Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, יש הרבה שטיפות שמציעות את אקדח הלחץ שלהם לשטיפה עצמית תמורת 10-15 ש"ח. אפשר לקחת איתך דלי, להגיע לשטיפה, ולשטוף במקום. כך אפשר קודם להוריד את הלכלוך עם מים וגם להוריד את הסבון אח"כ. אקדח הלחץ אגב צורך מעט מאוד מים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לנו מים קשים בארץ , והאפשרות הטובה ביותר היא להעביר אותם סינון , אבל גם בלי סינון פשוט משקיעים משטיפה ולא יישארו סימנים .

תקפיד על שכבת ווקס ראוייה על הרכב (אגב , מעניין לדעת שדווקא בשטיפה לא נכונה הווקס רק יגרום ליותר סימני מים) , השתמש בכמויות נכונות של שמפו (לא יותר מידי , ובטח לא פחות מידי) , שטוף בשעות הבוקר המוקדמות או עדיף בשעות הערב (העיקר שלא יהיה חם ולא תהיה שמש ישירה) , תדאג לשטוף היטב את הרכב ולא להותיר אותו מלוכלך , כשאתה מסיים לשטוף הזרם מים בלחץ נמוך מחלקו העליון של הרכב לחלקו התחתון (היזהר לא להשפריץ בוץ מהקרקע עלייה אתה שוטף על פח הרכב) דבר שיסיר הרבה מים מהרכב , ולבסוף ייבש במהירות (ובלחץ אפסי עד מתון) קודם את החלקים המישוריים ולאחר מכן את החלקים האנוכיים (המשך לעשות משהו אחר , למשל למרוח חומר על הצמיגים או לנקות חלונות , ואז חזור לייבש את הנזילות מהמראות\סמלים\גומיות של הרכב) . .

ספריי דיטיילינג יכול לעזור עם כתמים עדינים (Z-6 כזה) .

כשאתה מתכוון לסינון אתה מתכוון למוצר כזה ?

http://www.theultimatefinish.co.uk/aqua-gleam/0ppm-de-ionising-water-filter-12.aspx

במידה וכן , איך אני יודע מה יתאים לצינור שיש לי ? זה מתאים למכונות שטיפה של קארשר ? יש לי מסנן של קארשר אבל זה לא עוזר.

ד"א - תודה על העצות המועילות את רובן אני כבר מיישם :-)

פורסם
ככה גם אני עושה רק מסבן ישר את כול הרכב ועובד עם גילדה על כל הרכב,יקיר את עובר עם גילדה לאחר השטיפה?

הג'לדה יוצאת מהקופסה רק כדי לנגב/ליבש את האוטו.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
האם יש מכשיר שמתיז מים בלחץ שפועל על 12V?

אפילו שאנחנו סובלים עם הדלי לפחות שיהיה מכשיר שישאב מים מהדלי ויתיז אותם בלחץ בישביל לקבל פיזור אחיד והורדת הליכלוך?

יש מכשיר כזה:

http://multicleaner.net/

אגב, לכל מי שטוען ששטיפה עם צינור בזבזנית, זה לחלוטין לא נכון כשלצינור מחוברת פיה נכונה היודעת להוציא זרם מניפה בלחץ גבוה,

ובמקרים רבים, אף חסכונית מאשר שטיפה עם דליים.

פורסם

זה רעיון נחמד,אבל בזמן השטיפה איך הוא יהיה מחובר למצת? כול המים יכנסו לרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא, לא יכנסו מים. אתה סוגר את הדלת על החוט והוא נשאר שלם ומאושר.

פורסם

4 מטר כבל + 4 מטר צינור.

יש לך איזה 7 מטר להתרחק מהאוטו ולשטוף בנוחות זה מספיק במיוחד שאתה יכול להוציא את הכבל דרך החלון ולסגור אותו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בעוד שאני מבין מאיפה נובע החוק לשטיפה בדלי, בדקתי אצלי וגיליתי שבשטיפה עם דלי יוצא לי לבזבז 3 דליים של מים ואילו עם הצינור שלי (עם "מגביר לחץ") הכמות היא פחות מדלי אחד של מים.

כך שאני "מצפצף" על החוק על מנת לקיים טוב יותר את הכוונה של המחוקק.

פורסם
יש מכשיר כזה:

http://multicleaner.net/

אגב, לכל מי שטוען ששטיפה עם צינור בזבזנית, זה לחלוטין לא נכון כשלצינור מחוברת פיה נכונה היודעת להוציא זרם מניפה בלחץ גבוה,

ובמקרים רבים, אף חסכונית מאשר שטיפה עם דליים.

מסכים איתך, לרוב בשטיפה עם צינור עם הפיה הנכונה אני משתמש בפחות מדלי מים אחד (10 ליטר).

המכשיר הזה נראה מעניין, מישהו יכול לתת חו"ד עליו? החשש הוא מזרזיף במקום זרם ואז כל הסבון ישאר..

השארתי פרטים לקבלת הצעת מחיר, אם מישהו מעוניין אעדכן כאן.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני רוחץ את הרכב עם חצי דלי מי סבון ודלי גדול של מים נקיים. העבודה מתבצעת בחניון מקורה, אני עובד ב-5 קטעים (גג, מכסה מנוע+כנפיים, תא מטען+ כנפיים, ושני זוגות של דלתות) - כל קטע מקבל רחיצה בסבון (עם ספוג רחצה) ושטיפה על ידי ספיגת מים בג'ילדה, סחיטה מעל הקטע הרלונטי ואז ייבוש באמצעות הג'ילדה.

כתמי מיים לא מפריעים לי - מבחינתי הרחיצה נועדה להסיר לכלוך המזיק לצבע, הברק של הרכב נעלם ממילא תוך מספר שעות בזכות עבודות הבניה המתבצעות סביב ביתי.

כאשר אני רוצה למרוח וקס אני מבצע ניקוי דומה, (בשבת, אז הבנאים נחים) ולפני מריחת הוקס אני ממתין עד ייבוש הרכב ואז מסיר את כתמי המים על ידי ניגוב במטלית כותנה (או, יותר נכון, לבנים או חולצות T ישנות).

חלונות ומראות זוכים לטיפול בוינדולין (הנוזל הכחול).

התוצאה היא שהרכב נראה סביר מאוד גם אם לא מבריק לגמרי, הרכב לא סובל משריטות והוקס מחזיק כמה חודשים (בד"כ אני מחדש כל 3-4 חודשים, אבל זה תלוי גם בעונה ובמצב הווקס - אני שופט לפי פיזור המים לאחר הרחיצה או הטל בבוקר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...