Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה שהתעוררה אצלי היום.

כשניסיתי להכניס קוד לרכב בבוקר, היה צלילי של קוד שגוי. חשבתי שאולי טעיתי בקוד (לא נסעתי הרבה בזמן האחרון ברכב) והכנסתי כל מיני אופציות אחרות. לאחר בירור עם בעלי, הבנתי שהקוד שאני מכניסה הוא נכון, אך הקודן עדיין מתריע על קוד שגוי וכמובן שהרכב לא מניע (יש קולות של הצתה, אך אח"כ הרכב נכבה).

ניסיתי לנעול את האוטו ולחכות (למקרה שהקודן ננעל), אל ללא הועיל. ניתקתי את המצבר לחצי שעה וחיברתי שוב. גם לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה??? הרכב- טויוטה קורולה 2005, קודן- אין לי מושג של איזו חברה, הותקן ע"י ליסינג (בעלים קודמים) ולא רשום בשום מקום מה שם של החברה.

please help !!!

נטלי :lol:

פורסם

נשמע שהקודן נידפק לו ופשוט אין מנוס מלגשת לחשמלאי רכב שמיתעסק בזה שייבדוק את הבעיה(אולי יש אופציה לאפס מחדש את הקודן).

:)
פורסם

אם אין רעש של סטרטר,

לפני שאתה מתנפל על הקודן, נסי להניע עם כבלים, אולי המצבר נגמר לך.

אל תשכחי לחזור לדווח.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

קובי, זו היא ולא הוא.

יש קודנים בהם צריך להכניס את הקוד לפני שפותחים את מתג ההנעה (סוויץ').

האם ניסית להתניע גם כשהצליל של הקודן היה שגוי. אם הקודן נפתח ולא נדרך מחדש - הוא משמיע צליל שונה.

פורסם
אם אין רעש של סטרטר,

לפני שאתה מתנפל על הקודן, נסי להניע עם כבלים, אולי המצבר נגמר לך.

אל תשכחי לחזור לדווח.

מה לא ברור לך בזה שהיא רשמה שיש הצתה ומשאבת הדלק בגלל קוד שגוי של הקודן מתנתקת שזהו כמובן מנגנון ההגנה של הקודן?!

מה הקשר לסטרטר?!

פורסם
קובי, זו היא ולא הוא.

יש קודנים בהם צריך להכניס את הקוד לפני שפותחים את מתג ההנעה (סוויץ').

האם ניסית להתניע גם כשהצליל של הקודן היה שגוי. אם הקודן נפתח ולא נדרך מחדש - הוא משמיע צליל שונה.

ניסיתי עכשיו שוב להניע, למרות הצליל השגוי של הקודן, אך זה לא עזר...

לקובי: vogivog צודק: אכן רשמתי שיש רעש של סטרטר כשאני מנסה להתניע. ובכל מקרה אני צריכה קודם להכניס את הקוד ורק אח"כ אם יש צליל של קוד נכון, להניע את הרכב.

האם יש מצב שהבעיה היא בכל זאת במצבר ? אם הוא נגיד חלש, זה לא יכול להשפיע על הקודן?

פורסם

זה בהחלט וב-100 האחוזים לא המצבר. אם זה היה מצבר גם הסטרטר היה מיתקשה להניע והיית שומעת את זה ישר. הקודן דורש מתח מינימלי.

פורסם

אין מנוס מלבצע מעקף לקודן ולהגיע בנסיעה למתקין אזעקות אמין.

יתכן שהקודן לא תקין (סביר מאד שאינו משדר לעלוקה האלחוטית שיושבת על משאבת הדלק) ויתכן שאיפוס שלו מול אותה עלוקה יספיק.

אם אינך יודעת לבצע זאת בעצמך-חברת שירותי הדרך שלך תשלח מישהו שיעשה זאת עבורך במסגרת הביטוח וללא חיוב.

הדרכה לניטרול קודניות זה לא משהו שאני מרגיש בנוח לפרסם בפורום פתוח.

אגב-לא להמשיך לנסוע עם המעקף הזמני-זה מסוכן למערכות הרכב וגם פוליסת הגניבה לא בתוקף במקרה כזה.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
זה בהחלט וב-100 האחוזים לא המצבר. אם זה היה מצבר גם הסטרטר היה מיתקשה להניע והיית שומעת את זה ישר. הקודן דורש מתח מינימלי.

תודה על התשובה ! למי אפשר לפנות עם הבעיה הזאת? האם יכולים לעזור לי בשגריר, אם יש לי ביטח מקיף?

פורסם
אין מנוס מלבצע מעקף לקודן ולהגיע בנסיעה למתקין אזעקות אמין.

יתכן שהקודן לא תקין (סביר מאד שאינו משדר לעלוקה האלחוטית שיושבת על משאבת הדלק) ויתכן שאיפוס שלו מול אותה עלוקה יספיק.

אם אינך יודעת לבצע זאת בעצמך-חברת שירותי הדרך שלך תשלח מישהו שיעשה זאת עבורך במסגרת הביטוח וללא חיוב.

הדרכה לניטרול קודניות זה לא משהו שאני מרגיש בנוח לפרסם בפורום פתוח.

אגב-לא להמשיך לנסוע עם המעקף הזמני-זה מסוכן למערכות הרכב וגם פוליסת הגניבה לא בתוקף במקרה כזה.

נתקו

עידכון אחרון למען אלה שקוראים בפורום. לי אישית מאוד הפריע שאנשים פרסמו כאן על בעיה מאוד דומה, אך לא עידכנו איך הבעיה נפתרה בסוף...

קראתי לשירותי דרך (במסגרת פוליסת ביטוח- יש לי ביטוח מקיף). הטכנאי שהגיע ניסה לבצע מעקף לקודן, אך ללא הצלחה. אחרי שהוא עשה את המעקף, הוא אמר שיש "שני ניתוקים ולכן הוא לא מסוגל לפתור את במקום...". בקיצור מחר גוררים לי את האוטו למוסך...

• תוכן חדש...