Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסלד ברכב מכוון ל770 הנפילות מגיעות גם עד 715 סלד, נשמע לך תקין? לי לא.

אגב הרמתי קצת סלד כי אחרי הרכבת תושבת גיר ותותבים מחוזקים התחילו קצת ויברציות עכשיו הכל מרגיש די רגיל מבחינת וויברציות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני צריך לבדוק את המצבר גם, זה מצבר עלום שם 55 אמפר, אני לא יודע אם זה קשור אבל הנעילה אצלי גם קצת משתגעת, מה שלא היה בעבר ומופיעים לי תקלות של זרם חלש מידי בדלתות האחוריות שלפעמים לא ננעלות או לא נפתחות.

אביתר,

בעיית נעילת דלתות בפתיחה או בסגירה, זה סימן ראשוני למצבר גוסס, כאשר לאחר מכן באות בעיות התנעה.

כל מערכת החשמל "משתגעת" וזה בהחלט יכול גם להשפיע על יציבות הסל"ד.

אכן תבדוק את המצבר (טעינה, מתח בעומס...).

פורסם

אביתר מה שאתה מתאר יכול לנבוע מיניקת אוויר מצינור וואקום.

אני מציע לך להחליף אותם, אתה לא תוכל לזהות אם יש בהם חור קטן.

קובי

פורסם

מחר אני יעשה בדיקה למצבר נראה מה הוא מספר :)

קובי כל הצנרת של הנשמים + גדישה, חדשים ואין מהם בריחה, בריחה יחידה שאני חושב עליה היא מהשסתום PCV שאולי הוא מעביר אני אבדוק את זה.

אולי גם בצנרת של ה-N249 יש בריחה, מה יהיו התסמינים של זה?

יריב עם מזגן התופעה לא מופיעה..

פורסם
חבל שתהפוך חצי אוטו בשביל לפתור בעיה שהיא לא בעיה.

זה האופי של המנוע ואני לא מכיר 1.8T שאין לו את הירידות ועליות סל"ד האלה (ממש בקטנה כן ?).

לי לא מוכר התופעה הזו,אצלי הסל"ד יציב פלס באיביזה,תמיד היה ככה שהאוטו נקי מתקלות ובעיות.

פורסם

בעיקרון אני לא חושב שהתמונה מתאימה אבל זה החיבור של הצינור וואקום במצערת רגילה.

כשאני ניקיתי את המצערת(הרגילה) החלפתי גם את הצינורות וואקום, הוא מתחבר לניפל ומגיע גם לסעפת ומתחבר למחשב הרכב.

אני לא יודע איך זה במצערת אלקטרונית.

מצערת.jpg

קובי

פורסם

אביתר תכניס לחץ אוויר לכול המערכת כדי לשלול בריחות סופית,אחרת הכול ניחוש איזה צינור יכול להיות שבורח.

פורסם

איך אתה יודע שאין בעיה בצינור?

אני מציע לך להחליף אותו, החלפת כל הצינורות עד למחשב הרכב לא תעלה לך יותר מ20 ש"ח.

קובי

פורסם

עשיתי כבר בדיקת לחץ לכל הצנרת והכל תקין.

אני יעבור שוב על הצנרת וואקום שיוצאת מהמצערת בשביל להיות בטוח מהכיוון הזה.

נתקדם לאט לאט עד שנמצא את הבעיה!

פורסם

כן אני יעיף את המצבר HI ENERGY המעפן שיושב אצלי כבר שנתיים !

מישהו יודע מה ההבדל בין מצברי וורטה, יש את אלה עם המכסה הכחול מה שאני מכיר, ויש את מצברי STAR UP משהו ורשום שהם גם של וורטה.. מוזר משהו.

מה הסיפור שלהם?

• תוכן חדש...