Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי פירסומת ששמעתי הפיאט פנדה עכשיו במבצע של 67 אלף שח לעומת היונדאי אי10 במחיר של 65 אלף שח.

כשהמחיר כמעט אותו הדבר, האם יש יתרון מובהק לרכב אחד על השני?

פורסם

בתכל'ס, אין הבדל ענק, בביצועים, בנוחות או בעלויות השוטפות. הפנדה היתה מובילת הקטגוריה עד לפני שנתיים בערך, כיום היא כבר מעט מיושנת אבל בסה"כ זה לא משמעותי - אף מכונית בסגמנט הזה לא מציעה חדשנות מרובה אלא בעיקר VALUE FOR MONEY ואת זה יש לשתיהן. שתיהן מכוניות שאמורות לתת אמינות טובה גם אם פשרות שהמחיר מכתיב באיכות ההרכבה משמעותן שאין מה לצפות פה שבגיל 3 כל הפלסטיקים יהיו שקטים ויפים כמו ביום שהורדת את הניילונים.

תעשה נסיעת מבחן בשתיהן, וגם בפיז'ו 107, ותראה מי הכי מתאימה לך.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
באין מה לצפות פה שבגיל 3 כל הפלסטיקים יהיו שקטים ויפים כמו ביום שהורדת את הניילונים.

.

בכל הפנדות שראיתי עד היום, כולל כאלה ענתיקות משנת 2005, הפלסטיקים נראו כחדשים. הם תמיד נראו זולים, אבל הם נראים גם אחרי 6 שנים כאילו הורידו מהם אתמול את הניילונים - וככה גם בפונטו ספייס שלי.

סוג עמיד של חומר כנראה, גם אם אינו משובח למראה או למגע.

פורסם

אני לא בטוח כמה פנדה חסכונית יותר מ I10, אם בכלל.

מלבד הבטיחות, החסרון המשמעותי ביותר של הפנדה הוא מרווח הפנים וסביבת הנהג בפרט. אני לא מצליח לשבת ולנהוג בה :shock:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, לא כולם אשמים שאתה טאויל :)

ד"א: הבנתי ממישהו, שהפנדה החדשה קיבלה מנוע אחר, מעט יותר חזק ממה שהיה קודם.

אני אישית מאוד אוהב את הפנדה, רכב מדליק וכיפי, אבל אין לי ניסיון עם המתחרים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...