף לקנות סופר מיני למשל ספייס עם רציף חסכונית קטנה וזריזה הגרסת ה 80 כ"ס מודל 2006 או פיאט גאנדה 2007 אבל עדיפות ל 1400 אך כיוון שזה נועד להיות רכב עירוני אצלך אפשר גם 1.2,אמנם יש לו גיר רובוטי,תבדוק אם אופן הפעולה מתאים לך.אופציה נוספת היא גטס אחרי מתיחת פנים החל מ2007,כמו כן גם סיריון מודל 2007.

מזה ספייס עם רציף ? ( הידע שלי ברכבים לא משהו בכלל)

הבנתי שהספייס לא כזאת חסכונית אלה אם כן היא ידנית, אני מחפש רכב אוטומט.

לגבי סיריון זה רכב קטן מדי בשבילי וכנ"ל לגבי יונדאי גטס.

מחפש רכב בסדר גודל של הונדה סיויק 2002-2004.

אשמח להצעות נוספות

• תוכן חדש...