Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכן שלי נוסע עם שירוקו כמו שלך וצ'יפ של REVO והוא ממש מרוצה.

אני לעומת זאת נוסע על AUDI A3 2008 DSG 1.8T וצ'יפ של אפסולוט ואני מאוד מרוצה.

לך פשוט לכל סדנא שמשווקת את הצ'יפים ותבקש גרסת ניסיון, מה שיותר מתאים לך תקח.

חוץ מזה, הנושא ממש ממש חרוש. תעשה חיפוש ותמצא מספיק תרדים על הנושא..

דוד.

1.8TSI

פורסם

ריבו נחשב להכי קיצוני-220 כ"ס.

מבחינת מומנט כל החברות דיי זהות 30-32 קג"מ.

כמו שקודמי רשם, גש לסדנאות ובקש גרסאת נסיון.

Got To love It

פורסם

אני ממליץ לך לפנות לפורומים בחו"ל שם יש להם קצת יותר נסיון עם ציפים שמותקנים ברכב כמו שלך , שם יש אנשים שהתקינו ציפ והחליפו לציפ של חברה אחרת כך שהם מגיבים על ההבדלים ועל השינויים בין ציפ לציפ ממקור ראשון .הרכב הושק אצלם לפני שהושק בארץ ולכן ישנם רכבים בעלי קילומטרז גבוה שיכולים להעיד גם על אמינות של חברה זו או אחרת.

אצלי מותקן REVO בשני הרכבים (שירוקו ואיביזה FR חדשה ), השינוי הוא תהומי ופשוט אין מה להשוות למקור. אני בחרתי בציפ המסויים הזה לאחר שחפרתי את הפורומים בחו"ל ופשוט הבנתי שהוא ברמה אחת מעל כולם , אני חושב שאני הראשון שהתקין REVO בארץ (מהרגע שהוכרז דילר רשמי ,TOP RPM).

אני עברתי עם הציפ מעל 20.000 ק"מ ואין שום סימן לתקלה או משהו בכיוון אני אגדיל ואומר שישנו אפילו שיפור דיי משמעותי לטובה בצריכת הדלק.

בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה ואני מאמין שאתה תהנה מהרכב בכל מצב ,תתחדש.

בברכה, אורי.

פורסם

אני ממליץ לך בחום לגשת לפיטסטופ

לנסות את ה תוכנה של APR לכמה שעות חינם

ולהתנסות בעצמך.

http://www.goapr.com/products/?vehicle=Scirocco

השרות של פיטסטופ ברמה הגבוהה בארץ

ו APR עובדים בגיבוי מלא לפיטס אני חושב שהעובדה הזאת שחברה מבחינה הנדסית נותנת ליין של מוצרי

BOLT ON אמתיים עם נתונים ומחקר אמתיים הוכיחו את עצמם מאד בארץ.

כמו כן הבנתי שלאחר התקנת התכנה יש המון אופציות לשדרוגים ללא עלות ועוד הנחות לשינויים עתידיים ועידכונים

אני חושב שפונקציה של שרות ושל "אבא ואמא" חשובים כמו המוצר עצמו ולפעמים יותר.

אבל כמו שציינתי בהתחלה תנסה לבד ותחליט לבד.

חומר על APR בעברית

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=349411

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אורי, ההבדל הוא שהשירוקו שלך היא מנוע 2.0 ככה שלהעיד על אמינות לעומת ה1.4 זה בעייתי.

:mm_yeah:

הייתי חושב היטב לפני שהייתי ניגש לשים צ'יפ אגרסיבי על ה1.4...

זאת בעקבות שרשורי עבר ואנשים ששפכו מנועים וגירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...