Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיויק שנת 2001 ידנית. ההילוכים לא נכנסים טוב, בעיקר הילוך ראשון, שני ורוורס.

כבר החלפתי קלאץ', החלפתי שמן ברקס (במערכת הקלאץ'), וזה לא עזר סופית אלא רק שיפר במעט.

התופעות הן כאשר אני מנסה להכניס מגיר 3 ל2, הוא נכנס עד לאמצע, ולא הולך עוד, וכאשר אני מכניס אותו בצורה כזאת שומעים רעש של גלגלי שיניים שנתחנים, וזה קורה גם בראשון וגם ברוורס, אבל ב90% בגיר שני.

מה אפשר עוד לעשות בעניין ? ולא פחות חשוב, כמה זה יכול לעלות.

תודה מראש.

פורסם

בדוק שמן גיר כמו שהומלץ כבר. בנוסף נסה לבצע העברות אלה כאשר הרכב עומד במקום כבוי. אם אתה גם לא מצליח והקושי עדיין קיים אני ממליץ לגשת ולבדוק את הגיר לעומק ולראות אם לא קיימת בעייה במיסבי הגיר עצמם.

:)
פורסם

הייתה לי את אותה בעיה ברובר, עקב שמן גיר ששמו שלא התאים של פזגיר, לאחר החלפה למקורי MTF94 ההילוכים נכנסים בצורה חלקה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

שמעתי על כמה אנשים ששמו שמן גיר לא מקורי מהחברה והגיר התחיל לזייף אחר כך הם החליפו והכל הסתדר,

שמן גיר בהונדה סיוויק תמיד צריך לשים מקורי מהחברה כפול מחיר אבל שווה!

פורסם
נסה לבדוק את האפשרות של חופש מוגזם בידית ההילוכים.

אני יכול לבדוק את זה לבד, או רק מוסך ?

פורסם
תחליף שמן גיר זה פותר לך בדוק את הבעיה

למרות שהחלפתי לפני חצי שנה, אני יחליף שוב פעם ואז יעדכן פה (כי אני לא יודע מה המוסכניק שפך לשם אחרי החלפת קלאץ')

תודה לכולם !

פורסם

החלפתי שמן, יש שיפור קטן מאוד, אבל הבעיה עדיין קיימת, ומדי פעם כשאני מכניס להילוך השני ומשחרר קלאץ', ההילוך קופץ ממקומו וחוזר לניוטרל...

• תוכן חדש...