Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למען שלום בית - תעשה מה שאישתך אומרת.

הרי גם ככה אתה תעשה מה שהיא אומרת, אז למה הויכוח, למה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הוויכוח הוא לגבי משך זמן פתיחת החלון לא עצם הפעולה [שעל זה שנינו מסכימים.]

וכמובן ששלושת המילים שכל גבר נשוי חייב להכיר : "אשתי, את צודקת" .:oops:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מקווה שמכל התגובות כבר ברור שהמסר על הגזים הרעילים הוא לא נכון ! לא נכון !

מי שרוצה - יגגל באנגלית וימצא שאין שום סכנה להכנס ולנסוע ברכב שחנה.

אגב, ראיתי מחקר (אולי ההוא מקוריאה) שטען כי מקור הבנזן הוא בבנזין שאנו מתדלקים, ובכלל לא בחמרי הפלסטיק. ומי שיגיד שמערכת הדלק אטומה שיתעניין בפעפוע (אם אני זוכר את המונח) ומעבר גזים בין חומרים.

תמיד טוב לאוורר את הרכב כמה שניות אחרי שחנה בשמש. הנסיעה של דקה-שתיים עם חלון פתוח תשפר את היעילות של הקירור מהמזגן כי פחות חם בפנים הרכב. קחו בחשבון שיש אוויר חם בצנרת האיוורור, ולוקח לו כמה שניות להיפלט. על הנוסעים...

בבקשה אל תכניסו את הילדים הקטנים מייד עם פתיחת הדלת - חכו חצי דקה שהרכב יתאוורר. אם אפשר - פתחו לרגע את הדלת ואחרי שהחום נפלט תושיבו אותם. אז יקח עוד דקה, אבל הם הילדים שלכם!

ועוד משפט לגבי מי שקובע (?) :

בויכוח בין בני זוג יש רק צד אחד צודק.

הצד השני הוא הגבר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מסכים.

ולהדגיש: בנזן הוא חומר מסוכן, ומוכח כמסרטן, מעל לכל ספק.

http://en.wikipedia.org/wiki/Benzene

המסר השגוי (המטעה, יש לומר) ב"כתבה" הוא הקישור שנעשה בין בנזן לרכב סגור בשמש. המקורות העיקריים לבנזן הם חשיפה לאדי דלק ולגזי פליטה שהם תוצרי שריפת דלק, ועשן סיגריות.

:turn-l:
פורסם

היה לי ויכוח על זה עם מישהי מהלימודים שנתתי לה טרמפ.

היא אמרה שצריך להישאר מחוץ לאוטו במשך שתי דקות, כשהרכב פתוח ומונע עם מזגן, והייתה תקיפה מאוד לגבי זה ואפילו התעצבנה על זה שבכל מקרה נכנסתי לרכב אחרי דקה.

היא לא קיבלה עוד טרמפים אחרי זה.

פורסם

איך אמרו פעם ,

לחיות זה מסוכן.

איפה שלא תסתכלו יש חומרים מסרטנים ,קרינה סלולרית ,קרינת WIFI מהשכנים ועוד ועוד.

עם הכמות של אדי הפליטה מהמכוניות אני גם חושב שלא משנה מה תעשה אתה סופג ת'חרא הזה.

טוב שם טוב משמן טוב

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נצל"ש:

מישהו התנסה / מכיר את המוצר הבא? חשבתי לרכוש אותו על מנת להוריד את רמות החום באוטו..

http://www.youtube.com/watch?v=YlsQmCiw9kE&feature=player_embedded דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הוא נמכר באתרי הדילים ב30-50 ש"ח, ועל פניו - הפטנט נראה הגיוני (הוא מוציא אוויר החוצה דרך חריץ קטן בחלון שנחסם בכל שאר החריץ על ידי פלסטיקים כאלה).

פורסם

בהחלט נראה רעיון נחמד. האמת שעברה בראשי המחשבה לבנות אחד כזה.

נראה לי שהפטנט הזה בתוספת חלון נגדי קצת פתוח ישפר משמעותית את תחלופת האוויר והטמפ' ברכב. איפה ראית כזה לרכישה?

פורסם

פטנט ישן שנמכר בשנות התשעים גם בארץ.

אף פעם לא הבנתי למה לא להשאיר סתם חריץ בחלון (שזה מה שאני עושה). זה יעיל מאוד ומוריד את הטמפ' לפחות ב 10-20 מעלות ברכב החונה בשמש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מקל על פורצים, מכניס אבק ולכלוך לרכב .גם מים.

למי שיש רכב מקונצרן VAG מהעשור האחרון עם שלט אולר מקורי :

לחיצה ארוכה על פתיחה בשלט מורידה בו זמנית את כל החלונות.

נעילה בלחיצה כפולה מהירה : לא נועלת אוטומטית את החלונות והסאנרוף (אם יש).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...