Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא מדהימה ללא ספק, אבל 850K ש"ח לרכב עם מנוע 3 ליטר V6 זה מוגזם, אפילו שמדובר בב.מ.וו. אני הייתי קונה דירה בכסף הזה :)

באנגליה היא עולה כ-65 אלף פאונד שזה משהו כמו 350 אלף ש"ח. על מה ולמה משלמים עוד חצי מיליון ש"ח?! להעמיס אותה על אוניה?!

פורסם

משהו דפוק פה, בארה"ב הרכב מגיע סופר סופר מאובזר, בארה"ב מעולם לא ראיתי ב.מ.וו מעל שנת 95 עם טאסות.

הרכב חביב, אבל המחיר כ"כ מופרז, הם מגדירים את הרכב כמכונית פאר, 2011, יש אינטרנט, קמור, אנשים כבר לא אוכלים את הבולשיט שאתם מנסים למכור להם, הלוואי ותפשטו את הרגל, עם כל הכבוד למיסים, הבואנים בארץ לוקחים נתח עצום לכיס תמורת כ"כ מעט.

haters will hate

פורסם
משהו דפוק פה, בארה"ב הרכב מגיע סופר סופר מאובזר, בארה"ב מעולם לא ראיתי ב.מ.וו מעל שנת 95 עם טאסות.

הרכב חביב, אבל המחיר כ"כ מופרז, הם מגדירים את הרכב כמכונית פאר, 2011, יש אינטרנט, קמור, אנשים כבר לא אוכלים את הבולשיט שאתם מנסים למכור להם, הלוואי ותפשטו את הרגל, עם כל הכבוד למיסים, הבואנים בארץ לוקחים נתח עצום לכיס תמורת כ"כ מעט.

אבל בארץ הוסיפו מצלמה היקפית...

פורסם
היא מדהימה ללא ספק, אבל 850K ש"ח לרכב עם מנוע 3 ליטר V6 זה מוגזם, אפילו שמדובר בב.מ.וו. אני הייתי קונה דירה בכסף הזה :)

באנגליה היא עולה כ-65 אלף פאונד שזה משהו כמו 350 אלף ש"ח. על מה ולמה משלמים עוד חצי מיליון ש"ח?! להעמיס אותה על אוניה?!

יהיה מעניין לראות מהו אחוז הרווח על המכוניות הנ"ל (ועל דומות לה). יש למישהו הערכה כמה עולה לקמור לקנות רכב מ-במוו? כך יהיה ניתן להוסיף מיסים ולראות כמה הם מכניסים תכלס. אם לשפוט מההנחות שהם עשו, יש להם כיסים עמוקים כדי להרשות לעצמם אותן

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שאני אהיה הילד שצועק "המלך הוא ערום"?

לדעתי האישית, שמנה מידי, בורגנית מידי, מסיבית מידי, כבדה מידי, מ-ש-ע-מ-מ-ת מידי!!!.

הכל,אבל הכל עומד בסתירה הפוכה לחלוטין למה שספורט קופה/ קבריולה של ב.מ.וו אמורה להיות.

הגיע הזמן שב.מ.וו יפסיקו עם דשדוש הרגליים הזה וימצאו את הדרך החדשה שלהם (ועל הדרך אולי גם יסחבו איתם את מרצדס שנמצאת באותו "הלם קרב"), פלא ששניהם מקבלים חזק בראש מאוודי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הגיע הזמן שב.מ.וו יפסיקו עם דשדוש הרגליים הזה וימצאו את הדרך החדשה שלהם (ועל הדרך אולי גם יסחבו איתם את מרצדס שנמצאת באותו "הלם קרב"), פלא ששניהם מקבלים חזק בראש מאוודי?

מציע לב.מ.וו להזכר בסדרה 6 המקורית של שנות ה 70', מכונית קופה יפה, אלגנטית ועדינה, שידעה להיות מהנה לנהיגה גם בלי גיר 8 הילוכים (בעצם למה רק 8 הילוכים? למה לא 16 הילוכים, עם ספילטר, כמו במשאית..) ושלל מערכות מולטימדיה.

אמנם היא עוד לא שוברת את שיא הגועל של ה X6 אבל היא בהחלט לא רחוקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יפה, מכוערת, 8 הילוכים, כבדה, רחבה מידי, צרה מידי...

תאכלס אתם תזילו ריר לידו ברמזור כמו ילדה בת 2 עם קוקיות, והבעלים לא יסתכל לכיוון שלכם בכלל, ככה זה עובד.

דעתי האישית? זה הרכב הכי יפה ש-BMW יצרה אי-פעם והיא יצרה רכבים מהממים, אחד הרכבים הכי יפים על הכביש!

אפילו תא הנוסעים יצא להם מדהים בניגוד לכל ה-BMW האחרונות שהוא היה נראה בול כמו בתחילת שנות ה-90, כשבקושי שינו משהו.

בשיוט על 200-220 ה-8 הילוכים נראים לי כמו משהו הגיוני, ואלה המהירויות באוטובאן, כנראה שחשבו על זה.

ועוד משהו, המחירי מחירון בב.מ.וו בארץ הם בגדר צחוק בלבד, לקוחות שלהם משלמים הרבה פחות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
סקסית, חלום של כל בחורצ'יק, כמובן שאם שמים אותה, ושמים איזו GTI שווה, אז הייתי הולך על ה GTI, אבל זאת לדעתי כלי מסוכן מדיי.

וגם שלי :-(

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
שאני אהיה הילד שצועק "המלך הוא ערום"?

לדעתי האישית, שמנה מידי, בורגנית מידי, מסיבית מידי, כבדה מידי, מ-ש-ע-מ-מ-ת מידי!!!.

הכל,אבל הכל עומד בסתירה הפוכה לחלוטין למה שספורט קופה/ קבריולה של ב.מ.וו אמורה להיות.

צודק לגמרי. נראה כאילו החליטו בב.מ.וו להעביר את מלאכת העיצוב לאיזה פנסיונר אמריקאי שעיצב כל מיני קונברטיבלים בשנות השישים והשבעים של המאה הקודמת בדטרויט.

פורסם

ב.מ.וו קפואים מפחד, כל הסופרי שעועית והדירקטוריונים לא נותנים להם חופש פעולה וכל הפעולות שלהם מונחות ע"י קבוצות תשאול שנמצאות ביעד השיווקי המרכזי שלהם, קליפורניה.

זאת אולי גם הסיבה למה הב.מ.וו במקום להוביל נראית כמו משהוא שאומר "למתחרים הולך פצצות עם האוטו שלהם, בואו נעצב משהוא דומה". כמו שכבר אמרתי, אם מישהוא שם לא ימצא את ה 2 וואבוס חמינדוס שלו ויתחיל לדפוק על השולחן בישיבות דירקטוריון, אנחנו שוב נכנסים לתרדמת חורף גרמנית כמו שכבר עברה עליינו מספר פעמים בעבר (לדעתי אנחנו בעיצומה של אחת שנמשכת כבר איזה 5 שנים).

באמת שמישהוא שם צריך להתבייש כמה שה 6 קבריולה דומה קונספטואלית לרכב הזה:

infiniti-g37-convertible-2009-2.jpeg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...