Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המושב של הנהג לא ממש נח ולא נעים לנסיעה מעל חצי שעה - יש דרך לשים משהו על המושב או אפילו להחליף את המושב לגמריי כדי שהוא יהיה נוח?? המלצה על כסא או ריפוד אורטופדי או איזה פטנט לשים משהו על המושב שיהיה יותר נוח?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

המושב של ד"ק גב לדעתי לא נוח והוא גם עולה איזהב מאתיים שקל ואפילו יותר ,יותר פשוט ללכת לפירוקייה ולקנות כיסא מדגם מתקדם יותר למשל כמו הליאנה או אס איקס 4 ,בזמנו קניתי שתי כיסאות של מאזדה שש חדשה לקחו לי בפירוקייה שלוש מאות שקל על כל כיסא.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
יש את המושב של ד"ר גב שמיועד בדיוק למצב הזה. והאמת שאני שם סתם כרית מרובעת שטוחה על המושב וזה משפר את הנוחות.

הבעיה זה לא על מה שאתה יושב זה התמיכה לגב שלא נוחה פשוט.

מה זדומרת מה אני הולך לפירוקיה ומבקש כיסא של ליאנה או SX4 וזה בכלל חוקי להרכיב אותו ברכב שלי?

וגם אם אני מוצא כזה כסא איכותי וטוב איך אני בדיוק מוציא את הכסא מהרכב שלי ומתקין כסא חדש?

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

קודם כל חוקי להחליף כיסא לכיסא של דגם אחר בלי שום בעיה ,דבר שני אתה הולך לפירוקיית מכוניות רואה איזה ליאנה או אס איקס , בתנאי שיש אחת בזאת בפירוקייה ,אם אין תחפש בפרוקיות אחרות ,דבר שלישי יש ארבע ברגים מתחת לכסא שלך אתה מפרק אותך בדיוק חמש דקות והופ הכיסא בחוץ אתה מודד את מרווח הברגים וגם כך אתה עושה בכיסא שאתה רוצה לקנות כי יש מצב שלא יתאים ,אם מתאים מרווח הברגים אתה מרכיב את הכיסא החדש וזהו.

פורסם

מה אתה אומר הבאת לי אחלה רעיון ועלה לך כסא חדש רק 300 שקל? או שמצאת של רכב מושבת ששכב שם שנים?

מישהו פה ישב פעם על כיסא של ליאנה או SX4 וזה כסא נוח? אני מאמין שהSX4 איכותי אבל למצוא כזה רכב בפירוקיה זה בטח נדיר. והאופציה של כיסא של דר גב על המושב פחות טובה?

פורסם

תראה הבלנו שלך כבר לא צעירה וישבו על הכיסא שלה לא מעט זמן אז ככה שכל כיסא כמעט יהיה יותר נוח מהכיסא הנוחכי שלך כרגע ,את הכיסא שאני קניתי לא היה מאוטו שעמד שנים אלה ממאזדה שש שהייתה על הכביש בדיוק איזה שלוש חודשים עם תאונה מאחורה ככה שהכיסאות נשארו שלמים ואני קניתי אותם

פורסם
הבעיה זה לא על מה שאתה יושב זה התמיכה לגב שלא נוחה פשוט.

אבל אם אתה מגביה את עצמך בעזרת כרית, גם התמיכה של הגב משתנה. אני חושב שמה שקרה אצלי זה שהמושב התיישן והריפוד שקע ואיבד מהגמישות, וגרם לישיבה נמוכה יותר והתמיכה בגב נמצאת פתאום במקום גבוה יותר . תנסה לבדוק עם סתם כרית מהבית אם זה מצליח לשפר במשהו.

פורסם

טוב התקשרתי לכמה מוסכים מורשים של סוזוקי - אף אחד לא שמע על הדבר הזה וכנראה שאף אחד גם לא ניסה..

אף אחד לא יכל לתת לי תשובה האם המסילות של הבלנו יתאימו לכיסא של ליאנה או SX4

ואמרו לי שם לא יתאים אפשר עם קומבינה לרתך וכדומה..אבל נראה לי שזה פחוץ מומלץ לא?

בעל מוסך אחד של סוזוקי מחיפה אמר לי שאפשרי לרתך אבל בזמנו כשהוא נהג על באלנו הוא השתמש בכיסא אורטופדי של ASFIR מישהו שמע על הכיסאות האלו? http://www.asfir.co.il/chairsProd.asp?Cat_ID=1

והאם ידוע איזה כסא מהדגמים שלהם יתאים לרכב שלי?

נראה לי שאם אני מסתדר על כסא כזה שיהיה נוח זה יהיה מעולה. במקרה הכי גרוע מצידי אפילו להביא מושבים הכי נוחים בעולם מעור של רכב אמריקאי ולהקתין ברכב עם זה חוקי הבעיה היחידה שלי עם הרכב הזה זה המושבים מכל השאר אני מרוצה ממש.

אם יש למישהו נסיון עם אספיר אשמח לשמוע.

פורסם

היי יש למישהו עוד דעה או עצות בקשר למושבים של אספיר או מושב אורטופדי אחר?

יאללה אין לי מזל עם הרכב הזה..גם גנבו לי את הטסות והיום אני רואה שריטה על החלון השמאלי של תא הנוסעים..

יש דרך להוריד שריטה משמשת החלון? אני לא מבין מה אנשים נטפלים לרכב כזה ישן? :cry:

אני חושב שזה בגלל שהרכב שלי הוא הרכב הראשון שחונה ברחבה כזו של בתים פרטיים ומעל הרחבה הזו יש ספסל שיושבים בו כל מיני בני נוער מלוכלים..אז הרכב שלי הם הרכב הראשון שהם רואים בעניים כשמשעמם להם ואז נטפלים אליו..

חשבתי שאולי השריטה הזו מלחות והקור אבל אין היא לא יורדת ממש מעצבן.

אין לי ברירה חוץ מלהחנות את הרכב ממול לבית שיהיה מוסתר כזה ולא הרכב הראשון שהם רואים ממש נבלות.

• תוכן חדש...