Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהורים טובים,

לאחרונה אבי התחיל להתעניין בהחלפת רכבו בחדש.

*נעזוב ברגע איזה סוג רכב וכו כי זה לא הנושא (יפתח על זה נושא אחרי שיהיה יותר כיון ברור)*

לאחר סבבה בדיקות מול בנקאים וכו הוא מצא משהו שנקרא "ליסינג האמריקאי"

ואף הביא לי קישור לאיזה אתר שמתעסק בזה -

http://www.prime-motor.co.il/

אני בודקתי את האתר ואני מנסה למצוא איזה ה"פאק" של זה או שאני פשוט לא מבין משהו ...

ולכן אני שואל... למי יצא להתעסק בנושא, מכיר מישהו שקנה או סתם יש לו דעות ושאר ירקות בנושא ...

כמובן הכל יתקבל בשימחה... ^^

תודה מראש ברק .ג.

המשך יום נעים!

פורסם

אם תשים לב לדקויות תראה שמדובר באותה הבחורה שעושה מאמצים רבים להשמיץ בכל פורום אינטרנטי אפשרי.

אני לא מנסה להגיד שום דבר על טיב המקום, אני פשוט מנסה להגיד שלא כדאי לקבוע בנחרצות על סמך בחורה אחת רעשנית במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם בוא תבדוק איך 0 מקדמה + תשלומים + תשלום אחרון לאוקטביה יוצא יותר זול מלקנות אוקטביה חדשה במחיר מחירון, מה - הם עובדים בשביל להפסיד ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחרי פגישה של כמה שעות + מגיע מתחום ההלוואות והמימון.

השיטה פשוטה ביותר, לוקחים מחיר מחירון מלא על הרכב.

מחלקים את ההלוואה ל 2 חצי משלמים את סכום ההלוואה+ריבית וחצי משלמים רק ריבית,

לאחר 3 שנים שנשאר 50% קרן בלבד, לפי החישוב זה מה ששוה הרכב באותה תקופ לאחר 3 שנים.

" החיסרון הגדול, אתה משלם מחיר מלא בלי שום הנחה מקבל רכב יד שניה (כי זה הרווח שלהם מול היבואן)ויכול להיות שאתה יכול לקבל את ההלוואה הזאת מהבנק לבד, ולקבל מחיר הרבה יותר טוב מהיבואן (הנחות וכד') לבד.

אני מקווה שהייתי ברור ועזרתי..

פורסם

מצטער אבל משהוא לא בסדר,

לדוגמא: מאזדה 3 ספיריט, מחירון 137000 (לפי האתר)

א: מקדמה 0 + 36 * 1490 (53640) + 68500 = 122140

ב: מקדמה 30000 + 36 * 1164 (41904) + 68500 = 140404

לא יכול להיות שלפי אופציה א המחיר יוצא פחות מהמחירון, דבר שני כל מי שלמד אפילו רק מבוא לכלכה יודע שערך הכסף נשחק אם הזמן אז איך יתכן מצב שבוא אתה נותן 30000 מקדמה ואתה משלם יותר על הרכב לאומת מצב שבו אתה לא נותן מקדמה בכלל?

לצערי גם אם הם לא רמאים הם פשוט לא יודעים להריץ עסק! בכל מקרה כנראה שהם יפשטו רגל לפני שתוכל לממש את קנית הרכב מהם.

טסלה 3 2022

• תוכן חדש...