Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

300000 איש יצאו לרחובות?

אז יצאו, בטח סתם באו לראות הופעות.

אחרי ההורדה הזמנית של מס הבלו באוגוסט ולמרות ירידת מחירי הנפט (ואז עלייתו בגלל איירין), החל ממחר נשלם עוד קצת על ליטר דלק, בגלל תוספת מס לא פחות ולא יותר.

יאאלה, כולם לתדלק היום בלילה ו"לדפוק" את המערכת. :|

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מדהים אותי שבמדינה שבה אחוז עורכי הדין הוא הכי גבוה, לא נדלקת נורה לעו"ד שימצא פרצה בחוק לגבי הגבייה הכפולה של המס (בלו+מע"מ על הבלו!) וינצל אותה. צמצום מרווח השיווק של חברות הדלק הוא דבר מתבקש, אך עדיין הבלו מהווה את הבעיה הגדולה ביותר.

כנראה שצריך להכריח (איכשהו) את נבחרי הציבור "היקרים" שלנו לרדת מהדלקן ולהתחיל לשלם על דלק מכיסם הפרטי. כנראה שרק דרך הכיס הם ילמדו.

פורסם

ממש לא להשלים עם העובדה

וחבל שאתה חושב ככה

ב3/9 יש את צעדת המיליון הצטרפו אלינו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

לא רוצה שגם הנושא הזה יגלוש לענייני מחאה אבל לדעתי עד שהמחאה הזאת לא תהפוך לאלימה אנחנו נמשיך לאכול אותה.

בכל אופן, אם מגיעים עם שלט אז שיהיה על מחירי הדלק, ליתר דיוק על הרווחים והמס שכולם עושים על חשבוננו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הרי זה היה ברור שבגלל המחאה קיבלנו רק חודש של מחיר הכרות ולא יותר.

לדעתי דווקא הדבר הנכון לעשות זה להפוך את כל המחאה למפלגה פוליטית סוציאליסטית וגם אם הם לא יעמדו בראש לפחות יהיו כמה שרים או לפחות ח"כים שיהיה אכפת להם מהעם.

*כמובן שאני לא רוצה לראות את דפני ליף הזאת עומדת בראשות הממשלה, אני מתכוון לאנשים המוכשים באמת שנמצאים שם ולא אלה שעומדים בראש המחאה כי הם הראשונים שעשו לייק.

פורסם

לא צריך שום אלימות, זה סותר את מטרות המחאה. אם ניתן לאלימות להשתלט פה אז הפכנו לאנרכיה.

צריך פשוט להפעיל לחץ בלתי פוסק על נציגינו ה"נאמנים" בכנסת (איומים ע"י אי-בחירה בפריימריז, מעבר מפלגות), ולגרום להם להבין שאם הם לא מתחילים לשלם על הוצאותיהם בעצמם תוך כדי הקטנת הרווח של המדינה (וכן, המצב היום הוא לדעתי שהמדינה מרוויחה הון עתק מהאזרחים אך לא משקיעה בחזרה מספיק) אז הם יאבדו את מקומם בפוליטיקה הישראלית.

פורסם

אכן כן. זאת החלטה שהתקבלה בצל הפיגוע באילת וירי הטילים מעזה.

בשקט בשקט כמו שאמרת.

אבל יש מה לעשות - להמשיך ולמחות, כרגע זה תחרות מי יישבר ראשון - ובגלל שהכנסת וכולם בפגרה, אז הם לא מתאמצים אפילו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

"מה איכפת לי כמה עול ליטר?

אני תמיד מתדלק ב100 שקל..."

לצערי יש יותר מדי "חכמים" כאלה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
לא צריך שום אלימות, זה סותר את מטרות המחאה. אם ניתן לאלימות להשתלט פה אז הפכנו לאנרכיה.

צריך פשוט להפעיל לחץ בלתי פוסק על נציגינו ה"נאמנים" בכנסת (איומים ע"י אי-בחירה בפריימריז, מעבר מפלגות), ולגרום להם להבין שאם הם לא מתחילים לשלם על הוצאותיהם בעצמם תוך כדי הקטנת הרווח של המדינה (וכן, המצב היום הוא לדעתי שהמדינה מרוויחה הון עתק מהאזרחים אך לא משקיעה בחזרה מספיק) אז הם יאבדו את מקומם בפוליטיקה הישראלית.

1+

בדיוק ככה, זה המקום שכל פוליטיקאי מפחד - שלא יבחרו בו, אבל הבעיה בארץ שלאנשים יש זיכרון קצר. עם של מטומטמים כל האנשים שנפגעו מביבי כשהיה שר אוצר הלכו לבחור בו לממשלה, אז מי יותר אידיוט?

פורסם

זה פשוט מדהים, זה רק אני או שמאז שביבי עלה לראשות כל המחירים והמיסים רק עולים(או שפשוט לפני זה לא שמתי לב לזה בכלל)?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

שמעתי הבוקר ברדיו את מר שטייניץ החביב אומר שמסקנות הוועדה המקצועית שמונתה לבחינת מחירי הדלק קבעה באופן חד משמעי (!) שהנטל על הציבור הנובע ממחירי הדלק מגיע ממרווח השיווק, והורדה שלו ב19 אג' (שאגב, זה בערך 20% מהכנסות חברות הדלק, כן?) יאזנו את עליית המחירים. ופה מגיע הקטע המדהים, הוא אמר שזה יאזן את עליית המחיר לא רק בעליית המחירים הנוכחית, אלא גם בעתיד. תהרגו אותי, אני לא מבין מאיפה הוא חושב.

ואגב, לצורך הדיון, עד כמה שאני יודע 3.7 ש"ח בלו (או יותר?) זה רק פי 5.3 מהרווח הנוכחי של חברות הדלק. זניח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני מעדיף שיורידו מרווחי חברות הדלק מאשר מהמס (כמובן שצריך להוריד את שניהם).

את המס אנחנו אולי נראה עוד איכשהו בחזרה, את הרווחים של חברות הדלק יראה רק תשובה שהוא יילך לקנות עוד אחוזה או עוד רכב פאר.

כמובן שגם חברות הדלק איימו שהצרכנים יפגעו מהשביתה, ולהן חלק מהאיומים:

1. אין יותר עיתונים/שטיפה חינם.

2. אין יותר הנחות למועדוני לקוחות.

3. אין יותר הנחות לליסניגים ודלקנים.

בקיצור - אוי ואבוי - אנחנו כולנו נשלם את אותו המחיר הזול על הדלק ולא נקבל עיתון "חינם" שעולה לנו 50 שקל?

ממש מפחיד.

שחברות הדלק ירוויחו פחות.

שבעלי התחנות ירוויחו פחות.

ושהמס יירד משמעותית.

פורסם
שמעתי הבוקר ברדיו את מר שטייניץ החביב אומר שמסקנות הוועדה המקצועית שמונתה לבחינת מחירי הדלק קבעה באופן חד משמעי (!) שהנטל על הציבור הנובע ממחירי הדלק מגיע ממרווח השיווק, והורדה שלו ב19 אג' (שאגב, זה בערך 20% מהכנסות חברות הדלק, כן?) יאזנו את עליית המחירים. ופה מגיע הקטע המדהים, הוא אמר שזה יאזן את עליית המחיר לא רק בעליית המחירים הנוכחית, אלא גם בעתיד. תהרגו אותי, אני לא מבין מאיפה הוא חושב.

ואגב, לצורך הדיון, עד כמה שאני יודע 3.7 ש"ח בלו (או יותר?) זה רק פי 5.3 מהרווח הנוכחי של חברות הדלק. זניח.

הקטע המצחיק שהמדינה מרוויחה פי 5 בערך מחברות הדלק והוא חושב שהקטנת הרווח שלהם יפתור את הבעיה של המחירים המופרזים.

פורסם

כל עוד יש מגזרים שלמים ממש שלא עובדים ולכן גם לא משלמים מס ולא תורמים כלום למדינה אבל המדינה תורמת גם תורמת להם תהיה עסקנות בפוליטיקה ליצירת קואליציה שמבוססת על עסקאות על כספי העם ולאן יילכו.

וכל עוד זה מתרחש יגידו לך שם למעלה שמה לעשות, צריך תקציב מאוזן, צריך לגבות מאיפה שהו לא ? סדר העדיפויות במדינה הוא שמי שתורם נמצא אחרון בסולם.

מחירי דלק במדינה עם רמת שכר כשלנו לא אמורה לעבור את ה5.5 שקלים וזה לדעתי הקצה העליון. כל ההשוואות המבזות לאירופה ועוד למדינות כמו אנגליה הן זלזול באינטילגנציה של הציבור!

טל.

• תוכן חדש...