Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי מאזדה 3 שנת 2005,לא מזמן המערכת התחילה לעשות בעיות בכל עלייה על באמפר או בכל בור קטן בכביש,בכל פעם שאני עולה על אחד מאלה המערכת נתקעת,לפעמים לשנייה ולפעמים היא יכולה גם להתקע ל10 דקות,לפעמים יש צורך להוציא את הדיסק ולהכניס בכדי שהיא תעבוד שוב. זה ממש מעצבן ומוציא את כל ההנאה בנסיעה שכל שיר נתקע לפחות 10 פעמים כל פעם. ברצוני לדעת מה הבעיה ומה העלות של התיקון שלה. תודה לעוזרים : )

פורסם

תשמע תיקון במעבדה זה בין 200-500 ש"ח

פלסטיק למזדה 3 + רדיו דיסק פיוניר 2350 (דגם) כולל התקנה זה בערך 800 כולל USB + mp3

תעשה את השיקולים לבד

פורסם

אם ממש חשוב לך המראה המקורי או שאתה פוחד שכאשר תרצה למכור את הרכב תהיה לך בעיה עם הקונה

אתה יכול לחפש מערכת מקורית בפירוקיה.

אין שום סיבה שהמערכת המקורית לא תחזיק לפחות 10 שנים בשקט.

אלה אם כן התעללו בה או שיש בה פגם.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אם ממש חשוב לך המראה המקורי או שאתה פוחד שכאשר תרצה למכור את הרכב תהיה לך בעיה עם הקונה

אתה יכול לחפש מערכת מקורית בפירוקיה.

אין שום סיבה שהמערכת המקורית לא תחזיק לפחות 10 שנים בשקט.

אלה אם כן התעללו בה או שיש בה פגם.

כנראה שאתה לא כל כך בעינין אחי

כללללללל אבל כלללללללללללללללל המערכות של מזדה 3 2003-2008 חוץ מהדגמים שמגיעים עם הMP3

יש להם בעיה בעין אחרי כמה שנים וגם שני כפתורים יוצאים מהמקום (אותם הכפתורים בכל הרכבים)

פאק ביצור!!!

פורסם

רפי כנראה שאתה לא כל כך בענין אבל במקרה

ממש במקרה יש לאחותי מאזדה 3 שנת 2005 עם רדיו דיסק מקורי שלא קורא MP3

ומענין מאוד שאצלה אין קפיצות, שום כפתור לא ניסה להתאבד והכל עובד בצורה מושלמת!

זה שמר ישראלי לא שומר על הרכב לא אומר שיש פאק בייצור!

ואני מאמין שעד המפגש הקרוב בנתניה אני יוכל לאסוף לפחות עוד 10 מקרים של אנשים שאין להם שום בעיה!

אז תגיד ללקוחות שלך שיפסיקו לספר לך סיפורי אלף לילה בלילה שהם קמו בבוקר ופתאום לא היה כפותר!

עוברות אצלי בעבודה כל יום בין 20 ל 60 מכוניות מכל סוג צורה ושנת ייצור

ובתור חובב רכב ומסקרנות אני בוחן כל רכב לפני שאני מתחיל לעבוד עליו וכמובן מדבר עם הבעלים אם יוצא לי.

פורסם

מסכים עם BMW, בחיים לא היתה לי תקלה במערכת במאזדה 3 דור קודם (2006) וגם לאנשים הקרובים אליי.. פעם ראשונה שאני שומע את זה.

פורסם

BMW_525_89 אתה ממש חוצפן

אתה מלכלך על בן אדם שקורא לעצמו רדיו-רפי87 (שמתוך השם ניתן להבין שהוא מקצוען או לפחות בעל עסק) ופוגע במקצועיות שלו, ובלי להכיר אותו או אפילו לדעת מי הוא ומהיכן הוא

דרך אגב גם לי אין מושג מי הוא ומעולם לא היו לי יחסי עבודה עם מישהוא בשם רדיו-רפי87

וכל זאת כשבסך הכל הוא מנסה לעזור למישהוא שנמצא בבעיה עם מוצר מסויים (דרך אגב הוא צודק וישנם המון מזדות שנת 2005-2007 שמתחילות בבעיות בכל מיני אספקטים של הפעלת המכשיר המקורי, במנגנון, בכפתורים, בעינית וכ"ו וזה בהחלט בסדר ונורמלי לאחר שנות עבודה) ולא ראיתי שהוא מנסה למכור את עצמו

והוא צודק במאה אחוז בעלות התיקון (לדעתי היא אפילו גבוהה יותר)

למרות שאני חושב שצריך להחליף את המכשיר תוך הרכבת פלסטיקה והוא חושב שצריך למצוא מכשיר מפירוקיות

ואני יכול להגיד לך ששתי הפתרונות יכולים להיות טובים לבעל הרכב

אתה קופץ ולא תורם כלום חוץ מללכלך על אנשים שאינך אפילו מכיר ויודע מי הם ומה היכולות שלהם

אז אני יכול לייעץ לך לשנות את ההתנהגות הזו

זו התנהגות שלא תורמת ולא מרימה את קרניך בעיני אחרים, ותזכור תמיד ש "המלכלך מתלכלך" (הנה קיבלת טיפ בחינם לחיים)

שבת שלום לך

דרור

פורסם

אם ''רדיו רפי'' היה רושם תגובה נורמלית אז לא הייתי אומר דברים בצורה כזאת אבל בעל מקצוע שקובע שלכל הרכבים מדגם מסויים

יש בעיה וזה פגם בייצור, מבחינתי זה לא בעל מקצוע מכובד.

בייחוד שהוא קובע עובדה שגויה! ומטעה!

וכל זה בשביל למכור לאנשים תמימים שמגיעים אליו לעסק מתאם פלסטיק.

מעצבן אותי לראות את כל הבעלי עסקים שנותנים כאן עצות בשביל לעשות לעצמם פירסום סמוי..

אז במקום לבזבז את הזמן שלכם באינטרנט תעשו את העבודה שלכם כמו שצריך!

צאו מהסטנדרט הישראלי שבסופו של דבר כולנו סובלים ממנו!

פורסם

שלום לך

במקרה שלך יש פיתרון:החלפת יחידת לייזר במכלול דיסק

לאחר ההחלפה אני מבטיח לך שתהנה מהמכשיר לעוד כמה שנים

תברר בחנויות סטריאו לרכב על "סיימון אלקטרוניקה"

בהצלחה!!

נסיעה בטוחה!

פורסם

+1 על ההמלצה על סיימון אלקטרוניקה.

הם ממוקמים בראשון לציון.

יש לי ניסיון איתם וגם חבר שלי שהוא בעל עסק עובד איתם כבר כמה שנים.

• תוכן חדש...