Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש סובארו גאסטי רגילה שיש לה את אותו מנוע מאז שהרכב יצר מהמפעל

וסובארו ג'אסטי שהוחלף לה מנוע מייבוא

אז איזה סובארו ג'אסטי עדיף לקנות זאת שהוחלף לה מנוע או זאת שלא הוחלף ?

תודה לעוזרים

פורסם

זאת שהמנוע הנוכחי שלה במצב יותר טוב.

הרי ברור לך, שהמנוע מייבוא גם לא חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה מכיר מוסכניק אמין ומקצועי, זה שיטפל ברכב אחרי הרכישה?

תביא את הרכב אליו, הוא יעלה אותו על הליפט, יבדוק נזילות, יעשה סיבוב ויגיד לך.

ולא רק זה - הוא גם יעריך את המצב הכללי של הרכב, האם צריך להשקיע בו במיידית וכמה להשקיע.

על סמך זה תחליט, האם כל זה שווה.

איו טעם לקחת את הרכב לבדיקה במכון בדיקות, הכל יהיה לא תקין, אבל לא תדע בדיוק, מה מצב הרכב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבעיה היא שאני לא מכיר מוסכים בגדול ,כאילו אף פעם לא היה לי רכב

ואם אני אקח את הרכב לבדיקה במכון בדיקות אתה אומר שהם יגידו שהכל לא תקין גם אם הרכב יהיה במצב יחסית טוב?

ומה לגבי המוכר? לא אמורה להיות לו בעיה שאני לוקח את הרכב לבדיקה מקיפה במוסך?

פורסם

אני לא יודע, מה זה מצב יחסית טוב, כאשר מדובר ברכב בן 17 (או משהו כזה).

יחסית למה?

במכון הבדיקות זה יחסית לרכב חדש.

ולא משנה, באיזה מצב ג'סטי כזאת תהיה, לא תהיה מערכת אחת תקינה בה (לפי המכון).

אתה הולך לשלם כמה מאות שקלים על הבדיקה הזאת, ואחריה אתה מצפה לתשובות (מה לא תקין וכמה זה יעלה) .

תקבל דף מלא ליקויים (חלקם רציניים, חלקם פחות) ולא תקבל תמונה לגבי "כמה זה יעלה לתקן".

חלק מהדברים גם לא דחוף לתקן.

בעל הרכב יגיד ובצדק, שמדובר ברכב ישן, והמצב מתאים לגיל הרכב.

תרשום מאיפה אתה, ואולי ימליצו לך על מוסך טוב שמוכן לבדוק את הרכב.

פורסם

סבבה אז אתה אומר שעדיף פשוט לקחת את הרכב למוסך ולא למכון בדיקות

ובגדול אני מדבר על ג'סטי 1.2 GLI מודל 93-94

1.) ואני שואל אם לבעל הרכב לא אמורה להיות בעיה שאני לוקח את הרכב שלו לבדיקה במוסך

2.) וכמה בערך אמורה לעלות בדיקה כזאת במוסך?

ואני מאיזור כפר סבא

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

תעשה קודם נסיעת מבחן על הרכב כדי לבחון בעצמך מה המצב הכללי של הרכב, ואיך המנוע מגיב לגז, חופשים בהגה ודברים טריווילים אחרים, אולי כך תוכל לשלול אחת מהן מבלי לקחת אותה לבדיקה בכלל.

בעבר גם אני חיפשתי ג'אסטי, שיהיה לי רכב לנסיעה באופן זמני. בדקתי 2 בלבד, אחת נסעה כמו עגלה (1.2 הזרקה), והשניה, מנוע מיבוא, קרבורטור, שהוסב מ1.0 ל1.2 נסעה כמו מטוס, עם הילוכים רכים מאוד, כיאה לגירים של סובארו.

כמובן שלקחתי את השניה בלי למצמץ, אך לא לפני בדיקה מהירה במוסך כדי לוודא שאין תקלות רציניות.

• תוכן חדש...