Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במערכת סאונד חדשה + רכב

EsPeRo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן שלום לכולם

קניתי לפני כמה ימים רכב במחיר מציאה.

אבל זה לפורום אחר אז נעבור לעיניין שלנו.

ברכב מותקנת מערכת לא רעה , האיכות סבירה + , העוצמה די גבוהה .

מה דעתכם עליה אשמח לדעת אם זה נחמד או סתם ברארה מה שנקרא.

להלן המערכת + תמונות :

נגן פיוניר לא יודע איזה בדיוק

קומפוננט של אינפיניטי אין לי מושג איזה דגם

רמקול אחורי 9*6 של פיוניר

סאב של גראונד זירו

מגבר 1 של JBL

ומגבר של VIBE

הקומפוננט והסאב מחוברים לJBL

והרמקולים האחוריים לVIBE

Photo0160.jpg

Photo0161.jpg

Photo0162.jpg

Photo0163.jpg

Photo0164.jpg

Photo0165.jpg

Photo0166.jpg

Photo0168.jpg

נהיגה ספורטיבית בגיר אוטומטי היא כמו לשחק דוקים עם ספגטי מבושל. (מצטער על הדימוי, אני מתחום הדוקים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

קודם כל תתחדש על הרכב (אבל זה כבר לפורום אחר :-D)

לגבי המערכת שהעלית בת"רד :

זה לא היילייט של המערכות אבל בטח שזה לא ברארה וזה ציוד שיש לך אותו והוא כבר מורכב ואני מניח וחושב שבהחלט תוכל להינות ממנו בשלב הזה

בצורה פרטנית יותר אומר שהמכשיר של הפיוניר הוא אחלה מכשיר

המגבר של ה GBL הוא אחלה מגבר

הקומפוננט הוא אחלה גם כן (אם כי הוא מורכב בצורה לא הכי מומלצת

הסאב גם הוא אחלה

לגבי המגבר של ה VIBE והרמקולים האחוריים קצת קשה לי לקטלג אותם כ"אחלה" אבל עדיין כרמקול מוגבר לטובת סגירת מעגל סאונד ברכב בחיבור של הסטאפ כולו זה לא רע כל כך

הקיצר תהנה תתחדש ותנהג בזהירות אך ורק לשמחות

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה הקומפוננט שלך הוא מסדרת הרפרנס של אינפיניטי - זה קומפוננט שמתומחר גבוה מידי לאיכות הצליל שהוא אמור להוציא.

אם היה לך שם קומפוננט מסדרת הקאפא שלא לדבר על הקאפא פרפקט - אתה בכלל לא היית שואל אם זה בררה לדעתי (אלא אם כן הכוונים ממש זוועה)

סה"כ מערכת חביבה, עם כוונים טובים אתה תוכל להוציא ממנה תוצאה מספקת - הסתייגות קשה עם זאת מהטוויטרים של הסט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש על הרכב קנית אחלה אוטו :)

בסך הכל מערכת די בסיסית עם רכיבים די טובים אני אישית הייתי מוריד את מגבר של לאנזר ואת הרמקולים האחוריים מחבר רדיו דיסק סתם כי אני חושב שצריך לבזבז ערוצי הגברה על רמקולים שכאלה, כמו כן מאחר שמדובר ברכב ישן יחסית ולפי הבנתי לא אתה הרכבת את המערכת ברכב כדאי להעביר בדיקה על כל ההתקנה שהתבצעה ברכב ולראות שהכל תקין ולהיות "בראש שקט".

שיהיה בהצלחה.

אורן.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקומפוננט הוא אחלה גם כן (אם כי הוא מורכב בצורה לא הכי מומלצת

למה בדיוק היתכוונת שהוא לא מורכב טוב ? הטוויטר או הוופר?

אשמח לדעת מה לשנות אחרי הכל זאת הסיבה שכתבתי פה .

תודה

נהיגה ספורטיבית בגיר אוטומטי היא כמו לשחק דוקים עם ספגטי מבושל. (מצטער על הדימוי, אני מתחום הדוקים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תתחדש!!!

מה שאני רואה מתמונות :הוופר מותקן על דיפון (תקן אותי אם אני טועה) . הטויטר מכוון לכיוון לא ברור . בקשר לVIBE ורמקולים אחוריים.. אני היתי מעיף את רמקולים ומגבר תמורת מונו . בסה"כ מערכת בסדר גמור.

רומן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...