Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אודיו זה לא משהו שאני מתעסק איתו (קומפננט?קואקסלי?ערוצים?). המערכת שהגיעה מהמפעל נדפקה אחרי שיום אחד הרמתי את הווליום כנראה יותר מידי ועכשיו היא מעוותת צלילים.

אני מחפש אופציה שפוייה כדי שאני אוכל להנות ממוזיקה כשאני בנסיעה. יתכן וה800 שח לא ריאלי - אני לא יודע כרגע.

התקשרתי לכמה בעלי חנויות מומלצים והבנתי שהמבחר עצום ואין לי מושג לגבי כל מיני מונחים שנזרקים לאוויר.

אני מניח שאני זקוק לרמקולים וכנראה גם פאנל רדיו (אחד עם בלוטות' בשביל המוזיקה יהיה מצויין גם על חשבון הדיסק!)

אני אשמח עם תוכלו לתת לי מפרט עם הסבר קטן לגביו והיכן אני אוכל להתקין אותו.

אני בונה על המקצוענות של אנשי הפורום כי במקרה זה אני מניח שחסר לי ידע נרחב בתחום.

תודה.

פורסם

במידה ואתה מחפש רדיודיסק+רמקולים+התקנה, התקציב שלך באמת לא ריאלי.

בשביל לכוון אותך יותר טוב:

איזו מערכת מותקנת אצלך כרגע?

אילו רמקולים?

מה אתה שומע בעיקר?

מוכן לקנות גם ציוד משומש (יותר זול, אולי עם אורך חיים קצר יותר)?

מתחדשת*

פורסם

איזו מערכת מותקנת אצלך כרגע?

אורגינלית מהמפעל.

אילו רמקולים?

אורגינלים מהמפעל.

מה אתה שומע בעיקר?

אינדי, פופ, רוק, פולק (לא טכנו לא היפ הופ)

מוכן לקנות גם ציוד משומש (יותר זול, אולי עם אורך חיים קצר יותר)?

כן. אם הוא תקין

אני לא יודע כמה העסק יקר. אין לי דרישות בשמיים. רק רוצה לשמוע מוזיקה בכיף.

פורסם

שאלה נוספת: למה כתבת שאתה צריך בלוטות, בשביל המוזיקה?

יותר זול (ונוח לדעתי) לרכוש HU (רדיודיסק) עם כניסת USB, ולהשאיר DOK מחובר באופן קבוע ברכב.

מתחדשת*

פורסם

אין יותר קל מחיבור בלוטות מהאנדרואיד למערכת. בלי כבלים - בלי משחקים. אין לי דיסקים וגם לעולם יהיו לי. הפורמט הזה מת. אפשר להוריד אותו בשביל להוזיל עלות. ראיתי אחד של clarion כזה

פורסם

לגבי רמקולים בתקציב בסיסי, הייתי הולך על טמפו של מורל מקדימה, ואותו דגם רק 6X9 מאחורה.

לגבי HU תעשה סקר שוק, ותעלה לפה את הממצאים שלך כדי לקבל הכוון מדויק יותר.

מתחדשת*

פורסם

למה אתה מתכוון בHU?

הצעה של אודיו קינג מהפורום לפני 3 שבועות

טוב ,בתקציב הנ"ל זה להוציא מים מן הסלע.

Sony MEXBT2700

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726951

TSA6963E Pioneer

בנוקאווט אתה מקבל גם טוויטרים מתנה ,תתקין את ה-6X9 על המגש האחורי ואת הטוויטרים על הדש בורד.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725980

פורסם

יחידת ראש, Head Unit.

לגבי הרמקולים, אני עדיין טוען שבתקציב בסיסי מורל נותנים את התמורה הגבוהה למחיר, גם אם הם עולים קצת יותר מהמתחרים שלהם.

מתחדשת*

פורסם

אני מצטרף להמלצה של רומק- מורל טמפו נותנים את התמורה הגבוהה ביותר למחירם, לדעתי.

הר"ד של סוני שהוצע לך, שמחירו באזור ה- 600 ש"ח, בשילוב עם קומפוננט קדמי של מורל מדגם טמפו, שמחירם כ- 450-500 ש"ח יעמידו לך איכות והנאה מירבית בסכום הזה, ויאפשרו לך מקום להשתדרג בעתיד, אם תבחר בכך.

קרא על היתרונות של קומפוננט (מערכת רמקולים בה וופר וטוויטר אשר כל אחד מנגן תחום תדרים אחר הנקבע ע"י קרוסאובר), אל מול קואקסיאל (רמקול שבו הטוויטר מובנה על הוופר ובכך כל טווח התדרים מתנגן מיחידה אחת).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...