Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום נסעתי ברכב של החברה שלנו,מדובר במאזדה 2 .

ברמזור בהמשך כשעצרתי ראיתי נהג של סיטרואן ברלינגו שעמד מאחוריי ברמזור וצילם את הרכב.

שאלתי אותו בהמשך אם הוא רוצה לשתף אותי - אמר שלא.

אני סקרן לגבי מהות העניין, לא השתוללתי או שום דבר בסגנון.

תודה רבה.

פורסם

יכול להיות שבשבילו זה רכב נדיר? :-)

יכול להיות שהוא קשור לחברה שלכם? או חתכת אותו בלי לשים לב ?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אם לטענתך לא ביצעת שום דבר מיוחד, והרכב בין כה לא בבעלותך הפרטית, אז שיבושם לו.

תמודה בודדת אינה קבילה במשטרת ישראל.

הבוז לך.

פורסם

העניין הוא שאם אתה כבר מצלם והבן אדם קלט אותך,תהיה לפחות בן אדם ותגיד לו במה מדובר.

"אחי אתה פושע... עבריין... נהג גרוע".

אבל לא להגיד כלום במיוחד כשהבן אדם שואל אותך זה לא התנהגות לדעתי.

פורסם

לא יכול לעשות לך כלום, אז מה אם הוא צילם.

אם היה מצלם בוידיאו שאתה עושה עבירה, או שאתה פוגע בו, אז יש בסיס לטענה, אבל סתם תמונה לא יעשו כלום.

מזכיר לי שזקנה אחת צעקה על חבר שלי, שהיה על האופנוע, לא השתגע לא כלום, שאל אותה מה הוא עשה, וראה שהיא מתקשרת למשטרה, אז ישר הניע וברח, עד היום לא היה כלום.

זה סתם אנשים מפגרים.

מה גם שלמשטרה לא כל כך אכפת, אחרי שתתנתק השיחה, יש להם תוכנה שמוחקת אוטומטית.

(קרה לאחי, נהג מונית הוריד לו כאפה על שטויות!, לא התחצף או משהו רק אמר לו משהו שזה בסדר לומר, אחי הלך עם אבא שלי למשטרה הביא להם כל מה שצריך, כבר 4 שנים לא שמענו כלום, יש לו מזל שאחי ילד טוב, אחרת היה מקבל אבן בשמשה ממני).

תחשוב בכיוון הטוב, אולי רצה לצלם ולהראות לחבר שלו שהתעניין ברכב.

פורסם

חשבתי גם על הפונקציה של המספר, לרכב אין מספר מי יודע מה יפה ....

XY -DGB-XY זה מספר אגב שדומה להרבה פורד פוקוסים שיש להם התחלה וסיומת אותו דבר.

נו טוב,שיהיה בריא.

• תוכן חדש...