Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע הבא ניגמר לי המלווה ואני רוצה לסגור ביטוח על סובארו גרנד לאונה שנה 97

אני מבין הרבה בכל הקשור לרכבים ומחירונים הבעיה חוץ מכל מה שמתלווה לביטוחים.

אין לי מושג קלוש מה ואיך נקבע עלות ביטוח לרכב.

רציתי להתייעץ ולדעת האם ההעצעה שניתנה לי נחשבת לטובה

*לרכב קיים ביטוח חובה אבל אין מקיף

סובארו איפרזה גרנד לאונה שנת 97

מנוע 1600

יד שניה

בררתי בשתי חברות ביטוח וניתנה לי הצעה דומה של מחיר 2750 עבור הוספה של נהג חדש לביטוח

יקר/זול מחיר רגיל בשוק

אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה מראש

ודבר נוסף שמחתי לגלות שקיים אפשרות לבצע ביטוח רק לשלושה חודשים. רציתי לקבל פרטים איך זה עובד, האם זה משתלם וכל חברה מחוייבת לתת בפני את האופציה הזאת

לעוד פרטים על הרכב אני כאן...

פורסם

באתר משרד האוצר יש מחשבון ביטוח חובה. הכנס לשם את פרטיך ותוכל לראות מה ההצעה הזולה ביותר שתוכל לקבל ובאיזו חברה.

יש אפשרות לעשות ביטוח חובה לשלושה חודשים, אבל:

1. הוא עולה יותר בחישוב שנתי.

2. רוב הסוכנים לא ירצו לעשות לך ביטוח כזה, כי העמלה שיקבלו עליו נמוכה יחסית.

3. יותר קל לעשות ביטוח לשנה ואחרי שלושה חודשים לבטלו ולקבל החזר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קשה לי להבין לפי החשבון שנתתה לי האם המחיר הוא מדיוק, בכל זאת זה לא מחשב תעובדה איזה אוטו ואיזה דגם

השאלה שלי היא פשוטה האם 2750 לביטוח נהג חדש על האוטו הנ"ל זה מחיר גבוה או נמוך מהסתכלות שלכם ראשונית.

פורסם

אל תסתבך... אם אני מנחש נכון התקשרת לביטוח ישיר (הקש על ה-5) ו-9 מיליון... (שהם אותה חברה) ולכן המחיר מאוד דומה.... הנציג פשוט חיכה שתתקשר שוב ואז הוריד לך קצת?

בכל אופן כדי לבצע השוואת ביטוח בצורה נכונה, ולראות אם כדאית אתה יכול לפתוח מכרז לביטוח ב- http://www.allagents.co.il

לא ממליץ לך לעשות ביטוח ל-3 חודשים... פשוט לא יבטחו אותך.

אגב, מחיר הביטוח המקיף משתנה לפי סוג הרכב, ותק נהיגה, עבר תאונות, מיגון הרכב, כמה השתתפות עצמית אתה רוצה במקרה תאונה, אם אתה נוהג בשבת או לא, איפה אתה גר (קשור לגניבת הרכב), ואפילו אם אתה רוצה לרכוש ביטוח לכיסוי נזק לשמשות, מערכת שמע, רכב חלופי וגרירה...

בקיצור במקום לנסות להשיג את המחיר הכי זול, כדאי מאוד שתדע מה פוליסת הביטוח שלך כוללת. אם אתה מחפש את המחיר הכי זול פשוט פתח מכרז ביטוח לפי הכללים הבאים (למרות שאני לאו דווקא ממליץ):

- קח השתתפות עצמית גבוהה

- אל תכסה מערכת שמע, שבר בשמשות, רכב חלופי ושירותי גרירה

- כמה שפחות נהגים (אולי נהג יחיד?)

זה אמור להוזיל את הפוליסה בכמה מאות שקלים... השאלה אם זה כדאי ?

• תוכן חדש...