Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם את/ה לוקח/ת חלק בגל מחאת הדיור?  

77 הצבעות

1. 1. האם את/ה לוקח/ת חלק בגל מחאת הדיור?

• כן
    • לא
    • לא, אבל שוקל ברצינות להשתתף בהפגנות עתידיות
    • עזוב אותי, באמש'ך...

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין לדעת עד כמה חברי האתר באמת לוקחים חלק במהפיכה החברתית שקמה לה כאן. יהיה נחמד אם כל מי שהשתתף יספר בנוסף להצבעתו באיזו הפגנה הוא היה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולכבוד היותי המצביע הראשון בסקר, להלן סיקור ההפגנות שבהן השתתפתי בסופ"ש האחרון:

1. יום שישי בבוקר - הפגנה בת"א נגד יוקר מחירי הדלק.
  2. יום שישי בערב - אחרי מנוחה ואגירת כוחות, התארגנתי עם עוד כמה חברים והלכנו לפתוח שולחן באחד המאהלים בנתניה. אוהל זה קצת גדול עלינו, אבל גם להפגין נוכחות במאהל זה משהו. סעדנו את ליבנו בשקשוקה מעשה ידינו (ידיי) שהכינונו במקום על גזיה, ובסביבות חצות פרשנו איש איש לביתו. אה, ושופופו על השלט שהכנתי :-)
  3. מוצ"ש - הפגנה בירושלים מול בית רה"מ. היה אירוע אדיר, פגשתי כמה חברים מהצבא שלא ראיתי קרוב לעשור, ומה שבעיקר שימח אותי זה שנוכחתי לראות שהמחאה הזאת משותפת לכולם: שמאלניים, ימניים, דתיים, חילוניים, ערבים ויהודים. כל אותם מגזרים, שבימים כתיקונם הם אויבים מרים, השאירו את כל המחלוקות מאחור ויצאו להילחם יחדיו לטובת עתיד טוב יותר.

זהו בינתיים בגזרה שלי. עכשיו תורכם.

DSC_3724.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אני הייתי בהפגנה אמש בירושלים, ומתכוון להגיע לארועים נוספים.

במקביל אני מנצל במות תקשורתיות שונות כדי להביע את דעתי; העיקרית שבהן היא שמעמד הביניים חייב להופיע בהמוניו לבחירות הבאות במקום לנצל את ימי הבחירות לנופש. קחו את הזעם והתסכול, עשו מעשה בדואי ותמתינו בסבלנות אין קץ לבחירות הקרובות, ואז כמו שאמר אריק: "לכו להצביע!"

אחוזי ההשתתפות בבחירות בישראל הם נמוכים ביותר, ותוסיף על זה את שיעור ההצבעה הגבוה ביותר בקרב קבוצות מיעוט שונות ותקבל הטיה שאת תוצאותיה אנחנו משלמים יום יום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא השתתפתי במחאת הדיור , וגם לא מתכוון להשתתף , ומתנגד לה מסיבותיי האישיות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

^אתה רציני? הרי על מה ההפגנה?!

לא הייתי. אבל להפגנה הבאה בחיפה, אני כנראה אלך. מה זה ייתן? אלוהים יודע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא השתתפתי במחאת הדיור , וגם לא מתכוון להשתתף , ומתנגד לה מסיבותיי האישיות.

70 אחוז מהציבור מתגוררים בדירות שבבעלותם, וזה לא רציונלי שיתמכו בירידת מחירי הדירות.

30 אחוז הנותרים שגרים בשכירות ישלמו עכשיו יותר שכ"ד, כי הספקולנטים מתחילים להבין שהבועה מתפוצצת ומתחילים למכור, כך שהיצע הדירות לשכירות הולך לרדת.

בקיצור חוץ ממי שהימר על ירידות בבורסה, וממי שקיבל סיור חינם בפסטיבל בומבלה ברוטשילד כולם הולכים לצאת מופסדים :lol:

פורסם
מה בעצם ההבדל בין תשובה 2 ו-4? אני רציתי לענות על שתיהן, בסוף הלכתי על היותר נחרצת.

תשובה 2 מביעה עמדה נחרצת, כמו של maxcher. תשובה 4 אומרת שלמעשה לא אכפת לך מהמצב ואתה אדיש לכל מה שקורה.

פורסם

1 – כל שיירות המחאה על מיסוי הדלק, הפגנות בירושלים ות"א מתחילת 2011.

2- התכתבות עם חברי כנסת על נושא הדלק כסימפטום לעיוות כלכלי רחב.

3- שיתוף פעולה עם מגן דהרי – מוביל דיעה חברתי – בנושא יוקר המחייה, כולל חסימת צירים בגוש דן.

4- הגעתי להבעת הזדהות ביום בו נפתח המאהל ברוטשילד.

5- שתי צעדות מחאת הדלק להזדהות ושיתוף מאהל רוטשילד.

6- הפגנת מוצ"ש האחרונה.

7- בין לבין עשיתי מילואים, עבדתי, עשיתי אהבה, התקרבתי בצעדי ענק לגיל 50 וגיליתי שאני כבר לעולם לא אראה כמו בראד פיט.:x

פורסם
עשיתי אהבה, התקרבתי בצעדי ענק לגיל 50

אתה צריך לשמוח בחלקך.

אני מתקרב רק לגיל 31, אבל במקום לעשות אהבה, החיים רק מ*יי*ים אותי...:roll::evil: :evil: :evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אם לא הייתי נמצא בעומס עבודה משוגע כמו עכשיו, לא הייתי טורח בנושא הדיור.

יש מספיק אנשים רהוטים ממני שהסבירו מדוע הזעקות והיללות בנושא הזה חסרות טעם,

ומדוע פתרונות-הבזק שבטח ייושמו בעתיד באופן הכי חלקי ועקום שיש רק ירעו את המצב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם אנחנו פותחים גילאים - אז אני מתקרב ל 30

עדיין בלי דירה.

לא מתנגד למהות המחאה אלא לאופן ביצועה והשימוש בה להפצת אג'נדות פוליטיות.

לא הגעתי ולא מתכוון להגיע לאף הפגנה.

יוקר המחיה אכן פרץ גבולות ויש המון עיוותים לתקן והחיים היום משמעותית יקרים יותר (יש יותר הוצאות שבעבר לא היו קיימות).

אך יחד עם זאת, לעניות דעתי, כשכל שנה נשברים שיאים בנסיעות לחול, מסירת רכבים חדשים, ילדים בני 20-23 נוהגים על חברים חדשים שהעלות השנתית שלהם היא 30K לפחות קשה לי לקבל טענות על "אוי, כמה קשה לי...."

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

מחאת הדיור הזו איבדה את התוקף שלה בעיניי ברגע שראיתי בהפגנות את הדגלים האדומים שכל כך מזוהים בעיניי עם הקומוניזם והגרעין הקשה של השמאל מקום המדינה. מי שטוען שהמחאה הזו היא כלל מגזרית וא-פוליטית צריך לדאוג שגם יונפו בהפגנה דגלי ישראל. העובדה שלא עשו זאת, יחד עם הסיטואציה שבה קראו להפיל ראש ממשלה שנבחר בבחירות דמוקרטיות (:shock::evil: ) במקום לקרוא לממשלה לשלב איתם כוחות ולמצוא ביחד פתרונות מבחינתי סתמה את הגולל על המחאה ההזויה הזו. השלטים של "השמאל הלאומי" לדוגמה (ביבי אתה מפוטר!) מבחינתי רק הראו שהמחאה הזו נחטפה על ידי ארגוני שמאל, שמטרתם לנגח את הממשלה ואת רה"מ במקום לשלב ידיים ביחד עם נבחרי העם כדי למצוא פתרון.

שנית, יצא לי לקרוא בכמה פורומים של ארגוני שמאל לפני כמה חודשים שהם מחפשים סטודנטים ופעילים שירימו הפגנות ויתסיסו את האווירה לקראת הקיץ הממשמש ובא-והנה, 3 חודשים אחרי קריאת הפוסטים הללו, התוכנית שלהם מתגשמת מול עיניי.

שלא תבינו לא נכון-יש צדק בדברי האנשים על התייקרות הנדל"ן ועוד על התייקרויות נוספות. מה שלא מספרים לכם זה את הסיבות האמיתיות להתייקרות הזו:

1. ההתנתקות שבוצעה ע"י "קדימה" גרמה לחזרתם של למעלה מ10000 איש לתוך תחומי הקו הירוק-בלי שהממשלה דאגה להם לאלטרנטיבות דיור ראויות או לבניית דירות ושיכוני קבע.

2. ההקפאה של אובמה לגבי הבנייה ביו"ש (בלחץ ארגוני שמאל!) גרמה ללחץ נוסף על זוגות צעירים ואנשים שרצו לעבור להתנחלויות (כל אחד מסיבותיו שלו שאינני מתכוון לדון בהן כרגע) וללחץ נוסף על השוק הרווי ממילא (בגלל סיבה 1).

3. המסתננים שהסתננו לארץ במאות אלפיהם מעמיסים עוד על מצוקת הדיור הקשה בכל מקרה, מהסיבה הפשוטה-10 מסתננים גרים בדירה (בעיקר בת"א) ומשלמים לבעל הדירה לפחות 6000 שקל (בעוד שזוג צעיר בתחילת דרכו לא יכול להרשות לעצמו את הסכום הזה). בעל הדירה יכול להעלות את הסכום כאוות נפשו-הרי בכל מקרה ירצו עוד ועוד אנשים לגור בדירה ולעזאזל התנאים. אז בואו ונחשוב ביחד-מה בעל הדירה יעדיף?

צרפו את זה להפגנות שנערכו ע"י "ארגוני זכויות אדם" להשארת המסתננים הללו ותקבלו את הסיבה למצוקת הנדל"ן ה*אמיתית* שיש כאן במדינה ובעיקר בת"א.

פורסם

מתן, גם אם כל מה שאתה אומר הוא נכון זה לא שולל את העובדה שצריך לצאת כעם ולהפגין. הפגנה על מחירי דלק זה לא הפגנה של ימין או שמאל. הפגנה של אנשי הרפואה זה לא הפגנה של ימין ושמאל. וגם הפגנה על יוקר המחייה בארץ זה לא הפגנה של ימין או של שמאל: זה הפגנה של עם שדורסים אותו. זה ממש לא משנה מי יצר את הבעיה וממש לא משנה שחלק מארגוני השמאל תופסים על זה טרמפ. אנשים מתלוננים שנים על יוקר מחיה, המיסוי המטורף וחוסר התחרתיות של פחות או יותר כל ענף במשק ועכשיו שכסוף סוף מתגבת מאסה שיכולה לעשות שינוי אז הם נשארים בבית כי מישהו החליט להניף שלט שלא לרוחם? כל מי שנשאר בבית - תתעשתו ומהר.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D

• תוכן חדש...