Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז היום זה היה השיא , ברשותי קליאו B שנת 2000 ידנית 1.4 , ונסעתי לת"א הבוקר על מהירות של 90 קמ"ש כשהאוטו עוד לא הספיק להתחמם ופשוט כל פלסטיק ברכב עשה רעש ושומעים את המנוע עובד גם במהירות של 90 קמ"ש , ואני רק קמתי ומה רציתי סה"כ? קצת שקט ?! גם אחרי שהוא התחמם זה המשיך !!

ב80-90 עוד שומעים את המנוע עובד , יאלה ניחא . אבל במהירות של 100 ומעלה כשהטורים כבר על 3 אלף זה כבר בלתי נסבל ! (ואני לא מדבר בכלל על מעל 100 קמ"ש) .

בקיצור בזמן האחרון הרעשי פלסטיק הוסיפו לבוא מכל מיני מקומות בדש בורד ובקורות הקדמיים , בנוסף על הרעש מנוע המעצבן , קיצור בידוד רעשים על הפנים .

השאלה היא שאני לפני צבא וחשבתי לשמור את הרכב לצבא כי הוא חסכוני והכל וכי הוא מטופל מא-ת בלי בעיות מכאניות , וכי למכור ולקנות משהו בתקציב דומה לא ריאלי בכלל בהתחשב במצב של הרכב הנ"ל .

מה עושים כדי לאטום את כל הרעשי כביש - מנוע - קרקושים ? מגביל תקציב עד אלף ש"ח ואולי יותר אם התוצאות יהיו שוות את זה ויהיה לי שקט סופסוף אז מוכן להשקיע יותר .

תודה על זמנכם ועזרתכם .

פורסם

כשאמרתי מטופל מא-ת הכוונה הייתה שכל הטיפולים אני מבצע לפי הספר ובזמן ולא חוסך בכלום וחוץ מזה הרכב נוסע בלי בעיות כלשהן והכל עובד .

הבעיה היחידה כאן שהבידוד רעשי מנוע - כביש גרוע ביותר , ושאלתי איך אפשר לסדר את זה ובמה בכלל הבעיה כי אולי במקור אפילו הרכב מגיע ככה רועש ( הרכב אצלי חצי שנה ) .

רוזנר - סליחה על הבורות אך מהם מיסבים ? ביצעתי חיפוש אך בכל זאת לא הבנתי במה מדובר

פורסם

האמת שהיה לי אבל זה הוחלף באגזוז חדש .

יש לציין שהקרקושי פלסטיק באים והולכים וזה לא דבר קבוע , אך רעשי המנוע,הכביש,והרוחות הם קבועים במהירויות גבוהות.

נגיד 100 קמ"ש יציב כשהסל"ד עומד על 3אלף , הרעשים בלתי נסבלים כי בעיקר שומעים את המנוע חזק .

ונגיד פעם בדקתי על 140-150, ווואלה כאן כבר אפשר לשים פול ווליום מוזיקה ולא לשמוע כלום ממנה (ואל תגידו לי אז תשפר את המערכת) .

פורסם

אם ב 140-150 קמ"ש אתה לא שומע את המוזיקה אז אל תשפר את המערכת, תוריד את הרגל מהגז אתה עובר על החוק :)

אם אתה רוצה רכב שאתה נכנס אליו וכל מה שאתה שומע בזמן נסיעה זה "פססססס" עדין כזה אז תקנה רכב משנתון יותר מתקדם כי חבל להתעסק בכל השטויות האלה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אם הייתה לי את האפשרות אז באמת שמזמן הייתי קונה משהו טוב יותר אך במצב הנתון מתאפשר לי רק לשפר את הרכב הנוכחי .

האמת שגם בזמן האחרון הוא ניהיה עגלתי יותר , כנראה פשוט נמאס לי מהרכב הזה ואני סתם מחפש מה לשפר בו כדי שיהיה לי מהנה יותר לנהוג בו .

• תוכן חדש...