Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

אני צריך רדיו דיסק ורמקולים תקציב של עד 1000 ש"ח...

רדיו דיסק נראה לי שאני הולך על Pioneer DEH3150UB.

מה אתם אומרים עליו? הוא טוב?

ורמקולים נראה לי אני יקח סט של pioneer..

בסגנון הזה כאילו: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EC69616111

תמליצו לי על סט כזה של רמקולים.. ומאיפה לקנות...

דרך אגב זה למאזדה לאנטיס 323 שנת 99' מבחינת גודל רמקולים וזה..

תודה רבה למי שיעזור!:-)

פורסם

הר"ד סבבה, אתה יכול אפילו לחסוך ולקחת את ה 2250 או ה 2350, אתה לא צריך יותר מזה.

רמקולים- התקציב אומנם נמוך, אבל קשה להמליץ על פיוניר, הם לא נשמעים טוב כ"כ, מה שכן- הם יהיו חזקים יחסית, כי הם נצילים יחסית. אני הייתי משקיע רק ברמקולים קדמיים כמו קומפוננט מורל טמפו ואח"כ מוסיף אחוריים, כשיהיה עוד קצת כסף.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בס"ד

תודה על התשובה שלך.. [=

אני לא מצפה שהם יהיו סופר איכותיים.. פשוט שיהיו טובים וחזקים.

אם זה תקציב נמוך מדי אין לי בעיה גם לקחת רק רמקולים אחוריים טובים ב-400 שקל.. אתה יכול להמליץ לי על משהו?

תודה רבה! [=

פורסם

שמע כדאי לך את הקומפוננט מורל טמפו נכון שהם חזקים מאוד אבל למיטב ידיעתי הם די נצילים ולפי מומחמים פה הוא עובד סבבה גם עם הגברה של רדיו דיסק ואז אם בעתיד תרצה לשים מגבר יש לך רמקול די חזק ואפשר לומר גם די איכותי!

והיום אתה אמור לקנות טמפו גג ב600 שקל..אני שלמתי 700 שקל שוד לאור היום, אבל רמקול נעים לאוזן.

תאמין לי רמקול של 50 רמס ומטה לא שווה כלום גם אם הוא איכותי, אם תשים מגבר לא נראלי שאתה תחווה איזשהו שינוי(מנסיון עם רמקול קודם 50 רמס)

פורסם

את הטמפו ניתן למצוא ב450 פלוס מינוס, הדגם הוא morel tempo 6.5

לגבי הקומפוננט תחפש בפורום אם אתה רוצה ממש להתעמק, בגדול הוא בנוי מקרוס אובר שזו מין קופסה כזאת שהתפקיד שלה הוא לנווט את התדרים, יש לך את הטוויטרים (שכאן בשונה מרמקולים רגילים הם לא על הרמקול אלא מתחברים לקרוס אובר ויש לך אפשרות לשנות את המיקום) ויש לך את המידים שהם גם מתחברים לקרוס אובר והם אחראים על הצלילים הבינוניים (מיד) כמובן שהמידים לא יתפקדו כמו סאב אבל בטמפו יש באסים נחמדים מאוד גם ללא הגברה ואיכות טובה. אני קניתי ולא מתחרט בכלל :)

פורסם

הדגם הזה הוא הדגם הקודם שלהם, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578142 זה הדגם המדובר וניתן למצוא אותו ביותר זול.

אתה מתקין אותם מקדימה, אם אתה לא מבין בהתקנה עדיף שתלך למתקין כי אתה צריך להריץ כבלים לבגאז' (אם שם אתה רוצה לשים את הקרוס אובר) מהרדיו דיסק ואז גם לטוויטרים ולמידים, בנוסף צריך לקדוח בקורות (או לעשות בנייה אם אתה רוצה שיראה מקורי).

יישמע טוב עם ההגברה של הרדיו דיסק אבל כמובן אם אתה יכול להגביר אותו זה יוציא ממנו יותר.

פורסם

במקרה הנ"ל אין שום סיבה לקדוח בקורות או לעשות בניה, הוא פשוט יניח את הטוויטר עם התושבת שלו על הדש בורד.

אין סיבה להריץ כבלים עד לבגז', יש מספיק פתרונות איפה לשים את הקרוס מקדימה, באוטו הקודם שלי הקרוס ישב בתוך הקיקפאנל.

ממליץ לך לקחת את המורל טמפו עם פיוניר 2250, אולי בעתיד תרצה להוסיף מגבר פשוט והסט הנ"ל פשוט מצויין למחירו.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בס"ד

כמה יעלה אצל מתקין? לפי מה שהבנתי יש צורך בהתאמה עם MDF, כמה זה עולה?

אני לא רוצה לקחת את ה-2250 כי אין לו כפתורים של תחנות לרדיו וזה האוטו של אבא שלי אז הוא סתם יסתבך.

רק תנו לי להבין:

בסט קומפוננט הזה יש קרוס אובר שזה קופסא שאני מניח במקום כלשהו לא ממש משנה איפה. נכון?

ויש 2 רמקולים שהם מידים שאותם אני שם בדלתות מקדימה.

ו-2 טוויטרים שאלה רמקולים קטנים שאני שם על הדאשבורד?

עכשיו, יש לי 2 רמקולים מאחורה שהם סתם רמקולים לא משו מיוחד.. להשאיר אותם או להעיף אותם?

כשאתה אומר שזה יהיה טוב עם ההגברה של הרדיו דיסק זה:

טוב מאוד אבל פשוט לא מקצועי?

או ככה ככה- לא להיט?

תודה.

פורסם

לא יודע לגבי הMDF ולגבי התקנה, אני התקנתי לבד אבל אני חושב שסביבות 200 ש"ח פלוס מינוס אל תסמוך על זה.

הקרוס אובר מומלץ שהוא לא יהיה בדלתות, מומלץ לשים בבגאז' או מתחת לדש בורד.

לגבי הרמקולים שהם המידים אתה שם בדלתות, את הטוויטרים אתה יכול לשים או על הקורות או על הדאש, אני חושב שללא מגבר אין כל כך הבדל אבל זה רק אני..

לגבי הרמקולים אחורה תשמע עם תשמע בלי ומה שנראה לך.

ועל ההגברה של הרדיו דיסק הוא יישמע טוב משמעותית יחסית לכל הפיוניר ודברים בסגנון, הכל תלוי מה הסטנדרטים שלך אני אישית אהבתי יש לרמקולים באס עמוק שיודע לרדת נמוך וטוויטר רך שלא צורח..אפשר להגיד שהוא טוב מאוד ולא מקצועי אבל ביחס למחיר אני חושב שהוא התמורה הטובה ביותר...

פורסם

בס"ד

אוקיי תודה רבה על כל העזרה!

אם למישהו יש מושג איך זה בדיוק הולך הקטע עם הMDF וכמה זה עולה אני ישמח שהוא יסביר לי.

תודה.

• תוכן חדש...