Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון אני יודע מה שאני צריך אבל נשארה לי שאלה אחת חשובה

האם הגרנדה בעלת המנוע 1250 יותר חזקה מספייס 2006 מבחנית כוח וסחיבה עם מזגן

אני עכשיו מחפש

פונטו גרנדה 07-08 מנוע 1250

או

פונטו ספייס 06 הדגם הדינאמיק עם ה-80 כוחות סוס 16 שסתומים... (כמעט לא קיימות כאלה במצב טוב)

ובכללי הדינאמיק לדעתי עדיפה מבחינת איבזור וכוח אבל הגרנדה בעיצוב לוקחת ועיצוב בעדיפות שניה...

אז לשאלה הגרנדה חזקה יותר מהדגם הקודם שהיה האקטואל...???

פורסם

בוקר טוב,

הפונטו אקטואל זה הדגם הבסיסי של הפונטו, מנוע 60 כ"ס. לגרנדה 1.2 מנוע עם 65 כ"ס. מצד שני, הגרנדה קצת יותר כבדה ושוקלת 1000 ומשהו קילו לעומת הפונטו אקטואל ששוקלת משהו כמו 800-900 קילו.

אם חשובים לך הסחיבה והכוח אז אולי כדאי שתחפש את הדגם החזק יותר של הגרנדה (1400) או שתחפש רכב אחר.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

זו בדיוק גם ההתלבטות שקיימת לי לגבי הגרנדה - האם רכב ששוקל טון ובעל מנוע קטן של 1200 יוכל לסחוב היטב עם מזגן בנסיעות עירוניות בעיר עם הרבה עליות - חיפה.

כמו כן, האם הגרנדה בגרסה הידנית ועם מנוע 1.2 יהיה חסכוני בנסיעות עירוניות בחיפה או שאולי כדאי ללכת על אופציה אחרת אם אני בכיוון של רכב חסכוני בצריכת דלק.

ומה חשוב לבדוק כשאני קונה פונטו? על מה יש לשים דגש?

פורסם

גבירותי ורבותי הנכבדים. איטליה מלאה בדרכים הרריות, חלקן תלולות יותר מאשר העליות לחיפה ובכל זאת תראו שם גם גרנדה פונטו 1.2, גם פנדות ( חלקן מהמודל הקופסתי הישן בן לפחות שלושה עשורים עם מנוע 903 חלוש ) ועוד לא מעט מכוניות "חלושות" דומות. ולמרות שאני נמצא לעיתים שם, עוד לא ראיתי אוטו כזה שנתקע באמצע הדרך כי אין לו כוח לגמור את העליה.

פורסם

רועי אף אחד לא אמר שהם נתקעות בעלייה, מה שכן אמרו זה שהם חלשות בעלייה .

לפותח השרשור חשובה הסחיבה של הרכב בעלייה ולכן ההמלצה היא על אוטו חזק יותר .

פורסם

כמובן שנסיתי להמחיש נקודה בלבד, שהרי ברור שגם אופניים יכולים לטפס בעליה. והנקודה היא שאי אפשר לקבל גם חסכון בדלק וגם "סחיבה" בעליה כמו פרארי ( ושוב, רק המחשה, נא לא לקחת דברים כפשוטם ). הגרנדה פונטו מתמודדת עם עליות כמו מרבית המכוניות מסוגה. יתרונותיה העיקריים, מחיר נוח, מרחב פנימי מספק, איבזור סביר, נוחות בהחלט טובה, אחזקה שאינה יקרה וכן, חסכון בדלק.

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה תהיה צריכת הדלק של פונטו 1.2 בנסיעה עירונית בלבד?

לא נסיעה משולבת, אלא רק נסיעה עירונית הכוללת עליות רבות.

פורסם

מיואש מלחפש כבר חח

טוב אחרי שיחה עם אבא שלי נשארו לי 2 אופציות...

אחת גרנדה פונטו 2008, יד 1, 60 אלף ק"מ, מנוע 1300 הרגיל ידני מליסינג ב40 אלף

שניה פונטו ספייס 2004 יד 1, 56 אלף ק"מ, מנוע 1300 הדגם הכי מפואר (דינאמיק) אוטומט מפרטי ב30 אלף

אני צריך לבחור או להמשיך לחפש ספייס אחרת...

מצד אחד אני מעדיף ידני אבל מצד שני הספייס יותר חזקה מהגרנדה..

צריך את העזרה שלכם...

פורסם

אני אישית הייתי הולך על הגראנדה

יותר בטוחה

יותר נוחה

וצעירה ב4 שנים ב10 אלף הפרש (מאיפה מצאת כזו דרך אגב?)

:wink:
פורסם

אחת גרנדה פונטו 2008, יד 1, 60 אלף ק"מ, מנוע 1300 הרגיל ידני מליסינג ב40 אלף

שניה פונטו ספייס 2004 יד 1, 56 אלף ק"מ, מנוע 1300 הדגם הכי מפואר (דינאמיק) אוטומט מפרטי ב30 אלף

צריך את העזרה שלכם...

תבדוק טוב את שתיהן ( זמני טיפולים שוטפים + טיימינג , תאונות, שימוש בנוזלים מתאימים .. ) - ותבחר את זו שבמצב טוב יותר.

( קח בחשבון את ההבדל בשנים בין שתיהן ).

ואם תחליט ששווה לך לשלם 10K יותר על הגרנדה, אז לך על זה.

ואם לא, אז ספייס שנת 2004 עם 56K ק"מ - נשמע מציאה לא רעה בכלל.

בהצלחה

פורסם

אוקי תודה רבה לכם אני יותר בכיוון של הגרנדה בגלל השנתון הגבוה והמחיר

ודברתי עם הבנאדם בטלפון אמרתי לו מה עם המחיר אפשר לעשות עוד משהו

הוא אמר אפשר להסתדר במקום אז בכלל זה הדליק אותי...

ובקשר לבדוק את האוטו.. ברור אני לוקח את האוטו לבדיקה במכון טוב שאבא שלי מכיר ושם נראה הכל

אגב הגרנדה מליסינג אבל אחי אומר שזה לא נורא כי בכללי מה כבר אפשר להרוס במכונית אם אין תאונות או פגיעות...

עושים בדיקה ואם הכל טוב אין סיבה לא לקנות

תודה רבה לכולם אני מקווה השבוע להביא את האוטו...

פורסם

אל תהיה בטוח שאם לרכב לא היו תאונות אז אין מה שיהרס. הרי כולנו יודעים שברכבי השכרה / ליסינג לנהג לא ממש אכפת מהאוטו

ולכן ברוב הרכבים הללו הבלאי יהיה יותר גבוהה כדוגמת צמיגים שחוקים, ציריות, ברקסים וכו' שבבדיקה יימצאו תקינים אך בפועל יסתבר לך שלאחר זמן קצר תצתרך להחליפם.

ההמלצה שלי - חפש אחד פרטי.

פורסם

ההמלצה שלי - חפש אחד פרטי.

אין דבר כזה, פונטו ידנית פרטית.

הרכב הזה נכשל כ"כ חזק מבחינת השיווק שלו, שפשוט אף אחד לא נכנס לסוכנות וביקש גרנדה פונטו ידנית.

אם היית מדבר איתי על הגירסא הרובוטית, עוד היה סיכוי. בידני? לא.

• תוכן חדש...