Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אי אפשר לשרת כאזרח זר בחיל אויר של מדינה אחרת. למען האמת זה גם חסר הגיון.

גם מה שאני חושב. מה הטעם להוציא רישיון מירוצים, אם אתה מתכוון אחר כך לנהוג במשאית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקיצור, תבדוק כמה טייסי ריסוס לשעבר יש באלעל, ואח"כ תבדוק כמה טייסי אלעל לשעבר עובדים בריסוס...

לא בטוח שהבנתי מה אתה רומז אבל אני די בטוח שאני לא רוצה לעלות על מטוס אל-על ולדעת שהקברניט הוא טייס ריסוס לשעבר! :lol:

מזכיר לי איזה נחיתה נוראית שעברתי באל-על (גם מהר מידי וגם חוסר הערכה נכון של הגובה מהקרקע ואת המטר האחרון הוא פשוט צנח ב"בום", כל התאים נפתחו ותיקים נשפכו לכל עבר) וכשיצאנו מהמטוס וחולפים על פני הקברניט והצוות אז איזה אבא אמר לבן שלו בהפגנתיות יתרה "אין מה לעשות, זה מה שקורה שאתה עף מקרב ומגיע לתובלה!" :wink:

טיסת ישרא אייר לרודוס הטייס נגע במסלול, התרומם וכשנגע שוב במסלול הוא כבר היה במחציתו ולכן לא הייתה לו שום ברירה חוץ מלנסוק ו"ללכת סביב" אז הדייל פתח את הקריזה ואמר "גבירותיי ורבותיי, הקברניט XXX (לא זוכר את שמו) לא הצליח לשבור את השיא העולמי בקפיצה משולשת, מייד הוא יתישר למסלול וינסה שנית"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בחודשים האחרונים יצא לי לטוס מספר פעמים עם Spanair, חזרה מפינלנד ובהמשך מברצלונה לישראל.

את שני המטוסים הטיסה אחת הקברניטות שלהם.

מיותר לציין שבעוד שבדרך מפינלנד איש לא התרגש מזה, הרי שבטיסה לישראל העובדה שהייתה אישה

מאחורי הסטיק גררה שלל תגובות משועשעות ו(לא) מתוחכמות, כמו "וואלה, הצליחה להמריא... מעניין

איך היא עושה רוורסים".

facepalm.jpg

מה שהפתיע אותי בסיפור הזה הוא בעיקר העובדה שגם הנשים צחקו עליה ולא רק הגברים.

מילא הבבונים, אבל מהנשים באמת שציפיתי לקצת יותר אחווה וגאוות יחידה.

:mm_nah:

פורסם

דווקא הבנתי שבמטוסים גדולים הטייס בכלל לא נוגע בהגה של המטוס (רק במקרי חירום), הכל לפי המכשירים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מיותר לציין שבעוד שבדרך מפינלנד איש לא התרגש מזה, הרי שבטיסה לישראל העובדה שהייתה אישה

מאחורי הסטיק גררה שלל תגובות משועשעות ו(לא) מתוחכמות, כמו "וואלה, הצליחה להמריא... מעניין

איך היא עושה רוורסים".

תאר לך את התגובות שלהם, אם הקברניט היה פונה אליהם בקול נמוך וצרוד עם מבטא רוסי (או, יותר גרוע, ערבי*) כבד.

* אני לא אומר את זה בקטע של גזענות (בטוח שיש טייסים ערבים מעולים), רק מאז 9/11 רוב האנשים לא כ"כ מתלהבים משילוב של ערבים ומטוסים.

פורסם
תאר לך את התגובות שלהם, אם הקברניט היה פונה אליהם בקול נמוך וצרוד עם מבטא רוסי (או, יותר גרוע, ערבי*) כבד.

דווקא במחזור האחרון התגייסו לא מעט רוסים לקורס טיס :-)

פורסם

אתה צריך להבין, אין בעיה להוציא רשיון טיס מסחרי.

אבל בדיוק כמו בכל עבודה אחרת, בעל העסק יעדיף אנשים עם קורות חיים בעלי נסיון. זה קורה אפילו אצל הירקן בסופר.

אם מגיע מישהו שטס 20 שנה על מטוסי תובלה צבאיים, שזהים לאזרחיים, הוא יעדיף אותו על פני מישהו שלמד וצבר 5000 שעות בקטמנדו.

אתה צריך נסיון. אותו אתה יכול לקבל בחול. אם תחזור עם נסיון (ולא רק רשיון) אין סיבה שיגידו לך לא.

אבל אל תשכח, בצה"ל יש יותר מטוסים וטייסים ממה שיש בכל חברות התעופה האזרחיות הישראליות. מה שאומר, שיש יותר טייסים ממשרות פנויות (בישראל, מה שגם חלק מהטייסים, בעלי אזרחות שנייה, יעדיפו לעבוד בחול שם משלמים יותר).

אז, גם שוק הטייסים רווי מאוד בישראל (ולכן היום בצה"ל חותמים 9 שנים ולא 4, וזה כדי לדלל את השוק האזרחי ולהשאיר את האנשים בצבא, מאשר לשחרר אותם לחול אחרי שקיבלו הכל מטעם מדינת ישראל).

פורסם
גרמנית אני יכול ללמוד, את תאריך הלידה שלי אני לא יכול לשנות :cry:

זה מה שלמדתי מכל השנים של צפיה בסרטי מופת גרמניים...Das ist fantastisch

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
נניח והייתה אותה הילה להנדסה קרבית כמו ההילה שיש לחיל האוויר, האם החלום של כל כך הרבה אנשים היה לנהוג בטרקטור ? :wink:

ולכל חובבי המטוסים, הנה ערוץ מומלץ ב YOUTUBE:

http://www.youtube.com/user/JustPlanes

בגללך אני כבר יומיים לא עושה כלום בעבודה.

כל סרטון יותר מעניין מהקודם.

איזה כיף לראות את הדברים מנקודת המבט של הטייס.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...