Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי אווירן,

אני מציע שתבנה את המעגל המצורף.

אם יש לך זמן תזמין מאריסטוק לדים מרובעים (פיראנה) הנקראים בשפה מקצועית Super Flux LED והיתרון שלהם שהם בעלי פיזור חום טוב יותר וגם זווית תאורה רחבה.

ניתן לדחוף אותם בזרמים של יותר מ-30 מיליאמפר ללא שום בעיה.

המידות של הלדים האלה הם 7.5X7.5 מילימטר.

http://www.ledmaster.co.il/114603/לדים-פיראנה-1

LT-945-1167923454.jpg

6.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

היי מרק, מצורפות התמונות שהבטחתי!

בתמונה הראשונה ניתן לראות את הדרייבר לאחר התקנתו לתוך הקורה בגג (זו התמונה הכי טובה שהצלחתי לצלם, היות והוא כבר הודבק שם, הוצאתו לצילום תהרוס את ההדבקה...).

בתמונה השנייה והשלישית ניתן לראות את הלד וצלעות הקירור החדשות + החיווט ההולך וחוזר מהדרייבר. (ה"קונקטורים" נלקחו ממחשבים ישנים ולכן הכיתובים :roll: )

בתמונה הרביעית כל העסק סגור - כאן עלה בי רעיון לצבוע את כל החיווט הבולט ללבן / לעטוף בבידודים מתכווצים לבנים כדי שהעסק פחות יבלוט.

בתמונה החמישית - ויהי אור! 8) 8) 8)

היי אווירן,

אני מציע שתבנה את המעגל המצורף.

אם יש לך זמן תזמין מאריסטוק לדים מרובעים (פיראנה) הנקראים בשפה מקצועית Super Flux LED והיתרון שלהם שהם בעלי פיזור חום טוב יותר וגם זווית תאורה רחבה.

ניתן לדחוף אותם בזרמים של יותר מ-30 מיליאמפר ללא שום בעיה.

המידות של הלדים האלה הם 7.5X7.5 מילימטר.

http://www.ledmaster.co.il/114603/לדים-פיראנה-1

אתה בטוח שעדיף המעגל הזה על מעגל עם רכיב מייצב מתח כמו שציינת בעבר?

לא עדיף מעגל שיפעל בצורה דומה לדרייבר וימנע השפעה של עליות או ירידות מתח ברכב על עוצמת התאורה וכו'?

אני לא מעוניין להזמין את הפיראנה, משום שכבר רכשתי לדים אחרים, וכבר התאמתי אותם למקומותיהם ברכב, התאמה מחדש (מידות חיצוניות שונות) תצריך הרבה עבודה ועלולה להראות לא טוב. חוץ מזה, העוצמה והפיזור של הלדים הקיימים מספיקה למקומות הקטנים שהם מאירים.

IMG_0702 (Medium).jpg

IMG_0709 (Medium).jpg

IMG_0715 (Medium).jpg

IMG_0717 (Medium).jpg

IMG_0719 (Medium).jpg

• תוכן חדש...