Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברים,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם בסדר גמור.

אני ממליץ לקנות את סדרת 2004 החדשה שהגיע השבוע לאוטופרט, ע"פ הביקורות בחו"ל היא ממש מוצלחת ואיכותית - שינו לצורך העניין את כל הסדרות שלהם מ א' עד ת'.

שינוי מלא להכל.

פורסם
הם בסדר גמור.

אני ממליץ לקנות את סדרת 2004 החדשה שהגיע השבוע לאוטופרט, ע"פ הביקורות בחו"ל היא ממש מוצלחת ואיכותית - שינו לצורך העניין את כל הסדרות שלהם מ א' עד ת'.

שינוי מלא להכל.

מה בדיוק בסדר?פוטציומטרים שמתפוררים?הספקים חלשים?מגברים שנשרפים או שמתחממים?אם הם היו כל כך בסדר למה החליפו אותם מ-א' ועד -ת'?

לגבי הסידרה החדשה קודם שתכנס קצת לשוק ואז נוכל לדעת למרות "שאומרים "שהיא טובה יותר.

פורסם

הספקים חלשים... מוזר לי יש 501X והוא נותן את מה שהוא צריך לתת.

מתחמם נשרף ?? לא מכיר.

פוטנציומטר שמתפורר ? מוזר...

בכל אופן אני מכיר למעלה מ 6 אנשים עם המגברים הנ"ל שאין להם בעיה אחת.

אז מאיפה לך האינפורמציה ? לי אישית לא יצא להתקל בנ"ל במגברים מסדרת ה X.

פורסם

הריי הקומפ' שלך חלש ממה שהמגבר מסוגל לתת אם אני זוכר נכון, עד רמה כזאת ששרפת אותו....אז אתה כנראה לא משתמש בכל מה שהמגבר צריך לתת ממיילא....

בכל מקרה, שומעים באינטרנט (ומחברים) יותר מידי מקרים של קומפ' שנשרפים והמשותף לכולם זה מגבר של רוקפורד....מוזר ולא מתאים לחברה ברמה כזאת אבל זאת עובדה

פורסם

אני גרמתי להתפרקות של פוטנציומטר של רוקפורד אצל חבר (800.4), סיבבתי אותו טיפה והוא התפורר לי ביד, הפוטנציומטר השני כבר התפורר לפני. רק הפוטנציומטר של BASS BOOST לא היה בסדר, כל השאר מצויין.

זה שמגבר מתחמם לא אומר שום דבר, למגברים של רוקפורד אין מאווררים ויש להם רק גופי קרור גדולים. רוב המגברים (רוקפורד) מתחממים בזמן העבודה, ואני לא רואה בזה שום דבר פסול כל עוד זה לא מזיק לדברים אחרים.

המגברים של רוקפורד מספקים את ההספק הנדרש והמוצהר (חלשים...? זה כבר עניין של תמורה לכסף). בהשוואה למגברים אחרים בשיראל הם נותנים תמורה טובה לכסף עבור מי שמבקש איכות והספק.

לדעתי האישית (ואם מישהו רוצה לסתור אותי אז בבקשה), עדיין אין מה שיעלה עליהם במחיר שהם נמכרים בארץ (איכות+הספק).

פורסם
הריי הקומפ' שלך חלש ממה שהמגבר מסוגל לתת אם אני זוכר נכון, עד רמה כזאת ששרפת אותו....אז אתה כנראה לא משתמש בכל מה שהמגבר צריך לתת ממיילא....

בכל מקרה, שומעים באינטרנט (ומחברים) יותר מידי מקרים של קומפ' שנשרפים והמשותף לכולם זה מגבר של רוקפורד....מוזר ולא מתאים לחברה ברמה כזאת אבל זאת עובדה

כן אבל חשבת אולי שהתקלה היתה ממשהו אחר.. המגבר היה תקול עקב כך שהוא עבר עם הרכב התהפכות! אז כנראה נדפק בו משהו (דיי סביר להניח..שזזו כמה דברים בפנים אחרי שהוא עבר התהפכות עם רכב) ומאז הוא נדפק.

כרגע יש 501X והוא עובד כמו גדול.

פורסם
כרגע יש 501X והוא עובד כמו גדול.

למה ה-501x מחובר כרגע? לקומפוננט?

כי ב-501x יש כיוון רק של GAIN, ולא של dB ולא של Hz..

איך אתה מגדיר תדרים לקופוננט?

פורסם

joker2k תאמין לי שדברים שאני כותב נכתבים על סמך ניסיון ולא על סמך שמועות.זה שהסידרה הזאת היא אחת הגרועות ביותר של רוקפורד זה לא סוד יכול להיות שהמגבר שלך עובד טוב אבל הרבה אחרים לא ממש.

פורסם

לא קיימת ברוקפורד בעיה של פוטנציומטרים "מתפוררים" ,המעט שהגיעו לתיקון ואני יכול לספור על כף יד אחת,הם אותם אלו שכנראה השתמשו במברגה על מנת לכוון את אותו פוטנציומטר שאמורים לכוונן בעזרת מברג שענים.לגבי הספקים ,הרי כולם יודעים שרוקפורד צנועים מאד בהספקים שהם נוקבים בהם,ותמיד תמיד ההספק המתקבל הוא גבוה מההספק המוצהר המגיע עם המגבר. אין ולא היתה לרוקפורד מעולם בעיה של התחממות יתר,אלא אם כן המגבר הופעל לא לפי ההוראות,או בהתנגדות נמוכה מזו המוצהרת.כל חברה מחליפה דגמים אחת לתקופה,לגבי רוקפורד בארבע שנים האחרונות למעט שינויים קלים קוסמטיים לא נעשו שינויים גדולים,והתוצאות כרגע בשוק העולמי מוכיחות כי היתה זו החלטה נבונה,מאחר וקונצרן רוקפורד לא עומד בביקוש הגואה לסידרה החדשה. אנו בישראל קיבלנו כ 30 מגברים לדילרים נבחרים כאשר הרשמים מהם טובים מאד. לגבי סדרת ה A הרי היא הסדרה הנמכרת ביותר ברוקפורד מאז ומעולם! אודי מנהל מחלקת שמע אוטו-פרט יבואני רוקפורד-פוסגייט.

פורסם
לא קיימת ברוקפורד בעיה של פוטנציומטרים "מתפוררים" ,המעט שהגיעו לתיקון ואני יכול לספור על כף יד אחת,הם אותם אלו שכנראה השתמשו במברגה על מנת לכוון את אותו פוטנציומטר שאמורים לכוונן בעזרת מברג שענים.לגבי הספקים ,הרי כולם יודעים שרוקפורד צנועים מאד בהספקים שהם נוקבים בהם,ותמיד תמיד ההספק המתקבל הוא גבוה מההספק המוצהר המגיע עם המגבר. אין ולא היתה לרוקפורד מעולם בעיה של התחממות יתר,אלא אם כן המגבר הופעל לא לפי ההוראות,או בהתנגדות נמוכה מזו המוצהרת.כל חברה מחליפה דגמים אחת לתקופה,לגבי רוקפורד בארבע שנים האחרונות למעט שינויים קלים קוסמטיים לא נעשו שינויים גדולים,והתוצאות כרגע בשוק העולמי מוכיחות כי היתה זו החלטה נבונה,מאחר וקונצרן רוקפורד לא עומד בביקוש הגואה לסידרה החדשה. אנו בישראל קיבלנו כ 30 מגברים לדילרים נבחרים כאשר הרשמים מהם טובים מאד. לגבי סדרת ה A הרי היא הסדרה הנמכרת ביותר ברוקפורד מאז ומעולם! אודי מנהל מחלקת שמע אוטו-פרט יבואני רוקפורד-פוסגייט.
מברגה לכיוון פוטנציומטרים?יש לך דימיון פורה אני חייב לומר, אבל מה לא ציפיתי לתגובה אחרת למרות שאתה תמיד מפתיע כמו שהסטרוקר טוב יותר מה-7-W של JL.
פורסם
ALPINE ובתור מי ששמע את שתיהם אתה יודע נכון ?
על הבנת הניקרא כבר נכתב פה רבות אם היית הולך לתגובה הקודמת שלי היית חוסך לנו את השטות שכתבת.הרי אמרתי קודם שאני כותב דברים על סמך ניסיון.(ערכתי במיוחד בשבילך :wink: )
  • תוכן חדש...