Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי דין ודברים עם אורנג', החלטתי ללכת איתם הפוך על הפוך.

אני רוצה לרכוש בלאקברי 9700 מחנות של חבר, בעלות של 1600 ש"ח, ולקבל מאורנג' החזר על המכשיר, ובמקביל לקבל מהם תוכנית של דקות +SMS + BBM

מה החוק אומר בנוגע לזה?

מתי אמורים לתת לי החזר ומתי יכולים לדחות אותי?

פורסם

ההחזרים מותנים בהצטרפות לאחת מתכניות התעריפים שבמבצע בתשלום חודשי קבוע ובכפוף לתנאי התכנית

זה שוב מחייב אותי להכנס לתוכנית כלשהי של XXX דקות + XXX אסמס + BBM ?

לכמה חודשים אני מחויב? 18 ? 36 ?

פורסם

אני קניתי אן 8 בחנות פרטית. למחרת התייצבתי בסלקום עם קבלה שכוללת את השם שלי. אני מקבל כל חודש החזר 80 שקל למשך 36 חודשים. זה יוצא הרבה יותר ממה שקניתי את המכשיר. אני יכול להתנתק מתי שבא לי ללא שום התחייבות. לקוח פרטי. יוצא לי חבילת 1200 דקות ו1200 הודעות ב209,אינטרנט ללא הגבלה במהירות מגה ביט ב49 והחזר של 80. סה”כ 178 בחודש.

פורסם

ההחזר הוא רק אם אני עושה מסלול חדש? או שגם אם כבר הייתה לי חבילה לפני ואח"כ קניתי מכשיר אני יכול עדיין לקבל את ההחזר?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

מתעלק על השירשור

תיכננתי לקנות את HTC DESIRE HD בחנות פרטית ולעשות תוכנית של חבר

ב169 שח ולקבל 700 ו700 SMS

בעת ישיבה עם נציג השירות של אורנג בתל אביב הוא אמר לי שתוכנית חבר לא נכללת בחוק ניתוק זיכה

בגלל שמקבלים מכשיר ב1 שח אמרתי לו שאינני מעוניין אני רוצה רק ניתוק זיכהעל הדיזייר

האם זה חוקי? לשלול את חוק ניתוק הזיכה .הם נותנים ניתוק זיכה רק על כמה תוכניות שלהם

קשה באימונים קל בים

פורסם
אני קניתי אן 8 בחנות פרטית. למחרת התייצבתי בסלקום עם קבלה שכוללת את השם שלי. אני מקבל כל חודש החזר 80 שקל למשך 36 חודשים. זה יוצא הרבה יותר ממה שקניתי את המכשיר. אני יכול להתנתק מתי שבא לי ללא שום התחייבות. לקוח פרטי. יוצא לי חבילת 1200 דקות ו1200 הודעות ב209,אינטרנט ללא הגבלה במהירות מגה ביט ב49 והחזר של 80. סה”כ 178 בחודש.

באורנג' הבנתי שאם אני רוצה חבילת דקות אני חייב להתחייב לשנה וחצי או 3 שנים. האם זה נכון ?

שים לב לעוד משהו:

* ההחזרים מותנים בשימוש חודשי בשירותי הרשת בסך 149 ₪

אורנג' נותנים לי סך הכל 49 ש"ח החזר על מכשיר שהעלות שלו היא בין 1100 ל-1700 ש"ח (הבלאקברי שלי עולה 1600)

לא יצא חוק שאומר שאי אפשר לחייב אותי למספר חודשים ?

פורסם

לפי מה שהבנתי אורנג' כבר לא טורחת לשלוח נציג "שימור לקוחות" ללקוח שרוצה להתנתק, פשוט מוותרים עלייך ונותנים לך ללכת.

לשם שינוי זה לא משחק לטובתנו...

פורסם

asaf41,

מה שהוצע ל"חבר" הוא תוכנית שאינה מוצעת לציבור בכללותו אלה לחוג סגור.

היות וכך, הם יכולים להחליט מה שהם רוצים, כי מדובר בסיכום מול "חבר" (כביכול סוג של מכרז).

החוג הסגור יכול להחליט ללכת על העיסקה המוצעת לו, או ללכת על עיסקה המוצעת לכלל הציבור בתנאים המוצעים לכלל הציבור.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חבר, טעות בידך.

אתה תקבל מקס' את הסכום הרשום על הקבלה.

לדוג', אם המכשיר עלה 800 ש"ח (זה בסדר, אני יודע שהרבה יותר 8) ), תקבל את 80 השקלים למשך 10 חודשים ולא למשך 3 שנים. שים לב לכך.

ונסיים כמנהג נחמיה שטרסלר, "ו.....................שלא יעבדו עליכם"

פורסם

טרנספורטר,

יותר מידי זול לאדם פרטי בודד.

לא שאני אוהב את הבלאקברי, אבל במחיר כזה, לא הייתי חושב הרבה.

תבדוק טוב טוב מה כתוב באותיות הקטנות וגם בגדולות.

לדעתי, חסר משהו במרכיבי התשלום.

מלמדים אותם להתנסח בלשון כזאת שאתה מבין דבר אחד כשבעצם הם אמרו דבר אחר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...