Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! בעקבות השרשור האחרון שלי שנהרס לי הנוקיה N85 שלי, אחרי דיון ממושך בן שעתיים אצל אורנג' היום, הוחלט על רכישת מכשיר חדש ולדעתי הציעו לי דיל דיי טוב.

השימושים העיקריים שלי במכשיר הם כאלה:

העבודה שלי היא מול הרבה אנשים פרטיים (לקוחות אם תרצו לקרוא לזה ככה) וזה בעיקר נסיעות מללקוח ללקוח.

אני לא מעוניין לרשום על דף, אז בנוקיה N85 היה פנקס (או הערות, זה אותו דבר) ששם הייתי מנהל יומן אישי עבור כל לקוח שלי עם כל הפרטים עליו.

- המכשיר חייב חייב חייב חייב לכלול פנקס! הוא חייב להיות מאד מאד נוח לכתיבה אני מזין שם כ500מילים ביום, בN85 הייתי עושה את זה נורא מהר.

- חייב להיות בו WIFI (שימוש נרחב מאד בFRING וSKYPE).

- חייב להיות בו מצלמה טובה, לפחות כמו N85 (5MP) או יותר וגם מצלמה קדמית.

- חייבת להיות מערכת הפעלה פתוחה מן הסתם להתקנת אפליקציות ותוספים.

- חייבת להיות או אופציה כמו בN85 שהמכשיר ישמש כDISK ON KEY בלי שום תוכנה חיצונית במחשב (יש בC7).

אז בלית ברירה היום כי אני בלי מכשיר לקחתי מאורנג' את הנוקיה C7 רק ורק בגלל שהמכשיר מתאים להפעלה ביד אחת! למרות שאני יודע שזה מכשיר מאד גרוע ועכשיו אני חווה את זה על חשבון הזמן שלי (כבר 4 שעות התעסקות ולא מצאתי דברים שאני צריך), עשיתי עם אורנג' הסכם שאם אני לא מרוצה מהמכשיר תוך שבוע אני יכול להחזיר אותו ולקבל איזה מכשיר שאני רוצה אחר ללא כל תשלום או משהו נוסף.

אז כרגע הC7 אצלי ל"נסיון" לשבוע, אני ממש לא מרוצה, אני לא מצליח להקליד בו, מה השטויות האלה שבמצב רגיל יש מקלדת כמו מקשים?! (ABC -1 , DEF -2 וכדומה) ובהטיה לצד מופיעה מקלדת QWERTY, בשניהם אני בפירוש לא מצליח להקליד! לא נוח! לא יכול מהר והמון תיקונים! בקיצור אני לא מסתדר עם טאצ' (מחורבן).

בקשר לגודל, אני לא מוכן, בשום מצב, להפעיל מכשיר ב2 ידיים זה מסבך, מגביל מציק ומעצבן, ברגע שאני לא יכול להקליד או לעשות שימוש סביר ביד אחת המכשיר פסול מבחינתי. בנוקיה C7 אני כן יכול להקליד ביד אחת אז זה יתרון.

לא בא בחשבון שום מכשיר גדול מזה, למשל הגלגסי S וS2 החדשים אלו מכשירים ממש ממש טובים, אבל כלכך גדולים (תפעלתי ביד את שניהם) שזה פשוט לא בא בחשבון!

עצות? אני בעצמי לא יודע מה לעשות... (רוצה את הנוקיה N86, מצידי אפילו תחליפי או חדיש, אין בשום מקום, ועכשיו שגם רכשתי את המכשיר החדש מאורנג' אני בכלל בבעיה ולא יכול לבטל).

עזרה?

תודה,

אוהד.

**אין מצב לאייפון, יותר מידי התעסקויות\פריצות ותוכניות חיצוניות שאין לי זמן או חשק להתעסק בהם- למרות שהגודל של האייפון ממש מתאים**

פורסם

לפי הדרישות שלך האייפון מתאים בול ללא פריצה או כול פיצ'ר אחר, חוץ מעניין הDOK שכאן צריך תוכנה.

אודי A4

דימה.

פורסם

תבדוק לגבי סמסונג גלקסי ACE. יש סיכוי לפי דעתי שיענה לך על הדרישות.

עוד אופציה, אם מסכי מגע הם לא בשבילך, מכשירים בסגנון נוקיה E72, נוקיה E5 וסמסונג גלקסי פרו. האחרון משלב מסך מגע עם מקלדת פיזית מלאה ועובד על מערכת הפעלה אנדרואיד.

אסף

פורסם
תנסה את המכשיר הזה,

קטן, אפשר להקליד ביד אחת, אמין, ויש סנייק.

9k=

9k=

יש לו תקלה שהוא מאבד מגע עם הסוללה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...