Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שורט סטורי לונג. הטעות במקור.

חיווטנו מערכת בפוקוס (2004) האצ'בק של חבר. הכל נראה טוב סה"כ, כל הכבלים עוגנו כיאות, מינוס מגבר עוגן בתושבת חגורה שנשטפה במסיר שומנים ושאר מזיקין, שוייפה עד לחשיפת צבע, ולאחר נמרחה עם סליקון על מנת שלא תתחמצן.

הכל טוב ויפה. המצבר חובר חזרה, הכל עובד, יש! מחברים את המגבר, יש זרם, אין פרוטקשן, יש! עכשיו, רמקולים! חיווט זריז ו... אין סאונד :shock: . טוב בודקים יאדה יאדה יאדה. מגיע מתח (שומעים "פיקים" במגע של כבר עם כניסות רמקול של המגבר) לרמקול אבל אין סאונד. באיזשהו שלב גם המגבר לא מגיב כלל. אוקי, לוקחים מגבר אחר, אותו דבר.

המגברים המדוברים הם sundown. אחד 125.2, האחר 50.4, שניהם יד שנייה, שניהם ממיודעי הפורום ובעלי פיוזים תקינים. בנוסף, פתיחה זריזה מראה (ומריחה) שאין כלום שרוף.

אין לי פתרונות. מעבדה? נראה לי קצת נמהר. מתקין ידוע טען לבעייה עם מערכת החשמל של הפוקוס ספציפית.

מישהו מוכן להרתם ולעזור לבדוק את מצב המגברים על מערכת שידועה כבעלת חיווט תקין?

נ.ב.

לאחר פירוק הרמקולים וחיבור מחדש להגברה הפנימית של המערכת הכל בסדר. נבדקו גם שני RCA-ים, יציאה ממערכת נוספת ומPL לRCA מהגלקסי S שלי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
יש זרם

זרם או מתח? בדקו (או יותר טוב החליפו) את הפיוז שליד המצבר. בדקו על הדרך גם את המגעים של המצבר ושל בית הפיוז. גם מבט זריז על מינוס הרכב מהמצבר לשלדה לא יזיק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכל נראה תקין. בדיקה עם טסטר 12V בכל הנקודות נראה בסדר. יש תאורה חזקה. כולל במגבר עצמו. השאלה היא האם יכול להיות שיש מנגנון הגנה כלשהו של הרכב כנגד צרכנים שכאלו?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

עד עכשיו כל פעם שנתקלתי במגבר שנדלק אבל לא מוציא קול זה תמיד נגמר בשתי פתרונות, לא הכי צפויים, אבל זה מה יש.

או שהמינוס מחובר לא טוב והמגבר לא מצליח לפרוק, הוא לא יכנס לפרוטקשן כי הכל תקין אבל המגבר יודע שיש בעיה ולכן חוסם מעבר אותות.

או שהפלוס לא תקין והמגבר לא מקבל מספיק זרם כדי אפילו לחמם את המוספטים, ולכן אינו מוציא קול.

זה לא סוג של פרוטקשן, פשוט צריך להבין איך מגבר עובד כדי להבין את ההיגיון שבלי מספיק מים אתה לא יכול להוריד את החלווה\עוגת ספוג. איזה תיאור מושלם!! :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
הכל נראה תקין. בדיקה עם טסטר 12V בכל הנקודות נראה בסדר. יש תאורה חזקה. כולל במגבר עצמו. השאלה היא האם יכול להיות שיש מנגנון הגנה כלשהו של הרכב כנגד צרכנים שכאלו?

אני לא מכיר מנגנון הגנה כזה.

כמו שאמרתי, המגבר יכול להידלק אבל הפיוז יכול להיות על סף מוות קליני. כבר קרה לי מקרה כזה, מה גם שאתה מתאר שאותה תקלה מתרחשת בשני המגברים.

נסה לגשר בין הפלוס שנכנס למגבר לרימוט, אולי שם נמצאת הבעייה. האם ביצעת בדיקה יסודית לאורך הקו? רק בשביל הבדיקה חבר את הפלוס ישירות למצבר, בלי פיוז. תראה אם זה מסתדר.

בנוסף, נסה לחבר את המגבר לנקודת מינוס מקורית של הרכב, גם אם זה אומר להאריך את המינוס בעוד מטר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...