Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כותרת קצת הזויה אני יודע.

בכל מקרה זה הסיפור: כשהאוטו שלי עמד בחניה, רכב אחר פגע בו קלות (לא הייתי במקום באותו זמן) וניהיה מעיכה בחלק של הכנף מעל הגלגל הקידמי, משהו דיי קטן ולא רציני, מחר אולי אני יצלם תמונות שיהיה יותר ברור.

אחרי שניקיתי את האזור שמחתי לגלות שהצבע לא נפגע כמעט בכלל ויש רק כמה שריטות שאני לא ממש מתרגש מיזה כי בכל זאת זה לא אוטו חדש (HONDA CIVIC 97)

אז במקום ללכת לאיש מקצוע שכניראה יקח לי על זה לא מעט כסף חשבתי אולי אפשר פשוט לעשות את זה לבד ולהחזיר אותו ''למצב קודם שלו''.

יש דרך טובה שאפשר לכופף את אותו אזור של המכה ככה שיכנס חזרה פנימה בלי שממש ישימו לב שהייתה שם מכה?

כאילו הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה פשוט לדחוף מחלק הפנימי אל הכיוון של החלק החיצוני ולנסות ליישר את זה כמה שיותר

אבל עדיין מדובר בפח מתכת ולא בגומי אז אני לא מצפה שזה יחזור למקום פיקס, אבל אולי יש איזה כלים שיכולים לעזור לי להחזיר את אותו כיפוף של הפח למקום, או שרק לנסות לדחוף אותו חזרה החוצה מהצד הפנימי שלו עם היד או משהו כזה?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
כן כותרת קצת הזויה אני יודע.

בכל מקרה זה הסיפור: כשהאוטו שלי עמד בחניה, רכב אחר פגע בו קלות (לא הייתי במקום באותו זמן) וניהיה מעיכה בחלק של הכנף מעל הגלגל הקידמי, משהו דיי קטן ולא רציני, מחר אולי אני יצלם תמונות שיהיה יותר ברור.

אחרי שניקיתי את האזור שמחתי לגלות שהצבע לא נפגע כמעט בכלל ויש רק כמה שריטות שאני לא ממש מתרגש מיזה כי בכל זאת זה לא אוטו חדש (HONDA CIVIC 97)

אז במקום ללכת לאיש מקצוע שכניראה יקח לי על זה לא מעט כסף חשבתי אולי אפשר פשוט לעשות את זה לבד ולהחזיר אותו ''למצב קודם שלו''.

יש דרך טובה שאפשר לכופף את אותו אזור של המכה ככה שיכנס חזרה פנימה בלי שממש ישימו לב שהייתה שם מכה?

כאילו הדרך היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה פשוט לדחוף מחלק הפנימי אל הכיוון של החלק החיצוני ולנסות ליישר את זה כמה שיותר

אבל עדיין מדובר בפח מתכת ולא בגומי אז אני לא מצפה שזה יחזור למקום פיקס, אבל אולי יש איזה כלים שיכולים לעזור לי להחזיר את אותו כיפוף של הפח למקום, או שרק לנסות לדחוף אותו חזרה החוצה מהצד הפנימי שלו עם היד או משהו כזה?

אני לצערי במצב זהה לשלך - אותה המכה בדיוק, באותו המקום (מעל לגלגל), רק שאני מאוד מתרגשת ומבואסת מהסיפור - אוטו חדש :cry:

הלכתי לפחח והוא אמר לי שאין טעם, למרות שהמכה יחסית "לא נוראית" (בשבילי כן...) ואין שפשופי צבע, הוא אמר שהכיפוף חזרה ישאיר "חורים" של הצבע איפה שהפח התעקם ואני אצטרך גם לצבוע את האיזור מחדש. לכן בינתיים ויתרתי... למרות שאני אשמח אם למישהו יש פתרון אחר.

פורסם

הלכתי לפחח והוא אמר לי שאין טעם, למרות שהמכה יחסית "לא נוראית" (בשבילי כן...) ואין שפשופי צבע, הוא אמר שהכיפוף חזרה ישאיר "חורים" של הצבע איפה שהפח התעקם ואני אצטרך גם לצבוע את האיזור מחדש. לכן בינתיים ויתרתי... למרות שאני אשמח אם למישהו יש פתרון אחר.

גשי לאוטופיקס ברח' החושלים הרצליה פיתוח.

ההתמחות שלהם היא יישור פח ללא צביעה.

אם הם לא מסוגלים לתקן אז ככול הנראה שאין מנוס מצביעת הרכיב.

פורסם
גשי לאוטופיקס ברח' החושלים הרצליה פיתוח.

ההתמחות שלהם היא יישור פח ללא צביעה.

אם הם לא מסוגלים לתקן אז ככול הנראה שאין מנוס מצביעת הרכיב.

תודה על ההמלצה! :mm_yeah: אני בהחלט אבדוק

פורסם
בדיוק מה שקרה לי , יש גם תמונות לפני ואחרי התיקון אצל אוטופיקס.

נראה מעולה - אני ארים אליהם טלפון מחר על הבוקר. אולי סוף כל סוף, אחרי חודשיים של כאב לב, הפיאט היפייפיה שלי תחזור להיות פיקס :inlove:

פורסם

אני בעבר ביצעתי תיקון כזה לאחי ברכב, פירקתי פנסים ומה שהפריע, הכנסתי פנימה ג'ק קטן ולאט לאט התחלתי לפתוח אותו ועל ידי כך הפח חזר למקומו.

במקום נשארים סימנים קלים.

קובי

• תוכן חדש...