Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדי לחבר מגבר? או להגביר ישירות מהHU? ייעוץ.

snorlax
שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

ברשותי HU של LG , דגם 7900N, כולל בלוטוס ויואסבי..

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730302

כרגע ברכב מחוברים 2 זוגות רמקולים שהם :

זוג קומפוננטים קדמיים Powerbass s6c,

http://www.powerbassusa.com/s-6c-65-components

וזוג רמקולים אחוריים בדלתות Rockford Prime 6.5, 40 וואט אר אמ אס.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746861

המצב כרגע הוא כזה, כל ארבעת הרמקולים מחוברים ישירות לHU, ומוגברים על ידו.

ברשותי מגבר שני ערוצים AUDIO LOGIC AL500, מגבר ישן אך טוב, שעליו קיבלתי רק ביקורות טובות בפורום. המגבר תקין לגמרי.

עכשיו השאלה היא כזו, האם כדאי לי לקנות קיט חיבורים פשוט ב100 שקל ולחבר את המגבר בכדי להגביר את הקומפוננט, או להשאיר אותו מחובר לHU? רבים אמרו לי שהקומפוננט הנ"ל אינו מיועד לעבודה עם מגברים, וכדאי להגבירו דרך הHU בכדי שלא ישרף, אך מצד שני המליצו לי לחבר מגבר חלש ולכוון אותו.

האם אני ירגיש הבדל כלשהו באיכות/עוצמה? מה אתם ממליצים לי לעשות?

דרך אגב, הרכב הוא היילקס ויגו 09, אם זה משנה. תודה

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול, אם אתה מרוצה מהסאונד, איך שהוא נשמע היום, תרד מזה, מיותר.

מה שכן, אם אתה לא מרוצה וחושב שיש מקום לשיפור, אתה בהחלט תרגיש שינוי כשתחבר את המגבר, ובמידה ואתה עושה את זה, תשקול אולי לחבר את הקופננט הקדמי למגבר כך שמאחורה תקבל, עד כמה שאפשר כמובן, קצת נפח ובאס.

מאוד חשוב לשמור על כיוונים נכונים, לא רק כדי לא לשרוף את הרמקולים, אלא, גם כדי לא לגרום לנזק.

אל תתקמצן על קיט למגבר, תקנה משהו בסדר גודל זול יחסית, אם אתה לא חושב שיש מקום ליותר, אבל אל תלך על הזול ביותר.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בחנות כלשהי שאני קונה בה יש מספר קיטים שונים, אחד במחיר של 69 שקלים ואחד במחיר 99 שקלים.. אני תכננתי ללכת על היקר יותר ולהתקין איתו.

עכשיו זה מה שתכננתי לעשות, לחבר את המגבר ואליו לחבר את הקומפוננטים הקדמיים. וכן, אני חושב שיש מקום לשיפור בסאונד. תודה לך על התגובה המהירה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קיט להתקנה ב 69 שקלים? זה זול מעניין איזה סוג זה. אם אתה הולך למתקין לפעמים גם אין צורך בזה. יש להם בדכ' גלילים של כבלים למתח וכל מה שנשאר לך זה לרכוש זוג כבלי RCA איכותי.

אבל 69 ש"ח זה ממש זול ..

עריכה:

תוספת, קטנה כל עוד אתה שומע בעוצמות נורמאליות ,אין סיבה שתהרוס את הרמקולים המגבר של של היחידת ראש הזאת יכל להיות טוב יותר בלשון המעטה, והוספה של מגבר תעשה רק טוב לסאונד , הוא אומנם מסוגל להזיז שתי זוגות רמקולים אבל לא בצורה שמניחה את הדעת לאוהבי מוסיקה. (אולי לשמוע קצת חדשות ותוכניות מלל )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.. ד"א יש גם קיט ב40 שקל גם כולל פיוז כבלים RCA והכל, אבל זה זול מדי D:

החנות המדוברת נמצאת בנצרת..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה, מיקום המגבר חייב להיות במקום מאוורר וכד'? מבחינת זה יש לי בעיה, המגבר מתחמם מאוד? תודה מראש לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר צריך להיות במקום בו יש קצת אויר.

לא מחייב מרחב של מטר מכל כיוון, אבל גם לא סגור בקופסה קטנה ואטומה.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי הבנתי תודה, אני צריך עכשיו תשובה חד משמעית, יהיה הבדל גדול בעוצמה? ישימו לב להבדל? תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...