Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו ביואיק ריגל עם הלהבות ? (התמונה קטנה מידי)

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני זוכר נכון זאת אולדס.

גם לגבי הטנדר ביררתי בזמנו עבור מישהו מפיול סלאט שביקר שם, בודאי יש לו פרטים. נכון לעכשיו הוא עומד בחניה פרטית של בית ולא תקוע בשיחים כמו בתקופה שהתבקשתי לברר עליו.

פורסם

יש סיכוי שאני טועה אבל אם לא אז הספרינט נזאת נקנתה לחלקים מלפני כ 3 שנים, אם זאת באמת היא אז יש לה סדק בשאסי מקדימה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מספר תמונות מהחודשיים האחרונים.

אם אני לא טועה יצא לי לראות את האלפא ספרינט הזאת עומדת מאחורי בית קלאסיקאר שנסגר שהיה ברמת גן.

פורסם
אם אני לא טועה יצא לי לראות את האלפא ספרינט הזאת עומדת מאחורי בית קלאסיקאר שנסגר שהיה ברמת גן.

+1 ..

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
פורד מוסטאנג מאך 1 במצב לא משו,בשדרות.

(תמונות לקוחות מהפייסבוק)

24m2oydigdzm.jpg

idnzcdmjf4fl.jpg

המוסטאנג היפה והעצובה הזאת שראתה בעברה ימים טובים יותר כיכבה כאן בשרשור הזה כבר עשרות פעמים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בצפון.

ל'

על פניו נראה כסופר וויט משנות ה40-50 .(כמובן שאמור להיות מנוע מקדימה שמוסתר כנראה ע"י השיחים או פשוט חסר.

אבל גוף האוטובוס הזה נראה שלם)

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

לא ממש צפון... ואני חושב שממש לא סופר-וויט, אלא פורד F-8. מתישו אני זוכר שס'תכלתי עליו בעין בוחנת, והחלטתי שזה פורד כי הוא יותר גדול קצת, וכי טבורי הגלגלים הקדמיים היו "פורדיים" ולא של סופר וויט ("בסופר" הכאפות של הגלגלים הקדמיים מאוד מיוחדים - משושים, עם כיתוב White אופייני (יש לי אחת כזו!)

ודיווחתי לדרור ממוזיאון אגד על הפגר הזה, שלדעתי ממש בימים הקרובים ייעלם, אבל כנראה שלא מצאו לנכון להציל אותו.

דב

בצפון.

ל'

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
ההית כל כך קרובה ולא נכנסת להגיד שלום :-(

חלפנו במקום בלי לעצור, כשאצפין שוב תהיה בטוחה שאני מגיעה לומר שלום. :)

לא ממש צפון...

אני גרה במרכז הארץ כל מה שצפוני להרצליה נכנס לקטגוריה "צפון". :wink:

מה שמזכיר לי שיש חיפושית בצבע כתום, מוסתרת (או שהיא הפכה להיות חלק מהעץ בגינה),בסביבת המיקום של התמונה שהעלתי קודם לכן, מי שמעוניין יקבל מיקום בהודעה פרטית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
פורד מוסטאנג מאך 1 במצב לא משו,בשדרות.

(תמונות לקוחות מהפייסבוק)

24m2oydigdzm.jpg

idnzcdmjf4fl.jpg

עידן זה התמונות שלי אני פירסמתי אותה כאן כבר

Volkswagen POLO 6R

• תוכן חדש...