Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לא יודע כמה מימכם מספיק וותיקים לזכור אבל היתי יותר פעיל כאן לפני כ-5 שנים...

בכול אופן ,טוב לראות שהפורום שמר על הרלוונטיות והחשיפה, ישר כח למנהלים.

ולעיניינינו,

כנראה מאוד שהרכב הקרוב שלי יהיה RCZ המדהים ורציתי לשמוע קצת המלצות על מה שהולך היום בשוק.

בעבר היתה לי מערכת SQL : JL Audio 12W7 ,Morel Elite,JL 1000.1,Alpine 310d,Opus 150.4

כולל איטומים בכול הרכב קבלים וחיווט High-end

היום אני מחפש מערכת יותר SPL שתיתן עוצמה בעיקר למוסיקה אלקטרונית 0(קומפוננט שמפיקים באס בחיתוך נמוך יחסית) וגם בלי להשתגע יותר מידי בבניות.

תקציב גמיש עד 30K.

תודה,

אורי

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהה, התקציב לא ממש מספק...

:lol:

לדעתי תצטרך להגיע למפגש אחד או שניים כדי לשמוע את הסטים הפופולריים היום, כי סתם להמליץ על משהו יהיה לירות באויר.

בתקציב הזה אפשר להרכיב כל כך הרבה מערכות, שאתה פשוט חייב כיוון ראשוני.

מתחדשת*

פורסם

תודה רומן כן היתי מגיע בעבר..זה עדיין מאחורי האיצטדיון?

תאמת שהקודמת שלי היתה בכלל באזור ה 50K אבל הגעתי למסקנה שהתמורה לכסף בין 30-50 היא דיי זניחה..

בכול אופן מה שהכי מדאיג אותי זה ה- HU שאפשר לשים ב RCZ,הם מתעלמים מסטנדרטים הצרפתים האלה.

יש למישהו מושג? אני חייב לדעת את זה לפני ההזמנה כי על זה תקום ותיפול הרכישה....

וגב הסיגנון שאני מחפש אלו מערכות שמתבלטות במוסיקה אלקטרונית משובחת...זה חותך בערך 70% מהשוק.

פורסם

זהו שאני גמרתי עם ההרפתקאות של בניות וכו' (מחליף רכב כול 2 שנים)

חוץ מזה שהיום הרכבים החדשים כמו גם ב RCZ שולטים על גם על הקונפיגורציה של הרכב מהמסך של ה HU

ואני באמת מעוניין לדעת איך מתגברים על זה?!

פורסם

ניתן לפרק את המערכת המובנת ללא המסך ולהתקין במקומה רדיודיסק אפטר מרקט

בבניה קוסטום או ע"י מסגרת רדיו אם בנמצא,או להשאיר הכול מקורי ופשוט לחבר פרוססור איכותי עם

מנחת כמו אודיסון ביט 1 או JBL MS8.

פורסם

טוב היום אני מדבר עם ששולת המלוכה :) אז נתחיל במלך:

קינג,נשמע מעניין, עד כמה אפשר לסמוך על פרוסספור (אני מוכן להתפשר במעט) מול HU אכותי?

בניית דש בורד לא באה בחשבון,ידוע לך מה מותקן ב RCZ?

ג'וניור, המטרה שלי היא להימנע מהפתקאות עד כמה שאפשר, מה שחובה כמו איטום כמובן שיעשה.

חשמל, תלוי אולי אפשר לפתור את לפעמים ע"י קבל והתפשרות בעוצמה.

זאת צריכה להיות מערכת שאפשר ברמת העיקרון,להעביר אותה בבוא העת לרכב אחר תוך אובדן מינימלי.

בכלל אשמח לשמוע על התקנות HIGH-END של חובבי אלקטורני(טראנס,האוס,שחורה)...

פורסם

ה MS8 עושה עבודה מעולה, ולדעתי יהיה פתרון נהדר. כמובן שאין תחליף ל HU איכותי, אך זה משהו שתמיד תוכל להוסיף בהמשך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלום שלום לך

אני זוכר את המערכת הקודמת שלך - זאת היתה הפעם הראשונה ששמעתי מישהו לוקח את האילייט ומוביל אותו לאופי צליל שיותר מזכיר מערכות בהירות ו"קרות" - הסט היה אצלך מאוד נקי.

אני זוכר שדווקא לא התחברתי לזה וחשבתי לעצמי עם האופוס הוא חלק מהעניין בתוצאה הזו - זה מה שאני זוכר מאז :oops:

-------- ונעבור להיום

אממממ מה אם הייתי אומר לך להתקין מידבאס 8 אינטש בדלתות ולהוסיף לחגיגה מיד 3 אינטש - וזהו...

או מידבאס 6 אינטש + מיד 3 עד 4 אינטש וזהו...

מה אם הייתי אומר לך להושיב את הכל על מגבר שישה ערוצים קלאס D שבקושי יתפוס לך מקום בתא המטען אבל יוציא לסט הזה את המיץ + סאב וופר שיעבוד על אותו המגבר בצורה טובה מאוד?

היית בוחן את האפשרות? היית מאמין לי? - כן, בלי טוויטרים בכלל.

אבל אם אתה מתעקש, טוויטרים בגודל של חצי שקל שיצטרפו לחגיגה הזו ביחד עם קרוס פסיבי על המיד 3 אינטש.

מה אם הייתי אומר לך לחסום את הקצה העליון של הסט ב16K הרץ וזה דווקא ישמע יותר טוב? היית מאמין לי?

לגבי הפרוססור - JBL MS8 או אודיסון ביט1 יעשו עבורך את העבודה.

--------- מה אם הייתי מזמין אותך לשמוע סט דומה באותו הסגנון עם רוב הרכיבים שאני מדבר עליהם?

בקיצור - דבר איתי בהודעה פרטית (לא יודע אם הלילה כבר אספיק לענות לך) ותתכונן לראות דברים שלא היו חמש שנים אחורה.

הרכיבים שאני מדבר עליהם יכולים להיות רבים - מה שעובר לי בראש בעיקר זה

L8 + L3SE + L1 כן - L1 המקורי... HAT סדרת לגטייה (אם אין מצב בכל זאת לבניה בדלתות בלבד אז הL6 במקום 8)

ואני יכול להמליץ לך על אודיסון תסיסס אבל בלי טוויטרים (גדולים מידי) בהנחה שהמיד שלהם יגיע יפה מאוד ל16K

וכנ"ל לגבי DLS סקנדינביה בלי הטוויטרים.

כנ"ל לגבי סיז פרפורמנס וגם כן אני מאמין שיהיה אפשר להסתדר עם הטוויטרים.

אפשר להמליץ על עוד דברים אבל אני מזמין אותך לשמוע L6 + L4 + L1R2 שעובדים על CARPC שמחובר ביציאה דיגיטלית לפרוססור ביט1 של אודיסון שמחובר למגבר העונה לשם לוויתן של ZED (מציע לך להריץ חיפוש...) ומונו של סאן דאון שמרים סאב של SEAS מסדרת לוטוס וכל הספקטרום במערכת הזו נגמר ב16K הרץ.

אני לא הולך לאמר בשום צורה שזו מערכת סופר דופר שמופר אבל אני אומר לך שזו מערכת מאוד מעניינת ואני מאמין שאם תגביר את הטוויטרים והמיד (או שבאמת תבחר ללכת רק על מיד ומידבאסים) על קרוס פסיבי, רוב הסיכויים שגם לא תזדקק בכלל להוסיף מונובלוק.

דבר איתי - שלח פרטית, אתה מוזמן בכיף לפני שאתה עושה החלטה כל כך יקרה, להתרשם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדי ואיפה פה ה-SPL ?

תשאל את אליקו - יש לו L8

וגם בנוסף לזה - הסאב שאורי יבחר וההגברה שלו ישלימו לו את כל הSPL שהוא צריך לרודסטר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אהלן חברים,

לא יודע כמה מימכם מספיק וותיקים לזכור אבל היתי יותר פעיל כאן לפני כ-5 שנים...

בכול אופן ,טוב לראות שהפורום שמר על הרלוונטיות והחשיפה, ישר כח למנהלים.

ולעיניינינו,

כנראה מאוד שהרכב הקרוב שלי יהיה RCZ המדהים ורציתי לשמוע קצת המלצות על מה שהולך היום בשוק.

בעבר היתה לי מערכת SQL : JL Audio 12W7 ,Morel Elite,JL 1000.1,Alpine 310d,Opus 150.4

כולל איטומים בכול הרכב קבלים וחיווט High-end

היום אני מחפש מערכת יותר SPL שתיתן עוצמה בעיקר למוסיקה אלקטרונית 0(קומפוננט שמפיקים באס בחיתוך נמוך יחסית) וגם בלי להשתגע יותר מידי בבניות.

תקציב גמיש עד 30K.

תודה,

אורי

ברוך השב!

מעניין מה תבנה הפעם.

לדעתי הדבר היחיד שהיה לוקה בחסר במערכת הקודמת שלך (זוכר נפגשנו באשקלון להשמעה?) זה הסטים שלא ממש מתאים לעוצמות מופרעות וה-DVD שאכל חלק נכבד מהתקציב.

בהצלחה בהמשך הדרך ותתחדש על הרכב היפיפה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...