Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

FIAT 500 2011 - מה עדיף, גיר ידני או רובוטי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני לפני קנייה של פיאט 500 חדשה 2011.

אני מתלבט בין גירסאת גירסאת הlounge הכוללת מנוע 1400 בעל 100 כ"ס- תיבה רובוטית. [130k ש"ח]

לבין הגירסת ה"קבריולט" (500c) עם מנוע 1200 בעל 70 כ"ס בלבד. - תיבה ידנית [120k ש"ח]

למישהו יש ניסיון עם הרכב?

מה עדיף, גיר ידני או רובוטי?

תודה מראש.

פורסם

הי,

בנוגע לדגם זו החלטה שלך .

אם אני לא טועה דגם הlounge עמוס בעוד כמה אביזרים שאין לך בדגם POP

כמו כן סוגיית חלון הגג חלוקת דעות, יש הטוענים שהעדר אופציה לכיסוי מלא במצב סגור שורף את הפדחת בימי הקיץ החמים.

בנוסף יש לקחת בחשבון כי בדגם הל lounge גג השמש נפתח למצב vent בלבד, כלומר אתה לא יכול באמת לראות את השמיים.

חיוני אם אתה מעשן או על מנת לאוורר את הרכב בכביש מהיר ולהימנע מרעש החלון הפתוח.

בנוגע לתיבת ההילוכים.

לגיר הרובוטי של ה 500 צריך להסתגל, הוא לא ממש נעים וחלק בהילוך ראשון ושני וכמובן שאין להשוות אותו לגיר הידני בן 6 ההילוכים.

העדפה אישית שלי (מתוך ניסיון נהיגה על השניים) לקנות את הידני בלבד.

זאת כמובן אם אינך רואה בגיר ידני חסרון.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם
הי,

בנוגע לדגם זו החלטה שלך .

אם אני לא טועה דגם הlounge עמוס בעוד כמה אביזרים שאין לך בדגם POP

כמו כן סוגיית חלון הגג חלוקת דעות, יש הטוענים שהעדר אופציה לכיסוי מלא במצב סגור שורף את הפדחת בימי הקיץ החמים.

בנוסף יש לקחת בחשבון כי בדגם הל lounge גג השמש נפתח למצב vent בלבד, כלומר אתה לא יכול באמת לראות את השמיים.

חיוני אם אתה מעשן או על מנת לאוורר את הרכב בכביש מהיר ולהימנע מרעש החלון הפתוח.

בנוגע לתיבת ההילוכים.

לגיר הרובוטי של ה 500 צריך להסתגל, הוא לא ממש נעים וחלק בהילוך ראשון ושני וכמובן שאין להשוות אותו לגיר הידני בן 6 ההילוכים.

העדפה אישית שלי (מתוך ניסיון נהיגה על השניים) לקנות את הידני בלבד.

זאת כמובן אם אינך רואה בגיר ידני חסרון.

תודה על התשובה, השאלה שלי שונתה במקצת לאחר שיחה עם סוחר של פיאט (לא כל הדגמים שנמצאים באתר מיובאים ארצה..)

אני אשמח לשמוע עוד דעות.

• תוכן חדש...