Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב,

אז ככה אני סטודנט וסוף חודש הבא אני מתחיל לעבוד. ככה שיש לי כמה דרישות מהאוטו והם:

1. אוטו קטן אמין ועם הכי מעט תקלות

2. צריכת דלק נמוכה

3. שנתון כמה שיותר גבוה עם ידיים כמה שפחות

4. לא פחות חשוב, אוטו שנראה צעיר

בעצם לא חידשתי כלום למה שאנשים בדרך כלל מחפשים.

אבל חשוב לציין שאני הולך לנסוע מחיפה לכרמיאל ובחזרה, נסיעה של בערך 50 דקות (55 ק"מ)

לצד נסיעות שגרתיות בתוך העיר.

בסוף הגעתי למסקנה שאני רוצה פולו או איביזה (עם עדיפות לאיביזה), ויש לי שתי אפשרויות שעומדות מולי כרגע

1. לקנות פולו אוטומטית שנת 2008, לשעבר ליסינג עם 100,000 ק"מ ב 55,000 ש"ח פלוס/מינוס

דרך חבר של אבא שמסדר לי את המחיר הזה.

2. להוסיף עוד 35,000 ש"ח וללכת על המבצע של האיביזה ולקנות אוטו חדש,

וככה אני גם אהיה עם ראש שקט לגבי תקלות ומצבו של האוטו.

עוד שאלה קטנה, מהי צריכת הדלק של פולו אוטומטית מהשנתון הזה?

והאם היא באמת שווה במחיר הזה על האיביזה?

תודה לעוזרים.

פורסם

אם אתה מדבר על המנוע של ה1.4 אז צריכת הדלק היא בערך 1:13.5

תעשה נסיעת מבחן על הרכב לפני שאתה קונה באיזור שאתה קונה, הרכב לא חלש פשוט מבחינת כוח המנוע 1.6 מוצלח הרבה יותר.

אני אישית לא הייתי קונה את הרכב מליסינג שנת 2008 עם 100K ק"מ כי מתי שתרצה למכור את הרכב תצטרך להוריד משמעותית את המחיר בגלל שרוב האקזמפלרים שיהיו איתך בלוח בטוח יהיו פרטיות ועם ק"מ נמוך מאוד כי המון רכבים כאלה נמצאים כרכב שני בבית ולא נוסעים הרבה (אתה יכול לפתוח לוח ולראות שהם עושים בממוצע 10K בשנה) אבל מצד אחד אתה קונה במחיר זול ממש ומוכר במחיר זול ממש ככה שזה מתקזז אבל בכל זאת אני אישית לא הייתי הולך על זה.

הסיאט איביזה נראית טוב, מנוע חזק יותר, ידנית אם זה לא מפריע לך וזה אוטו חדש מהניילון שזה חלום ללא ספק!

נ.ב

סביר להניח שגם האיביזה לא תהנה משוק חזק אם זה בכלל מעניין אותך

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

תודה לך על העזרה.

כמה דברים, ראשית אני כן מעדיף אוטו ידני ואפילו רצוי. אני פשוט לא מת על גיר אוטומט

שנית אני מתכוון להחזיק את האוטו למנימום שנתיים, אבל אם תיפול ההחלטה על רכב חדש

אז ברור שאני ארצה להחזיק אותו יותר..

רק משהו אחד לא הבנתי וזה כן יעניין אותי, למה אתה חושב שהאיביזה לא יהיה לה שוק חזק?

פורסם

^^ אולי לא הבנתי אותך נכון

ההשוואה היא בין שתי האופציות שעומדיות מולי כרגע והן פולו 1.4 אוטומטית שנת 2008

או איביזה חדשה מהמבצע.

פורסם

יש לא מעט פולו עם גיר ידני , עדיף לרכוש רכב עם גיר ידני ,יד ראשונה פרטית מאשר לרכוש רכב מליסינג.

תא הנוסעים באיביזה מודרני יותר, התנהגות כביש טובה בהרבה.

תא הנוסעים בפולו מרווח יותר.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

עדכון קטן,

היום הייתי בסוכנות של סיאט ופולקסווגן

רציתי לקחת איביזה חדשה 5 דלתות אבל נשאר להם רק קופה ובדגם הזה אני לא מעוניין

אחר כך נכנסתי לסוכנות של פולקסווגן וגיליתי שהם גם מוכרים פולו 5 דלתות ידני 1.4 ב 90,000

שזה מאוד מתאים לי. ואני עכשיו בדילמה קשה

האם לחכות בתקווה שמישהו יבטל הזמהנה של איביזה רגילה או לקחת פולו בלי לחשוב פעמיים?

חוץ מזה אני אשמח לקבל חוות דעת על פולו ידנית חדשה.

פורסם

^^^

אני מסיים לימודים סמסטר הבא בעיקרון

חוץ מזה אני בן 28 ואני מתכוון להחזיק את הרכב לפחות ל3 שנים+

לך תדע מה יקרה בתקופה הזו..

• תוכן חדש...